![]() |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Acer negundo
Akçaağaç Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
bu bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu bitkinin adını bilen varmı acaba? ANASTATİCA HİEROCHUNTİCA teşekkürler HERBARYUM
|
2 Eklenti(ler)
Oxalis regnellii triangularis
ekşi yonca-uyku çiçeği lir daha önce soruldu mu bilmiyorum ama bu çiçeğin adını bilen var mı?gündüzleri açık akşamları kapalı oluyor. |
1 Eklenti(ler)
Yeni aldığım bu bitkinin adı nedir acaba?
(Neden üzerine yazmazlar, ne zararı olacaksa sanki ... :mad: ) Fittonya Teşekkürler Sayın SDurul ;) |
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Acaba bu çiçeğin adı nedir ? Aechmea 'Blue Rain' Teşekkürler Sayın Lir. |
1 Eklenti(ler)
Lythrum salicaria
Lir Bu da bahçemde çıktı. Kelebek çalısı çiçeğine çok benziyor ama şimdilik otsu, yaprakları daha ince, ne olabilir? Eklenti 242383 |
2 Eklenti(ler)
Bu guzelligin adi nedir?
gülenmelek Stapelia (Orbea variegata)-Leş Kaktüsü |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir? Yapraklarını da ekledim. Teşekkürler şimdiden.
Üçüz Çiçeği / Alacalı Sütleğen (Euphorbia Marginata) SDurul |
Çaşır Otu-Hippomarathrum Microcarpum
merlict http://www.agaclar.net/forum/attachm...4&d=1303337179 Bu yenilebilen ve güzel kokulu bitkinin adı nedir? Teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ahtapot Kollarına Benzeyen Bitki
2 Eklenti(ler)
Serik Boğazkent'te yol kenarlarında dalları ahtapot kollarına benzeyen bir bitki gördüm.
Bitkinin adı nedir? Heliotropium L. (Lir ) |
1 Eklenti(ler)
Centaurea sp.
Sn. lir Çok teşekkür ederim... İzmir'de yalnız Kemalpaşa bölgesinde yetiştiğini ve adının "Zeybek Çiçeği" olduğunu vurgulayan değerli bir arkadaşımın fotoğrafladığı bu çiçek hakkında herhangi bir veri veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Konu hakkında aydınlatabilirseniz memnun olurum.. Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Belkıs/Aspendos Tiyatrosu yakınlarında gördüğüm bu bitkinin adı nedir?
Ephedra sp. Deniz Üzümü Herbaryum |
Bu bitkinin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirmiştim. Adını öğrenmek istiyorum.
Cassia sp. Sinameki lir |
Kedi Kuyruğu
1 Eklenti(ler)
Antalya'da bir otelin bahçesinde gördüğüm bu kedi kuyruğuna benzeyen bitkinin adı nedir?
( Not: Bu sıralar çok bitki sorduğumun farkındayım, ancak sormadan önce internette uzu bir süre bitkiyi arıyorum. Bulamazsam buraya yazıyorum, yoksa amacım beleşe konmak değil :p ) pennisetum setaceum. Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Yellow Mandevilla (Yellow Dipladenia, Wild Allamanda)
Botanical name: Urechites lutea agozce Eklenti 244459 . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Japon feneri , Cardiospermum halicacabum
Sn.lir ve Sn. günebakan çok teşekkür ederim. Güzelçamlı, Kuşadası 14 Eylül 2011 Bitki veya çiçek hakkında bilgi ricam olacak.. Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Duranta Erecta
Sn.lir çok teşekkürler |
1 Eklenti(ler)
Aşağıdaki bitkiyi 10 yıl kadar önce sokakta çiçek satan bir satıcıdan almıştım. Yerini defalarca değiştirdim. Yanlışlıkla üzerine bastım. Sökerken köklerini kopardım. Başına gelmedik kalmadı ama hala çok gür bir biçimde yaşamaya devam ediyor. En son Antalya Aspendosta bu çiçekten çok miktarda gördüm. Bunun adı nedir?
Ölmezdiken, Tavşanmemesi, Ruscus aculeatus (Lir ) |
2 Eklenti(ler)
Russelia-Mercan Çiçeği
Sn.SDurul çok teşekkürler. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 Ne çiçeği acaba ? Saygılarımla, |
3 Eklenti(ler)
Ruellia brittoniana
Sn. lir çok teşekkür ederim. Güzelçamlı, Kuşadası 13 Eylül 2011 Enteresan bir çiçekti.. Gündüz açan çiçekler, akşam olunca dökülüyor ve ertesi gün tekrar çiçek açıyor.. Çiçek hakkında bilgi verebilirmisiniz..? Saygılarımla, |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025