![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 226210
tohumunu ekmişim ama ne oldugunu bilemedim. yarıdımlarınız için teşekkür ederim. domates midir acaba? |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Lantana camara
( Ağaçminesi ) Sn. Salman Çok teşekkür ederim. Değişik ve renga renk duruşları ile bulundukları yerde keyif verici bir durum oluşturan bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
3 Eklenti(ler)
Agaphanthus
(Afrika Zambağı) Sn. bettycim Çok teşekkürler... Bir alış-veriş mağazası önünde sanırım özel dikim Sümbülü andıran bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı ne? Teşekkürler..
Paronychia sp. herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Yapraklarını da ekledim. Teşekkürler şimdiden..
Globularia sp. herbaryum |
2 Eklenti(ler)
Physalis Alkekengi
lir Alıntı:
Eklenti 228996 Eklenti 228997 |
1 Eklenti(ler)
Bidens sulphurea
Cosmos sulphureus Lir |
2 Eklenti(ler)
Ezan çiçeği, Oenothera sp
Sn. lir Çok teşekkür ederim. Gündüzleri çiçeklerini kapatıp, Güneşin batışıyla çiçeklerini açan bir çiçek.. Çiçeklerini açışını an be an izleme imkanı da olan bu çiçek nedir acaba ? Saygılarımla, |
1 Eklenti(ler)
Petunya
Sn. lir Çok teşekkür ederim. Tarih : 01 Temmuz 2011 Yer : Armutlu, Kemalpaşa Çiçeğin adı nedir acaba ? Saygılarımla, |
2 Eklenti(ler)
Selamlar, bu iki fotoğraftaki çiçeklerin adını öğrenebilir miyim?
1. Dahlia Eklenti 230402 2. Kına Çiçeği Eklenti 230403 Sayın bettyycim ve karalale'ye teşekkür ederim. |
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bu bitkinin latince adı nedir?
Leucanthemum x superbum Lir Teşekkür ederim. Bu sene ilk senesi olduğu için cılız görünüyor. Normalde 50-70 cm. boyunda, çiçeklerinin boyutu çok büyük, iri çiçekli papatya olarak biliniyor. Latincesini öğrenmek istiyorum. |
3 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adi nedir? Tesekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Rudberica
günebakan Ektiğim kır çiçeklerinin arasında isimlerini bilmediklerimin fotoğraflarını yükledim.Bitkilerimin adı nedir?Teşekkürler 1. fotoğraf ekinezya olduğunu düşünüyorum ama emin olamadım. Eklenti 232586 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Verbena
Yer Minesi bettyycim Bu yer örtücü bitkinin adı nedir? Eklenti 233170 Satıcı Mine dedi ama ondan sonra hangi yer örtücü bitkiyi sorsam, " O da mine" dediği için size sorayım dedim :) |
2 Eklenti(ler)
Juanulloa aurantiaca
Gold Finger / Altın parmak lir Eklenti 234039 , Eklenti 234040 United Nations Decade on Biodiversity |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı ne? Teşekkürler..
Morina sp. herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler..
Daphne sp. herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı ne? Teşekkürler..
Fibigia sp. herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir? Teşekkürler.
Arctium sp. herbaryum |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Silene sp. herbaryum |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025