![]() |
2 Eklenti(ler)
Yıldız Çadırı-Ipomea quamoclit.
Sn. SDurul çok teşekkürler. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 Bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Jasminum Grandiflorum
Sn.SDurul teşekkür ederim. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 Çok güzel kokusu olan ve sarmaşık şeklinde uzayıp giden bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Paşa Bıyığı-Poinciana Gillesii
Sn. SDurul çok teşekkür ederim. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 İlginç duruşuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarabilen bu çiçek nedir acaba ?? |
2 Eklenti(ler)
Asclepias curassavica
Sn. lir çok teşekkür ederim. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 Üzerinde yoğun şekilde küçük böcek veya karınca istilasına uğramış şekilde gördüğüm ve biraz temizleyip fotoğrafladığım bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Erica Sp.
Güngör Salman Plastik gibi görünen üç dört rengi bulunan bu çiçeğin adı nedir? Eklenti 246247 |
1 Eklenti(ler)
Achimenes-Kağıt Çiçeği
lir Çiçeği, kohleria çiçeğine benzeyen bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 246318 |
1 Eklenti(ler)
Zamioculcas Zamiifolia(Aroid palm, Arum fern)
smiy Bir yıldan fazladır aynı duran ve şu anda iki sürgün veren, bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 246319 |
Merhaba,
2 Eklenti(ler)
Resimdeki sarmaşığın adı nedir acaba?Teşekkürler
Kendim sordum kendim bukdum:) Polygonum baldschuanicum - Çoban Değneği Eklenti 246454 Eklenti 246455 |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Artık adını öğrenmenin zamanı geldi. :rolleyes:
Salvia officinalis Adaçayı lir |
1 Eklenti(ler)
Sayın arkadaşlar ;
Çimlendiirmeyi hiç beceremediğim Kamkat, Pomelo ve Turunç tohumları saksılarını bozduktan sonra bu fide çıktı. Nedir bu lütfen ?. Teşekkürler. Eriobotrya japonica (Malta eriği) lir Eklenti 247134 |
1 Eklenti(ler)
Cortaderia - Püsküllü pampas
Sn. aclimm çok teşekkürler Çınarlı Kahveler, 24 Eylül 2011 - Kemalpaşa, İzmir Bitki nedir acaba ? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Pıtrak, Xanthium strumarium
Sn. lir çok teşekkürler Yol kenarlarında sıkça rastladığımız bu bitki nedir acaba ? 24Eylül 2011, Kemalpaşa Nif çayı yol kenarı Kemalpaşa, İzmir Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Tatula Bitkisi (Datura stramonium)
Sn. lir çok teşekkürler 24 Eylül 2011 Kemalpaşa ova yol kenarları Kemalpaşa, İzmir Bitki nedir acaba ? saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Canna Edulise
lir teşekkürler bu çiçeğin adı nedir acaba? |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bir yerde görüp sevdim ve birer sap alıp daldırdım. Sarı ve kırmızı (fotoğrafta görülen) çiçek açanı var. Adı nedir?
Portulaca Semizotu çiçeği lir |
2 Eklenti(ler)
Antalya'da fotoğrafını çektiğim çiçeklerin adları nelerdir?
1- Crocus ( Çiğdem ) ( Gürgör Salman ) 2- Pentas lanceolata/Beşiz Çiçeği (Lir) |
Bu bitkinin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
109 numaralı mesajda sormuştum, adı belirlenememişti. Daha net ve yaprakların yakın plan fotoğraflarını çektim. Şimdi adı konusunda fikir yürütmek isteyen var mı?
Lavandula sp. Lavanta Şiir |
1 Eklenti(ler)
selis
Telgraf çiçeği - (Tradescantia zebrina) Benim çiçeğimin adı nedir? Yapraklarının altı kırmızı ve minicik pembe bir çiçeği vardı üzerinde Eklenti 249022 |
Bu bitkiyi tanıyor musunuz?
1 Eklenti(ler)
Şimdi hatırladım
Kufeya (Cuphea hyssopifolia) Adını hatırlayamadım. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
fatma_demirel
hypoestes bugun gittiğim çiçekçiden bir kaç tane çiçek aldım ve bu çiçeğinde görüntüsü çok hoşuma gitti bunuda aldım fakat adını bilmiyorum.nedir acaba ? Eklenti 250346 |
2 Eklenti(ler)
Bu mis kokulu bir çalı bitkisi küçük küçük çiçekleri var acaba adını nedir? biraz bulanık çıkmış kusura bakamayın:)
Teşekkürler Güngör Salman Elaeagnus pungens Eklenti 250594 Eklenti 250595 |
1 Eklenti(ler)
Euphorbia pulcherrima
Güngör Salman Teşekkürler Dalı kırıldığında sütleğen gibi sütü çıkan ve tohumları alacalı sütleğene benzeyen bu çiçeğin adı nedir acaba? |
1 Eklenti(ler)
Bu sarmaşığın adı nedir acaba?
Philodendron erubescens (Sarmaşık deve tabanı) Güngör Salman'a teşekkürlerimle. |
1 Eklenti(ler)
|
Elaeagnus umbellata ( Güz zeytini )
Güngör Salman'a sonsuz teşekkürler. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...06253219_n.jpg Bu meyveden yedim. yanındakiler de çekirdekleri. ne olduğunu bilen var mı? çekirdekler üzüm çekirdeğine benziyor. üzüm gibi sulu. kızılcık şurubu gibi bir tadı var. (şekersizi elbet) ekşimtırak bir meyve. tadı hoş bence. ancak, kızılcığa baktığım zaman googledan, biraz daha uzun bir meyve ve beneksiz olduğunu görüyorum. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da Campanula Glomerulatanın kuruyan dalının altında çimlenmiş. Campanula olabilir mi, ya da başka bir bitki? Teşekkürler...
Campanula Glomerulata lir Eklenti 252953 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025