![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Hosta plantaginea Ahmet |
mısıra benziyor :)
1 Eklenti(ler)
Ahtapot çiçeği "Callisia fragrans"
lusoari Arkadaşlar merhaba, Bu çiçeğin adı nedir?? Adını bilirsem, çiçek açar mı, neye benzer, gölge mi ister, güneş mi sever, emin olmak isterim, teşekkürler |
1 Eklenti(ler)
Lisianthus (lale gül).
sayın SDurul' a teşekkürlerimi iletiyorum. arkadaşlar sorulmuş mu bilmiyorum ama bugün fotoğrafını yüklediğim çiçeği aldım . satıcı vizyon çiçeği dedi :) ama google dayı öyle bi çiçek tanımıyor. acaba bu çiçeğin ismini ve gereksinimlerini söyleyebilir misiniz .. şimdiden teşekkürler |
Bu bitkiyi biliyor musunuz?
1 Eklenti(ler)
Antoryum Çiçeği
Sonkez Merhaba, Ekte fotoğrafları olan bitki çok güzel çiçek veren bir bitkiymiş ancak maalesef bu hale gelmiş. Artık benim oldu ve benim onu tekrar canlandırmaya çalışmam için adını öğrenmem lazım. Bu bitkinin adını bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Aglaonema modestum
lusoari Eklenti 512631 Bu bitkinin adini bilen var mi acaba.2 haftadir foruma resim yuklemeye calisiyorum umarim basarmisimdir:) |
1 Eklenti(ler)
Fransız kadife çiçeği
-Esin- Eklenti 512632 Sanirim resimlerim yukleniyor artik.. birde sokaktan topladigim bir cicegim var ama ismini bilmiyorum. Simdiden cevaplar icin tesekkurler |
1 Eklenti(ler)
Araujia Sericifera ( Ağaç Bamyası)
Güngör Salman Doğruluğunu teyit etmiş olduk, teşekkürler :) Eklenti 512845 Arkadaşlar bu bitki ağaç bamyası mı ? Ben ona benzettim ama pek emin olamadım. |
?
2 Eklenti(ler)
Çarkıfelek çiçeği (Passiflora)
İyi günler herkese. Bu çiçek ne çiçeğidir acaba. (kopardıktan sonraki gün çiçek kapandı ayrıca.) |
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
agaclar.net'in 10. yıl toplantısından edindiğim, hızlı büyüyen, büyük yapraklı bu bitkinin adını öğrenebilir miyim? Dev telgraf çiçeği (Tradescantia zanonia) Muda Eklenti 513052 |
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Bambu Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Tradescantia Zebrina
Telgraf Çiçeği -Esin- |
1 Eklenti(ler)
Dracunculus vulgaris- Yılan yastığı
gokselcetin Bu bitkinin adı ne dir? Varsa Türkçe adı ve Latincesi lütfen. Eklenti 513889 |
1 Eklenti(ler)
Selamlar. Gördüğünüz bu bitki nedir acaba? Bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Ben ortancalara benzettim ama çiçekleri ve yaprakları ortancalar için küçük. Çiçekleri mordan sarıya kadar değişen bir spektrum ile açıyor.
Lantana Camara Ağaç Minesi hira |
1 Eklenti(ler)
Dieffenbachia camilla
-Esin- Bu çiçek kendimi bildim bileli evde ama adını bilmiyorum Teşekkurler |
2 Eklenti(ler)
Celosia Plumosa
Güngör Salman Bunları dun aldım digeri iyi görunuyor ama bu hemen solmuş adını bile bilmedigim için ne yapacagımı bilmiyorum :( Zaten sulayınca duzeldi hemen :D Teşekkurler çok ;) |
1 Eklenti(ler)
Celosia Cristata
Güngör Salman Bu da digeri |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir acaba, teşekkürler
Penstemon Barbatus Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Bu güzel çiçeğin adı nedir acaba? Teşekkürler...
-Esin- ACI YONCA - BATAKLIK YONCASI |
1 Eklenti(ler)
Bu değişik bitkinin adı nedir?
ACANTHUS MOLLİS - AYI PENÇESİ -Esin- |
1 Eklenti(ler)
sedum sarmentosum
Bu bitkinin adı nedir? |
1 Eklenti(ler)
Tradescantia sillamontana
kelebek çalısı |
merhabalar ben burada bir kaç sayfaya baktım aradığım bazı bitkilerin isimlerini öğrendim teşekkürler :) fakat bazılarını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim :))
yaprak begonya https://imagizer.imageshack.us/v2/24...908/d2rkbG.jpg |
1 Eklenti(ler)
çok teşekkür ederim kurallara uyuyorum ve her mesajda bir bitki soruyorum :))
sardunya Eklenti 516409 umarım bu kez kurallara uygun olmuştur :D |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
bu bitkinin de çiçekleri çok güzel oluyor yeniden açmak üzere ama ismini bilmiyorum :) Dahlia Eklenti 516410 |
1 Eklenti(ler)
teşekkürler akçabardak :)
yenisini sorabilirim artık ;) Barış çiçeği ( spathiphyllum) Eklenti 516415 |
1 Eklenti(ler)
sukulent
Crassula Lycopodioides SDurul |
1 Eklenti(ler)
Şeker Begonya
SDurul |
1 Eklenti(ler)
Medine Çiçeği (Globe amaranthus)- Kadın düğmesi
akçabardak ~teşekkürler |
1 Eklenti(ler)
Merhaba;
Antalya'da gördüğüm ekli çiçeğin ismini öğrenebilir miyim? Teşekkürler; Bougainvillea spectabilis |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler...
Ptilotus exaltatus -Esin- |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025