![]() |
1 Eklenti(ler)
Gelinciğe benziyor. Adı nedir? Teşekkürler..
Papaver sp. herbaryum |
2 Eklenti(ler)
Petunia
Güngör Salman Bu güzel çiçek balkonumda kendiliğinden çıktı. Adını bilen var mı? Eklenti 234809 |
1 Eklenti(ler)
|
Yeni çimlenen tohumlarda doğmuş bebeğe benziyor, ince, narin, kırılgan. Hoyratça yaklaşamazsınız, elinizde kalır. Ama birçoğu epey büyümeden sevmeyede bakmaya da pek gelmiyor.
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Rhipsalis
lir Vaktiyle ufak bir sürgün alıp daldırmıştım. |
2 Eklenti(ler)
Hibiscus rosa-chinensis
bozo.0606, chernomore Daha önce bahçemizde olan ama kuruyan yazları beyaz çiçek açan bir küçük ağaç vardı yakınında çıktı yaprakları benziyor ama adını bilmiyorum Eklenti 235179Eklenti 235180 |
2 Eklenti(ler)
Rudbeckia laciniata 'Hortensia'
Sabah Çok yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Çiçeklenme zamanı bu dönem. Yaprağın gövdeden çıktığı yerden sürgün verdiği gibi toprak altından da yeni sürgünler çıkarabiliyor. Teşekkür ederim. |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Momordica Charantia
Kudret Narı mavikartal5 Soldaki sarmaşığın adını merak ediyorum. Sarı çiçekler açıyor. Çok yıllık mı? |
bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir?şimdiden teşekkürler
Ricunus Communis Lir |
Bu bitkinin adı ne acaba?
1 Eklenti(ler)
Vitex agnus-castus
Herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Abelia sp
Herbaryum . |
1 Eklenti(ler)
Penstemon azureus
lir, teşekkürlerimle:) |
1 Eklenti(ler)
FOCKEA EDULIS
lir saydemir Bu çiçeğin adını bilen var mı? Tombul, fıçı gibi bir gövdesi var. Caudex Plant olarak internette arattım ancak hiçbirini benzetemedim. Üzerindeki bitki bir sarmaşık. Uzun uzun kollar atıyor. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ajuga Reptans
lir Sevgili lir'in gönderdiği ve yeni yeni kendini toparlayan, bu bitkinin adı nedir? Yaprakları kızılımsı. Eklenti 237555 |
1 Eklenti(ler)
Datura Sp.
lir Datura mı, Meleklerin Boruları mı? Her ikisi de aynı bitki mi? Teşekkürler... Eklenti 237689 |
2 Eklenti(ler)
Karides Çiçeği Beloperone Guttata
lir Bu süs bitkisinin adı nedir ? Resimde görülen kırmızı koza şeklindeki kısım aslında açıp geçmiş bir çiçek salkımı. Salkımdaki her yaprağın altından beyaz hanımeli benzeri çiçekler açıyor. Çiçekler dökülüncede salkım kırmızı renk alıp uzun süre dayanıyor. |
1 Eklenti(ler)
Orobanche Aegyptiaca-Canavar Otu
Güngör Salman Evin bahçesinde, orobanş otu formunda, farklı renkte bir bitki belirdi. Adını öğrenebilir miyim? Teşekkürler... Eklenti 238132 |
3 Eklenti(ler)
Yarpuz, Mentha pulegium
Lir Bu bitkinin adı nedir? Çimlerin arasında yerörtücü gibi yayılıyor, yaprakları nane gibi kokuyor. Yaprak boyları 1 cm kadar. Eklenti 238239 Eklenti 239487 Eklenti 239488 |
1 Eklenti(ler)
|
Sahildeki Bitki
3 Eklenti(ler)
Serik Boğazkent sahilinde kumların üzerinde hanım terliğine benzeyen meyveleri olan yaklaşık bir metre boyunda bir bitki gördüm. Fotoğraf makinesi yanımda olmadığı için bitkiyi çekemedim ama meyvesini koparıp evde fotoğrafladım. Meyvenin içi dolu, bir tanesini açtım içinden pamuksu lifler çıktı ve galiba o yeşil şeyler de tohumu...Bu bitkinin adı nedir?
Cynanchum acutum linn. Lir |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Begonvil (Gelin duvağı)
Menekşe ve yılbaşı çiçeklerimin yanındaki pembe çiçek açan bitkinin adı nedir |
ibrelilerden ama hangisi
3 Eklenti(ler)
Picea orientalis
bu bitkinin bana tam latincesini bana yazarmisiniz? :confused: |
Alıntı:
http://content6.eol.org/content/2010...5343_large.jpg |
1 Eklenti(ler)
selamlar bir tanede bende var internetten kaç gündür bakıyorum bulamadım arkadaşlar, oldukça yaşlı, saksının içine artik kökleri sığmıyor ama huyunu suyunu bilemediğim için saksısını değiştiremedim :( ölmek üzere iken bir fimadan aldım... tespit yapabilirsem hemen iyileştirmek için birşeyler yapacağım
şimdiden teşekkürler adı belirlendi ama fotoğrafın altına yazmayı beceremedim :( Teşekkürler Güngör Salman Alocasia sanderiana. |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
İki yıldır bu çiçeğin adını arıyorum.Bunu daha önce sormuştum ama bir kez daha şansımı denemek istedim. Nette rastladım. Linkin adını almamışım....:(((
Kakao ağaçlarının üstünde büyürmüş. Orkide sanmıştım ama galiba değil. Herrania sterculiaceae (Sayın Lir ) |
Bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Kerria Japonica
lir Vaktiyle çelikle üretmiştim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025