![]() |
1 Eklenti(ler)
Küçük kaktüs saksısında aldığım bitkinin adını arıyorum.
Tillandsia Cyanea Sevgili Lir teşekkürler.. Eklenti 254033 |
1 Eklenti(ler)
Daha önce sorulmuş muydu, göremedim.
Çok zarif bir görüntüsü var, adı?:D (Beyaz olan çiçek.) Clerodendrum thomsoniae (kızılayçiçeği) acemifüsun'a teşekkürler çok hızlı cevabı için. :D Eklenti 254071 |
Resimlerdeki çiçeklerin ismini öğrenebilir miyim ?
2 Eklenti(ler)
Kalanchoe
Güngör Salman |
bu bitkinin adı nedir.
1 Eklenti(ler)
Yalancı Karabiber Ağacı / Schinus Molle
Jezebel Mimoza niyetine tohumdan yetiştirmiştim. Ancak sarıcı bir bitki oldu. Şu anda 3 ayında, 1.5 metreyi geçti. mor salkım veya benzeri kırmızı çıçekli bir tür olabilir diye düşündüm ancak yaprakları benzemiyor. onların yaprakları oval. |
4 Eklenti(ler)
Antalya, Serik Boğazkent'te yol kenarlarında gördüğüm bu bitkilerin adları nelerdir.
Birincisi, domates süsbiberi karışımı bir bitki. Meyveleri nar tanesi kadar. ezdiğimizde süs biberi tohumuna benzeyen tohumlar çıkıyor. Solanum nigrum, it üzümü ( Lir ) |
2 Eklenti(ler)
İkincisi; hanımeli ağaçlarının olduğu bir yerde gözüme çarptı. Hanımeli'ye benziyor ama Hanımeli'nin böyle meyvesi olur mu acaba?
Hanımeli (Tohumu) Meraklı Amatör |
2 Eklenti(ler)
Ve sonuncusu; bu bitkiye dokununca veya sallayınca ekşimsi baharatlı bir koku geliyor.
Conyza bonariensis/Çakal Otu (Güngör Salman) |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir acaba .. yardımlarınızı bekliyorum.
ASTER AMELLUS -YILDIZPATI SDurul |
Bu çiçeğin adı nedir?
3 Eklenti(ler)
Bir tür lavanta olabilir, cinsini merak ettim...
Sayın Lir 12. sayfada yanıtlamış... Salvia farinacea |
Bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Abelia x grandiflora
Güngör SALMAN Güngör Hanım'a teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
GÜNGÖR SALMAN
Tecoma capensis Bu sarmaşık acem borusu ile aynı aileden sanırım.. Ama ismini bulamadım.. |
1 Eklenti(ler)
Juniperus procumbens
lir Merhaba, Adana Merkez Park'ta gördüğüm, hem iğneli, hem sarkan bu bitkinin adı nedir? Çiçekliklere, ve kütüklere dikilmiş, aşağı sarkmış ve her yeri kapatıyor, çok hoş bir bitki. Eklenti 256548 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin ismini öğrenebilirmiyim ?
CAREX ( Morrowii veya Trifida ) Teşekkürler Mine hanım |
Bu sarılıcı türün adı nedir?
2 Eklenti(ler)
Cobaea scandens
Lir Teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba, satıcı unutma beni çiçeği dedi ama biraz araştırınca pek benzetemedim.. Çitlembik e daha çok benziyor doğrusu.. siz ne dersiniz? Bilen varsa sevinirim, teşekkürler..
Sayın Güngör Salman, teşekkür ederim yanıtınız için.. Duranta erecta ( Ağaç menekşesi ) |
...
1 Eklenti(ler)
çiçekçiden el kadar küçük poşetlerde aldım. ismini bilmiyorum.
Alacalı cezayir menekşesi, variegated vinca major Konunun ilk mesajındaki kurallara göre burada karışıklık olmasın diye bir arkadaşımızın yönlendirmesi ile sayın missmenas'a özel mesaj göndermiştim. Cevap yazmış, sağolsun. İsimlendirme için Lir ve hatırlatma için Jezebel'e ayrı ayrı teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Episcia Cupreata
lir (Çok Teşekkürler) |
3 Eklenti(ler)
Dipladenia sundaville, Mandevilla
Lir |
2 Eklenti(ler)
CANNA
Kiraz Bu bitkinin adı nedir? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Süt Ağacı (Euphorbia Trigona)
Resimdeki çiçeğin ismini öğrenebilir miyim? Teşekkürler |
...
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir acaba?
Erica Carnea, Lir Çok teşekkür ederim |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adını öğrenebilirmiyim ?
Çalı gibi büyüyen, koyu mor meyveleri olan bir bitki. Meyvelerinin yenip yenmediğini bilmiyorum. Myrtus communis Teşekkürler Sayın herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu fotoğraftaki iri yapraklı bitkinin adını öğrenebilirmiyim ?
Arum orientale Teşekkürler Sayın herbaryum |
2 Eklenti(ler)
Merhabalar.
Fotoğraf makinam yanımda olmadığı için kalite iyi değil kusura bakmayın. Bu bitkinin adı nedir acaba? Ankara'da şehrin göbeğinde görüntüledim. Lycium sp. (Solanaceae) Herbaryum |
3 Eklenti(ler)
Bu bitkiyi ise Silifke/Mersin'de görüntüledim. Bulunduğu yerde tekti, etrafında eşi benzeri yoktu. Kırmızı meyveleri bir kılıf içerisinde bulunuyor.
Physalis sp Herbaryum |
3 Eklenti(ler)
Kardeşimin evindeki bu çiçek ilgimi çekti. Cevap için şimdiden teşekkür.
İlk foto bir gün önceki durum. Ruj çiçeği-Aeschynanthus Teşekkürler sayın SDurul. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025