![]() |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar!Bu tombiği tanıyan var mı acaba?Bir de üzerinden sarkan kısım çiçeği mi yoksa yavrusu mu oluyor bilemedim.Sukulentlere yeni merak saldım da.Cevabınız için şimdiden teşekkürler
Eklenti 261333 |
5 Eklenti(ler)
Merhaba aşşagıdaki türlerin isimleri nelerdir acaba.Teşekkürler
Eklenti 261350 Eklenti 261351 Eklenti 261352 Eklenti 261353 Eklenti 261354 |
Bu bolume ugrayan yokmudur. Yardıımm.....
|
Sayın Sevgice sorduğunuz türlerin bir çoğu üyelerimizin sayfalarında ve bu başlıktaki önceki sayfalarda mevcut.
|
Sn.zenfree. Uyarı için teşekkürler. Sedum türlerinde 1 ve 2ci türü bulabidim sanırım.
Ama 3 ve4 üncü türler yok maalesef... |
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba.1.cı resim konu tekrarı olucak ama sorulmus cevaplanmamış. 2 side kalaonche türü oldugu düşünülmekde acaba adları nelerdir.Ve birimizde varmı .Teşekkürler
Eklenti 261700 Buda ilgili linki http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...htm#post175833 Eklenti 261701 |
Sevgili sevgice 2. resim kalaonche longifolia ben de var :p ama ilk resim deki yok malesef
|
İlk fotograf kalanchoe manginii.
|
çıplak kaktüsmü kalem çiçeğimi?
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentin adı nedir? Henüz çok küçük olduğu için ben isimlendiremedim...
Eklenti 264061 |
4 Eklenti(ler)
Sukulent diye tahmin ettiğim bu bitkilerimin isimleri konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
1. Eklenti 268400 Teşekkürler Sayın meraklı_amatör 2. Buz Çiçeği Eklenti 268401 Teşekkürler Sayın meraklı_amatör 3. Kaz ayağı Eklenti 268402 4. Eklenti 268403 |
1 Eklenti(ler)
Bir de bu var ;)
|
Alıntı:
3 numara kaz ayağı |
Alıntı:
sempervivum tectorum ucları renkli değil yeşil olur diye biliyorum internetten iki isimden de araştırmanızı tavsiye ederim |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar,
Bu galiba bir tür sukulent, ama lithops'a da benzetiyorum.Bunun adını ve türünü bilen varmı? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Pleiospilos nelii -kelebek çalısı |
Alıntı:
Pleiospilos türlerinden biri olabilir. Pleiospilos nelii olabilir mi? |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Dallarının uzunluğu ve yaprak çıkışları Delosperma'ya daha çok benziyor gibi.
|
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takipçinizdim.
|
sukulent
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentin adı nedir? Çiçek açar mı aynısı Kimde var ? Zincir gibi bir yapısı var.
|
Alt türler birbirine çok benziyor. Ayırmak çok zor. Ancak büyük olasılıkla Haworthia coarctata var. coarctata chalwinii .
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
arkadaşlar bende yeniyim benim kaktuslerın ısımlerı nedır acaba ozellıkle buyuk olanın
http://g1203.hizliresim.com/v/z/3z4kg.png |
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025