![]() |
1 Eklenti(ler)
Echeveria
selenn Teşekkürler. Sevgili lir size de teşekkür ediyorum. Eklenti 236517 Sevgili bettyycim yaprak kenar bilgileri bitkiyi ayırt etmeme çok yardımcı oldu, teşekkürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim bolu nun dağlarından getirdiğim bir sempervivum tectorum um var.çiçek açıp açmadığını bilmiyorum.ve ne kedar sıklıkla sulanması gerektiğini.bilen birinden cevap alabilirmiyim acaba?
|
Alıntı:
Peki bunları ayırmanın bir püf noktası var mı? |
Alıntı:
olabilir. Sevgiler. |
Sevgili nevune ablacım Aeonium Haworthii yaprak kenarları tırtıklı olur ve sizin bitkiniz kesinlikle Echeveria :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentin adını bulamadım arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.. Sanki buruşmak üzere, ne ister öğrenmek için adını bilmeliyim. Teşekkürler..
Sedum Morganianum Sevgili bettyycim teşekkürler..:) Eklenti 237415 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Ben de bu ikisinin adını öğrenebilirmiyim acaba. Bakımlarını ona göre yapmaya çalışayım. 2. fotoğraftaki pek büyümüyor bu şekilde kalıyor ve yanlarından çoğalıyor. Yaprakları etli değil ince sayılır. İnternette baktım ama başka türleri var, bunu bulamadım ;) 1. Fotoğraf Crassula Ovata Teşekkürler mandalinleerik 2. Fotoğraf Sedum palmeri Teşekkürler Sayın sariefe |
1 Eklenti(ler)
İşaretli olanı Sedum Morganianum sanıyordum, şüpheye düştüm. Sizce ne olabilir?
|
Sevgili lir morganium olmadığını söyleyebilirim, ama adını bilmiyorum ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=selis;722106]Atlas olmadığını sanıyorum sadece..
Bunun ne olduğunu bilen var mı? 471 Sayın selis bitkinizin cinsinin Hylocereus olduğunu düşünüyorum tür ismi emin olmamakla birlikte undatus (harika çiçeklere sahip bir tür)olabilir. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu hoya nın türünü bulamıyorum. Teşekkürler..
Hoya sp. bogor Sn. Agozce Sn. Missmenas teşekkürler Eklenti 243587 |
Alıntı:
|
Hoya Eritrostemma değil bence..Bende beyazı ve pembesi var. Daha farklı görünüyor..
(Feriha hanım, çok güneşte kalmış. Sadece sabah güneşi alan bir yerde, çok daha güzel olur.) |
Haklısınız, teras çok güneşli. Sabah güneşi alıyor ama birkaç saat alınca tam güneş oluyor. Yarın gölge yer bulayım. Farkettim su fıslayıp durdum ama.. Teşekkür ederim.
|
İçeride daha mutlu olur.:)). Ve bol bol fısfıs...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,
Bu sukulentin adını bilen var mı acaba? |
Pachyphytum veya pachyveria türlerine benziyor.
|
5 Eklenti(ler)
Pachyphytum ve Pachyveria türlerinin genç yaprakları elmas gibi köşeli sanki...
Eklenti 248108 Eklenti 248109 Benimkinin yapraklarını Sedeveria hummel cinsine benzettim,çiçek tomurcukları da benziyor. Eklenti 248110 Eklenti 248111 Çiçek açmadan anlayamayacağız gibi... Eklenti 248112 |
Sevgili Ardabora sukulentinizin ismi PACHİVERİA "BLUE PEARL" olmalı.
|
1 Eklenti(ler)
Adı nedir? Teşekkürler.
Lenophyllum Guttatum zafer1326 |
Sevgili Lir sukulentinizin ismi LENOPHYLLUM GUTTATUM. Aynısından bendede var. Yaklaşık iki haftadır tomurcukların çiçek açmasını bekliyorum.
|
Alıntı:
bu arada bana verdigin sukuletler, sardunya, ıtır, adini hatirlayamadigim 3 diger guzellik ve kupenin 2 celigi tutttuuuuuuu... cok tesekkur ediyorum cok tesekkurler :) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025