![]() |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Bu çiçeğin adını bilen var mı acaba?
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler..
Sarcopoterium spinosum Abdestbozan herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu küçük bitkinin adı nedir? Çok küçük, net çekemedim.
Myosotis sp. / Unutmabeni herbaryum |
1 Eklenti(ler)
En üstteki küçük kırmızı yapraklı bitki nedir?
Gerçek mi değil mi ona bile emin olamadım. Nandina domestica jıneop Eklenti 284537 |
2 Eklenti(ler)
Kohleria, japon küpesi
Jineop Bir ahbabımda gördüğüm bu bitkinin gövdesi çok tüylü ve bordo renkli. Yaprakları tüylü hafif etli, yaprak diplerinden tomurcuklanmaya başlamış. Çok güzel kırmızı çiçekleri oluyormuş. Sanırım içi mekan bitkisi. Bu bitkinin yaygın adı ne dir acaba? Eklenti 284820 Eklenti 284819 |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Solanum Nigrum
Jineop Merhaba, Bu bitki adaçayı tohumlarının içinden çıktı ve sanırım adaçayı değil, ne olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. :confused: Eklenti 285135 |
1 Eklenti(ler)
Yabani çuha çiçeğinin altından kendiliğinden çıktı. Geçen yıl söktüğümü düşünmüştüm. Bu bahar tekrar gelişti. Bırakınca tomurcuklandı. Sarı renkli 3 cm çaplı güzel bir çiçek açtı. Yaprakları dev maydanoz yapraklarına benziyor. Bu bitkinin adı nedir.
Ranunculus sp. Düğün çiçeği Herbaryum |
Bu ağacın adı nedir?
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar.
Bu ağacın adı nedir?İlgileneceklere şimdiden teşekkürler. Erguvan, Cercis siliquastrum jineop |
1 Eklenti(ler)
|
Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Paskalya Kaktüsü (Rhipsalidopsis gaertneri-Easter Cactus)
Gelin dili olarak biliyorum fakat netten aradım net bi bilgi bulamadım. Sabah açıyor akşama doğru çiçekleri kapanıyor kokusu yok. |
2 Eklenti(ler)
Bir bitki de ben sorayım arkadaşlar, araştırdım ama hakkında bir şey bulamadım.
Bir çeşit minik papatya türü olmalı. Bilen bir arkadaşımız çıkar belki. Teşekkürler. Brachycome 'Blue Zephyr' Kelebek Çalısı |
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Ezan Çiçeği (oenothera missouriensis)
metetrn Bu bitkinin ne olduğunu bilen var mıdır? Teşekkürler "metetrn". Eklenti 287453 Eklenti 287454 Eklenti 288737 |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba; bu bitki benim saksılarımın birinde kendi kendine çıktı. Şuan tam 1 yaşında. Ne olduğu hakkında bi fikri olan varsa çooook sevinicem;)
Catharanthus roseus Pervane çiçeği Rozet çiçeği, Vinca kelebek çalısı |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Artemisia vulgaris
Teşekkürler Sayın jineop. bahçede kendiliğinden çıktı, çok da boylandı, ve etrafa yayıldı |
1 Eklenti(ler)
Thevetia peruviana
bari , jineop Annemlerden aşırdığım tohumlardan çıkıp büyüyen ve anneminde ne olduğunu bilmediği bu güzellik nedir? Sarı huni gibi bir çiçek açıyor ve çiçeği 1 günde düşüyor. |
1 Eklenti(ler)
Sokakta sarıgelin diye satıyorlardı. Ama öyle bir çiçek bulamadım. Bu nedir?
Equisetum arvense, at kuyruğu.( Teşekürler sevgili kelebek çalısı) Eklenti 290025 |
1 Eklenti(ler)
Burugmansia
Meleklerin Boruları Jineop |
1 Eklenti(ler)
Oenothera fruticosa
Ezan Çiçeği Jineop |
Hepsi çok güzel.ben yeni üye olduğum için fotoğraf yükleyemiyormuşum o yüzden size soramıyorum.ama hakkımı kazanınca ilk iş size sormak.zamanında almıştım tohum ama şu an hatırlamıyorum ne olduğunu.sizlerden bilgi almak istiyorum çünkü çiçeğimi onun ihtiyacına göre büyütmek istiyorum.Yakında görüşmek üzere:)
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Gala jineop |
2 Eklenti(ler)
Diasca
Jineop(Teşekkürler) Yöresel adı Zilli, satın aldığım bu bitkinin adı ne dir acaba? Yaprakları Eklenti 291110 Çiçekleri Eklenti 291109 |
1 Eklenti(ler)
Bacopa sutera
Jineop(Teşekkürler) Adının Zilli olduğunu söylediler, ancak çiçek yapısı ve rengi üstte sorduğuma benzemiyor, çok yıllık olduğunu düşündüğüm bu bitkinin adı ne dir? Eklenti 291116 |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir? Teşekkürler.
Sardunya meraklı_amatör |
MAYIS ayinin guzel ve yeni cicegi
2 Eklenti(ler)
Weigela florida
tutmos Irandan gelen bu cicegi bilen varmi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025