![]() |
3 Eklenti(ler)
Bir arkadaşın kuş üzümü asıl bu diyerek verdiği çalı çiçeklendi, ama ben pek kuş üzümü türüne benzetemedim.
Yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler. xamid "Elaeagnus umbellata" İğde Jineop Elaeagnus umbellata, Güz zeytini İki arkadaşa da teşekkür ederim. Ben çelikleri karıştırınca bu ilginç durum ortaya çıktı. Demekki o arkadaşın bana verdiği ve asıl kuş üzümü bu dediği çelikler tutmadı. |
2 Eklenti(ler)
Lavantin-Santolina chamaecyparissus
loveforlife-jineop Çeliğini bugün bulduğum güzel kokulu bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 386023 Eklenti 386029 |
Acaba
Annemin çok sevdiği yaklaşık 150-160 cm. boyundaki bu çiçek nedir acaba?
Difenbahyaya benzetsem de, ağaç gibi odunsu bir gövde yapısı ve ana dallara sahip. Croton nurcanaybay Hanımefendiye teşekkür ederim. http://i358.photobucket.com/albums/o...ps53498970.jpg |
1 Eklenti(ler)
Ben bu çiçeği menekşe diye biliyordum ama menekşe bölümüne baktım öyle olmadığını öğrendim. Balkon çiçeklerine de baktım orada da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.:o
Bitki Adı : Çuha Çiçeği-Primula Sp. Cevap veren : SDurul |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
2 veya 3 senedir bahçede saksı içinde yaşayıp gidiyor.
Osteospermum sp. kelebek çalısı |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu cicekli bitkinin adi nedir?
Petasites sp. kelebek calisi |
rhododendron olabilir mi />
3 Eklenti(ler)
Rhaphiolepis umbellata
Rhaphiolepis umbellata Arkadaslar nasilsiniz bu bitkiyi taniyaniniz varmi ? |
4 Eklenti(ler)
Nakkaş Sarmaşığı (Cymbalaria Muralis)
sakdağ Duvar dibinde doğal olarak yetişmiş bu bitkinin adı nedir? |
5 Eklenti(ler)
Doğu Kaplanotu
( Doronicum Orientale ) Yer : Nif Doğası Ormanlık ve çalılık alanlar Tarih : 14 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Çiçek nedir acaba..? Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir ? çok güzel açıyor ancak adını bilmiyorum
Ornithogalum Arabicum SDurul |
5 Eklenti(ler)
Yer : Nif Ovası yol kenarları
Tarih : 16 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Bitkinin adı nedir acaba..? Saygılarımla. Cynoglossum sp. Creticum Sn. herbaryum çok teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
Yer ; Nif ovası Yol Kenarları..
Tarih : 16 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Bitki nedir acaba..? Saygılarımla, Anchusa sp. Sn. herbaryum çok teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Kısmet Ağacı
Herbaryum'a teşekkürler. çekim tarihi : 20 ağustos 2012 müthiş bir kokusu var, kokusunu 20-30 metre öteden bile alabiliyorsunuz. |
5 Eklenti(ler)
Tarih : 16 Nisan 2013
Yer : Nif Ovası, Kemalpaşa,İzmir Bitkinin adı nedir acaba..? Saygılarımla, Smyrnium Perfoliatum (Baldıran) Sn. herbaryum çok teşekkür ederim. |
5 Eklenti(ler)
Tarih : 18 Nisan 2013
Yer : Dere Mesire Alanı Kemalpaşa,İzmir Çiçeğin adı nedir acaba..? Saygılarımla, Campanula lyrata - Lir Biçimli Çan Çiçeği Sn. Cem Kaptan Çok teşekkürler. |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bitkinin adi nedir?
Berberis ( Kadin tuzlugu ) bonsaicimali |
3 Eklenti(ler)
Yer : Nif Ovası
Tarih : 19 Nisan 2013 Kemalpaşa,İzmir Nif ovasında bir bahçe de gördüğüm bu bitki nedir acaba..? Saygılarımla, Legousia pentagonia - Hakiki Kadınaynası Sn. Cem Kaptan Çok teşekkürler. |
3 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu cicegin adi nedir? (2. Fotograf yapragi )
Obrizya almanyali |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar bu cicegin adi nedir?
Unutma beni cicegi almanyali |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, cicekleri acik mavi renkte olan bu cicgin adi nedir?
Omphalodes cappadocica jineop |
2 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu cicegin adi nedir?
Euphorbia sp. jineop |
3 Eklenti(ler)
Ipheion uniflorum jineop |
5 Eklenti(ler)
Ribes sanguineum uzum |
4 Eklenti(ler)
Pachysandra terminalis jineop |
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, biri mavi digeri fotografta eflatun gibi gorunsede, gercek rengi neredeyse bordoya yakin cicekler acan bu bitkinin adi nedir?
Vinca minor 'Atropurpurea' kelebek calisi |
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, muhtemelen bir cali olan bu cicekli bitkinin adi nedir?
Viburnum davidii jineop |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adi ne yaprak uclari iðneli ve yapraklarinda kucuk nokta gibi bi þeyler var alirken kirmizi cicek actigini soylemisler esime
Ruscus sp herbaryum |
5 Eklenti(ler)
Yer : Nazarköy-Kemalpaşa,İzmir
Tarih : 21 Nisan 2013 Boncuk üretimi ile ünlü Nazarköy civarında çay kenarında uzaktan görünümü ile dikkati çeken bu devasa bitki nedir acaba ? Saygılarımla Heracleum sp. Sn.herbaryum çok teşekkürler. |
4 Eklenti(ler)
Centranthus Ruber
Jupiter's beard, Red Valerian, Kırmızı kediotu, Kardeş Kanı Cemo Çok derin kazık kök yapan, kışın tamamen kaybolup baharda tekrar yeşillenen, koyu pembe çiçekleri kartopuna benzeyen bu çiçeğin adı nedir ? Asclepias incarnata (Swamp Milkweed, Rose Milkweed, Swamp Silkweed, and White Indian Hemp) olma olasılığı var mı acaba ? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025