![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir?
euphorbia tirucalli |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Peperomia obtusifolia
Siflera12 |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir acaba?
Kana, Kanna (Canna) Sevgi Durul |
1 Eklenti(ler)
Frezya (Freesia)
Muda Merhaba arkadaşlar, fotoğratfaki çiçeğin adı nedir acaba? Soğanlı bir bitki olduğunu sanıyorum. (Fotoğraf bugün çekildi.) |
Bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bodrum Papatyası
Muda Tekrar merhaba, önceki resimde çiçek açmamıştı şimdi çiçek açmaya başladı ortası mor kenarları beyaz biraz papatyaya benziyor. Bu çiçeğin adını soracaktım umarım şimdi bulması kolay olur. :) Teşekkürler Muda |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba, Aynı saksıda iki benzer çiçek var. Soldaki çiçekli. Çiçek açmayanın yaprakları karardı, şimdi de çiçek açanın yaprakları bozuldu. Bunlar aynı çiçek mi, adları nedir? Teşekkürler.
Not: Çiçek açanın adı begonya, açmayanınki parlak Mustafa imiş... istcallst ve Mesut Temiz... Teşekkürler... |
1 Eklenti(ler)
Merhaba, arkadaşlar bu çiçeği kardeşimden aldım ismini oda bilmiyor üzerindede yazmıyor nettende bir bilgi bulamadım ismini bilen varsa öğrenebilir miyim
Katmerli Cam Güzeli Sayın aras09,Sevgi Durul,Mehmet027 teşekkürler |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar komşumdan aldığım soğuklara dayanıklı, çiçeği atmaca güvesi ve kelebekleri kendisine çeken bitkinin adını öğrenebilirmiyim. ?
Mahmuz çiçeği (Centranthus Ruber) Kiraz Eklenti 695064 |
1 Eklenti(ler)
Bu çeliği hanımeli diye kabul ettim ama hiç kokmuyor, emin olamadım. Bu çelik hangi çiçeğe ait? Hanımeli, çiçekleri geçince tohum vermiş gibi tomurcuklanıyor mu böyle mi kalıyor?
Çiçeğim Hanımeli imiş. Teşekkürler bergenia :) |
1 Eklenti(ler)
Acem Halısı (Damat mendili)
çiçeksever Bu çiçeğin adı nedir? |
dracene massengena
Mesut Temiz Merhaba Bu bitkileri yetiştiriyoruz ancak isimlerini, özelliklerini yarar ve zararlarını bilmiyoruz, öğrenebilir miyiz? Teşekkürler https://i.ibb.co/nsZp94b/IMG-0265.jpg |
coleus (Yaprak Güzeli)
Mesut Temiz Merhaba Bu bitkileri yetiştiriyoruz ancak isimlerini, özelliklerini yarar ve zararlarını bilmiyoruz, öğrenebilir miyiz? Teşekkürler https://i.ibb.co/k6kZXJJ/IMG-0266.jpg |
1 Eklenti(ler)
Merhabalar, türü nedir acaba? Yaprağının altı mor üstü koyu yeşil. Çiçek olarak o kayık gibi olan yuvasında yüzlerce minik çiçek açıyor.
(Bana gelirken kökü zarar görmüş bende köke en yakın budaktan kırıp saksıya almıştım ama durumu pek iyi değil gibi.) >> Büyük hali ve yüksek kaliteli için link << Ekleme // Tradescantia Spathacea... Bir tür "telgraf çiçeği" Mesut Temiz |
1 Eklenti(ler)
Adı nedir?
Kalanchoe tropikalist |
Bitki Adı
3 Eklenti(ler)
|
Çiçek Adı
4 Eklenti(ler)
İpek çiçeği, Kedi tırnağı, sıçan dişi
Dutlubahçe Eklenti 698157 Eklenti 698158 Eklenti 698159 Eklenti 698160 |
|
2 Eklenti(ler)
fernphlebodium aureum
Merhaba, Asagidaki iki yaprakli canavar ofiste duruyordu. Deliksiz saksiya dikilmis, yapraklari curumeye baslamis. Eger ne bitkisi oldugunu ögrenebilirsem, belki bakimini da arastiririm, bitkiyi kurtarmak icin bir sansim olur diye dusundum. Fotografta anlasilmiyor olabilir ama yapraklarina dokununca plastik gibi bir hissiyat veriyor, kökleri de tuylu. |
4 Eklenti(ler)
Çoban Değneği (polygonum baldschuanicum)
Çok teşekkürler Sayın Muda, çok makbule geçti... Arkadaşlar, birkaç yıldır yolumun üzerinde bir otogalerinin bahçe çitinde gördüğüm bir sarmaşık vardı... Birkaç hafta önce birkaç çelik kesip suya koydum, köklenmeye de başlamışlar... Ancak adını bilmiyorum... Yaprakları oldukça etli ve gevrek... Parlak yeşil ve kaygan bir yüzeye sahip yapraklar... Birkaç resmini de koyuyorum.. Yardımcı olabilecek var mı acaba? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025