![]() |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Centaurea Cyanus-Mısır Çiçeği
jineop Çimlendirdiğim bitkilerden şaşırttığım, uzun yapraklı bu bitkinin adı nedir? Yoksa ot mu büyütüyorum? Teşekkürler... Eklenti 306496 |
1 Eklenti(ler)
Sweet Marjoram-Mercanköşk
kelebek çalısı Satıcı tarafından mercanköşk olarak söylenen, forumlardaki mercanköşk bitkisine benzemeyen bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 306498 |
1 Eklenti(ler)
Coriandrum Sativum-Kişniş
jineop Bu da çimlendirip şaşırttıklarımdan. Adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 306501 |
bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Hypoestes phyllostachya
jineop |
1 Eklenti(ler)
Lysimachia nummularia
jineop |
1 Eklenti(ler)
Strobilanthes dyerianus
jineop |
1 Eklenti(ler)
Gaura
Çiçek açınca anlayabildim, solmuş halini hiç benzetmemiştim. Sağdaki bitki ne olabilir? Gauraya benziyor ama değil, solan çiçekleri farklıydı. Eklenti 308633 |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?Yaprakların kenarı tırtıklı, alacalı yaprakları var.
Ilex aquifolium herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Yollarda sıkça gördüğüm bu bitkinin adı nedir?
Alcea rosea ( Gülhatmi ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Reks begonya
|
1 Eklenti(ler)
Gypsophila elegans
kelebek çalısı |
2 Eklenti(ler)
arkadaşımdan almıstım bana sultan küpesi demişti ama değil acaba bu çiçeğin adı nedir
ımpatines |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Iberis umbellata
Hünkarbeğendi Jineop Bunun tohumunu kim gönderdi bana acaba? Nedir bu?:cool: |
Çelik Yöntemiyle aldım ve köklendirip dikeceğim adı nedir?
Çilli Begonya Teşekkürler kallium http://e1206.hizliresim.com/y/p/8dl13.jpg http://e1206.hizliresim.com/y/p/8dl2u.jpg |
1 Eklenti(ler)
Coriandrum Sativum-Kişniş
jineop Alıntı:
Alıntı:
Bu bitkinin yaprakları, ilk yapraklardan sonra değişti. Fotoğrafta görünüyor. Ve çiçek açtı. Adını merak ediyorum. :) Ot değildir umarım.:) Eklenti 311002 |
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdiğim bu çiçeğin adı nedir?
carthamus tinctorius Teşekkürler Jineop.:) Aspir çimlendirmişim..:p Eklenti 311252 |
2 Eklenti(ler)
Tohumunu üyemiz Shapsogh'un annesinin verdiği, ilk çiçeklerini bugün gösteren bu çiçeğin adını merak ediyorum.
Teşekkürler. Örümcek Çiçeği Cleome Spinosa musk Eklenti 311793 Eklenti 311794 |
1 Eklenti(ler)
|
ficus a beziyorlar amaaaaaaa
2 Eklenti(ler)
Peperomia obtusifolia
tutmos Herkeze iyi aksamlar resimde gordugunuz bitkileri taniyaniniz varmi ?;) |
1 Eklenti(ler)
ben de çok sevdiğim bitkimin adını öğrenmek istiyorum bilen varsa
Difenbahya meraklı amatör(teşekkürler gördüğüm difenbahyalar genelde daha iri olduğu için bu difenbahya değildir diye düşünüyordum ) |
2 Eklenti(ler)
Tohumlarını bir yakınımdan alıp bahçeme ektimiştim. Çok güzel çiçekler.
Bana veren Kral Tacı denmişti başkası Kirli Gülsüm dedi bir başkası Zinya dedi. İnternetteki resimlere bakınca hiçbiriyle bağdaştıramadım. Acaba isimleri nedir? Zinnia , kirlihanım çiçeği Teşekkürler jineop |
2 Eklenti(ler)
Hazeran, Delphinium
Teşekkürler Jineop |
1 Eklenti(ler)
Oenothera Speciosa-Gece Mumu
jineop Ektiğim karışık tohumlardan çimlenen, ot sanarak neredeyse sökmeye kalkıştığım bitki güzel bir çiçek açtı.:) Acaba adı nedir? Teşekkürler... Eklenti 314626 |
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Jasminum Primulinum
kokusuz sarı yasemin üzüm Mayıs başında sarı çiçek açıyor. |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Annem aşağıdaki bitkiyi Çeşme pazarından almış. Koycak yerim yok dedi bana verdi. Arap yaseminine benzer nefis bir kokusu var. Pazarcı İspanyol yasemini demiş. Ancak internetteki resimlerle bağdaştıramadım.
İsmini biliyor musunuz? Stephanotis floribunda Teşekkürler Kelebek Çalısı Diğer adı Madagaskar Yasemini Teşekkürler Jesebel |
1 Eklenti(ler)
ecballium elaterium
akçabardak Komşumuzun geçen sene bahçesinde gördüğüm bu sene kendiliğinden bu hale gelmiş bu sebzeye benzer şey nedir? Eklenti 316111 |
1 Eklenti(ler)
Pachysandra terminalis
jineop Bu gölgede olduğu için yaprakları hafif sarı kalmış, güneş alanlar daha parlak yeşil oluyor. Eklenti 316190 |
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir saksıda lilium yazıyordu acaba nedir ?
Lilium Jineop Eklenti 316207 Eklenti 316208 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025