![]() |
2 Eklenti(ler)
Ornithogalum dubium
Herbaryum Bu tesadüfen edindiğim bir soğanın çiçeği. Ne adını ne de bakımını biliyorum. İnternetten epey araştırdım ama sonuç alamadım. Kokusuz ama uzun süre çiçekli kaldı. Şimdi kurumaya başladı çiçekler..Var mı bu bitkiyi tanıyan? Şimdiden teşekkür ederim... |
2 Eklenti(ler)
Fotoğrafı keserek kadrajı/kareyi ayarlamak başka bir konu :)
Sizin yüklediğiniz fotoğrafı ekranımda şöyle görüyorum. Birebir ekran görüntüsüdür ve bu ekran görüntüsünü hem tapatalk'a hem de foruma yükleyeceğim. Sonucu beraber görelim, sonuçta fark yoksa foruma yükleyeceğim elbette. Önce tapatalk: http://img.tapatalk.com/05187f3a-d1de-cffb.jpg Sonra forum: Eklenti 299116 Sizin ayarladığınız gibi fotoğrafı ben de kestim, bunu da aynı şekilde yüklüyorum. Önce tapatalk: http://img.tapatalk.com/05187f3a-d3fc-a73d.jpg Sonra forum: Eklenti 299121 |
Sizin yüklediğiniz fotoğrafı neden oyle küçük görüyorum acaba? Ben öyle göründüğü için foruma yüklemiyordum. Ama benim şu an yüklediğim normal görünüyor forumda.
Bundan sonra foruma yüklüyorum :) Ama sizin yüklediğiniz neden öyle görünüyor? |
1 Eklenti(ler)
|
Primula(Çuha)
Musk,Meraklı_amatör merhaba,sanırım fazlasıyla acemice olacak ama bu çiçeğin adı nedir?teşekkürler. [IMG]http://e1205.hizliresim.com/x/r/6k8d5.jpg[/IMG] |
2 Eklenti(ler)
Fındık bahçesinde ilk kez gördüğüm, bu kokusuz ama güzel görünüşlü çiçeğin adı nedir? Teşekkürler.
Ornithogalum pyramidale Güngör Salman Eklenti 299663 Eklenti 299664 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
bitkinin adi yok
|
2 Eklenti(ler)
Geum urbanum
" Su Karanfili, Meryem Otu, Bit Otu (Erzincan) " olarakta adları var. Sn. Herbaryum "Teşekkürler" Japon Feneri Tohumları attığım saksımdan böyle bir bitki çıktı. Ne olduğu hakkında bilgim yok. Saygılarımla, 25 Mayıs 2012 |
1 Eklenti(ler)
|
guzel bir sarmasik ama adini bilmiyorum
1 Eklenti(ler)
Cotoneaster franchetii
tutmos yardimci olmanizi dilerim |
2 Eklenti(ler)
Çok yıllık bir bitki. Adını bilen var mı?
Oenothera sp (Oenothera fruticosa) jineop (Teşekkürler) |
2 Eklenti(ler)
Phlox
jineop Henüz çiçekleri görünmüyor ama koyu pembe çiçek açıyor... Kıştan da etkilemeyen bir çiçek. |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı konusunda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
GAZANYA Jineop Eklenti 300893 Eklenti 300894 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sarmasik turudur taniyamadim yardimlarinizi bekliyorum
2 Eklenti(ler)
Lonicera iberica
tutmos bu aylarda meyve veriyor |
1 Eklenti(ler)
Karanfile benzeyen fakat daha bodur, soğuğa dayanıklı bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler...
Dianthus firewitch (Bodur karanfil) Güngör Salman Eklenti 301795 |
1 Eklenti(ler)
Clerodendrum thomsoniae
Selis |
2 Eklenti(ler)
Ocimum basilicum - Fesleğen (Reyhan)
teşekkürler sn kallium bu nanemsi kokusu olan bir bitki, ismini bilen var mı? |
1 Eklenti(ler)
Aeonium Arboreum "swartzkopf"
teşekkürler sn selis Merhaba, Bir otelde gördüğüm bu bitkinin ismini kimse bilmiyordu. Acaba aramızda bilen birileri var mı? Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Solanum nigrum - köpek üzümü
teşekkürler herbaryum bu bitki kendiliğinden bitti. Ne olduğunu biliyor musunuz? |
1 Eklenti(ler)
Gül saksısının dibinde çıkan sarılıcı karakterdeki bitkinin adı nedir?
Passiflora Teşekkürler Güngör Salman |
5 Eklenti(ler)
Stifna stifno (Solanum nigrum)
memet Eklenti 303807 Eklenti 303808 Eklenti 303809 Eklenti 303810 Eklenti 303811 bu resimdekileri selluka tohumu olarak ekmiştim..:((( tohumlar sn ayşiş den idi..Bu bitki sellukaya benziyor mu ? |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Delphinium ceratophorum
Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Yeni gine çiçeği
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025