|  | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu sukulentin adı nedir arkadaşlar | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Adını bilen var mı? 1 Eklenti(ler) Bunun adı nedir? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sayın Muda  Çok teşekkür ederim | 
| 
 Euphorbia milii genelde dikenli bir sap üzerinde çiçeklenir Özgür bey sizdeki bayagı bir farklı geldi bana.. Hiç dikeni yok mu?? | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 Bu resimde bulunan sukulentin adı nedir acaba? (ve nereden temin edebilirim?) http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-img_6248.jpg | 
| 
 1 Eklenti(ler) biraz bakındım ama bu bitkinin adından tam olarak emin olamadım. Echeveria türlerinden biri gibi geldi . tam olarak bilen var mı acaba ? | 
| 
 Sempervivum galiba, alt türünü araştırmak lazım | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu bitkinin adı nedir, succulent gibi geldi o yüzden burada soruyorum. Eklenti 483206 İnce narin çiçeği açmak üzere. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Bu sukulentin adı nedir? Teşekkürler. | 
| 
 Alıntı: 
 Sedum rubrotinctum. | 
| 
 Merhabalar. 1 Eklenti(ler) Bu sukkulentin adını öğrenebilir miyim? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Teşekkür ederim sevgili Esin.Nasıl çoğaltabileceğim konusunda bilginiz varmı?Koparıp toprağa koyuyorum ölüyor sürekli:( | 
| 
 1 Eklenti(ler) Ekli sukulenti gecen hafta sonuIkea'dan aldım.. Nadiren sukulent bulunca , çeşidini önemsemeden alıyorum ancak henüz 1 kez sulanmasına ragmen çürüyor gibi.. Toprakla birleşim yerleri yumuşamaya başladı. Aldıktan sonra toprak değişimi yaptım, 1 kez de suladım. Dışarıda duruyor. Hava güneşli.. Sanırım kurtulamayacak gibi ne dersiniz?? Adını bile bilmeyince ne yapacagımı da bilemedim. :( | 
| 
 1 Eklenti(ler) merhaba gecen yil Burhaniye Örenden tesadüfen aldığım bu çiçeğimin ismini bilmiyorum çokgüzel çiçekler açtı üzeri tomurcuk dolu nasil cogaltildigini bilmiyorum, ne dersiniz Eklenti 485151 | 
| 
 Alıntı: 
 http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...eras/15111.htm | 
| 
 Sayın Sakdag çok teşekkür ederim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Keşke çoğaltabilsek size de yollardım almanıza gerek kalmazdı:) | 
| 
 Alıntı: 
 bu taş kaktüs cinsleri kışın 4 ay susuz, 2 bahar arası haftada bir birkaç fısfıs su takviyesi ile yarı kum, yarı kaktüs toprağı şeklinde kalitesiz geçirgen toprakta yaşayabiliyor. çok su verilince hücre duvarı parçalandığından kurtarmakta pek mümkün değil maalesef | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 11:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025