![]() |
Sevgili darla;
çok teşekkürederim. Özelinize bırakıyorum adresimi |
Merhaba,
Söz veripte istemeyerek atlamış olduğum,tarafınıza ulaşmayan bir tür varsa lütfen belirtin.Atladıysam çok üzülürüm. Sevgiler.. |
Tam olarak bu guruba mı giriyor bilmiyorum da boncuk gibi yuvarlak yuvarlak şekilde olan bitkimin adını bilen var mı acaba?
Bilen çıkmazsa yarına foto eklemeye çelışacağım, yeşil minik minik boncuk gibi yuvarlak şekilde. Acil adını öğrenip bakım detaylarını öğrenmeliyim, boncukların şekli bozulup kurumaya yüz tuttu. |
1 Eklenti(ler)
|
Bravo şahanesiniz...BİNGO...
Acaba nedir nedir? |
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar sukulent mi acaba? Adlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Eklenti 52880 Bu biraz parlak çıkmış. Nedir acaba? Eklenti 52881 |
Birincisi kalonşo, ikincisi buz çiçeği :)
|
Evet yaa... Nasıl farketmemişim :) Çok teşekkür ederim Sayın Arzu Kasapoğlu...
|
1 Eklenti(ler)
|
|
Evet bulabilirsek güzel olacak Arzu kasapoğlu:)
|
******* çok güzel olacak :)
|
Arzu kasapoğlunun sorduğu sukulent kimsede yok galiba tüh:(
|
Ben bu gün sordum.
Antalya da, Taner Angay da var. Bilginize.:) Diğer adı da, Oscularia deltoides imiş. |
Teşekkürler Sayın Sevilay ama Taner beye nasıl ulaşıcaz acaba:)
|
Çiçeksiz hali de çok güzel.
|
|
Teşekkür ederim sevgili Sevilay:)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Bu bitkinin adı nedir acaba? Yaprakları etli olduğu için bu başlık altında sordum. Parlak Mustafa gibi isimler yazılmış fakat resimdekiler tam bu değil gibi geldi bana. İsmini bulursam başlıklardan bakımı hakkında bilgi edineceğim böyle giderse ölecek sanırım. Normalde yaprakları böyle şapka gibi veya sarı kenarlı olmamalı. |
"Parlak Mustafa" Latincesi " Plectranthus" imiş.
|
Teşekkür ederim. Umarım bakımı ve zararlıları hakkında birşeyler bulabilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen gün googlede gezerken gördüğüm bu güzel sukulentin adı nedir bilen varmı acaba:)
Eklenti 55123 |
1 Eklenti(ler)
Sedum palmeri
İlkin Çiçeğim açtıkça açıyor. Bu sukukentin latince ya da türkçe adı nedir ya? Eklenti 57243 |
Sedum Palmeri
|
2 Eklenti(ler)
Doğada bulduğum ve bir dal aldığım bu sukulent nedir acaba?
|
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3290/soruhr4.jpg[/IMG]
Arkadaşlar bu bitkinin ismi nedir? 20'nin üzerinde kök vardı elimde, uçları sararmaua başlayınca mevsimi olmadığı halde toprağını değiştirdim, şimdi hepsi kurumuş gibi hissediyorum..Gerçekten kurudular mı ismi nedir ve ne yapmalıyım? selam ile.. |
Myurdakul sukulentiniz bir hawortia olmalı...Türünü bilemiyorum.
BURADA inceleyebilirsiniz türlerini... |
Sukulentiniz Hawortia fasciata Myurdakul.
|
Teekkürederim arkadaşlar türün ismini öğrenmiş oldum:) Peki neden uçları sararıyor ne yapmam gerekir?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025