![]() |
bu çiçeğin adı nedir
2 Eklenti(ler)
bu sabah bahçe kapısına bırakılan. Kimin bıraktığı hakkında bilgim de yok, isimsiz dost teşekkür ederim. İsmini merak ettim. hediye eden dost gibi isimsiz kalmasın.
Teşekkür ederim. abutilon. (çin çanı. Ağaç Küpesi,teşekkür ederim sayın:ezafma |
1 Eklenti(ler)
Nematanthus Tropicana
Japon balığı çiçeği Sn münevver48 |
1 Eklenti(ler)
|
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
Pandorea jasminoides ( Pandora yasemini )
Güngör salman |
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentin adı nedir, teşekkürler
ALOE Striata Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
Ophrys apifera
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir?
ŞEBBOY |
2 Eklenti(ler)
Telgraf Çiçeği
Tradescantia Pallida shenile Eklenti 501091 Eklenti 501092 Succulent benzeri etli yapraklı bir bitki ortasından tek bir ufak pembe çiçek açıyor, Hatayda gördüm nedir? |
1 Eklenti(ler)
Gaura Çalısı
Gaura Lindheimeri kelebek çalısı Eklenti 501093 İskenderun ve hatayda bol bol gördüm, bir kök koparıp aldım. Lavanta gibi yuvarlak çalı formlu bir bitki. Küçük hanımeli çiçeğine benzer kokusuz pembe çiçekleri oluyor. türü nedir? |
3 Eklenti(ler)
Justicia Carnea (Jacobinia Carnea)
kelebek çalısı Sayın kelebek çalısı, çok teşekkür ederim. Eklenti 501503 Eklenti 501504 Eklenti 501505 |
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir?
Bir cins petunya olabilir mi? Peru Zambağı dinozor |
1 Eklenti(ler)
Birde şunların adını öğrenebilirmiyim?
Selamlarımla. Horoz İbiği dinozor |
2 Eklenti(ler)
Hakkari Mergan yaylasında fotoğrafladığım ve yöresel ismi Alal olan bu çiçeğin adı nedir?
Phelypaea coccinea ( orobanş-parazit bitki ) Güngör Salman |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Celosia Argentea (Horozibiği Çiçeği)
Güngör Salman Eklenti 504704 Bu çiçeğin ismini öğrenebilir miyim acaba ? Şimdiden teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşımın annesinin bahçesindeki bu iki çiçeğin aynı tür olduğunu ve adını bilmediklerini söylediler. İkisi pek aynı gibi gelmedi bana. Bilgi alabilirsem çok sevinirim.
Oenothera sp. (Güneş damlası) Teşekkürler sayın kelebek çalısı ve -Esin- |
1 Eklenti(ler)
Aynı mesaja iki fotograf yükleyemedim. Bu da diğeri..
Phlox Teşekkürler sayın kelebek çalısı |
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
Sabah sefası Hira |
1 Eklenti(ler)
Astrantia major (Havaifişek çiçeği)
-Esin- Eklenti 507027 Astrantia major Esin Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir? Yetiştiren var mı? |
1 Eklenti(ler)
Ateş Çiçeği (Salvia Splendens)
Eklenti 507126 Bu bitkinin ya da çiçeğin ismini bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler. |
3 Eklenti(ler)
Bu Çiçeğin Adı Nedir ? Güzel kokusu olduğunu ve kökten arttığını biliyorum. Her sene çoğalıyor. İlk sene 1 kök iken 2. yıl 3 kök 3. yıl 6-7 kök oluyor ve böyle çoğalmaya devam ediyor. Bitki boyu 50 cm den 130 cm 'ye kadar uzayabiliyor.
Phlox Paniculata - Alev Çiçeği kelebek çalısı teşekkürler... |
Bu bitkinin adı nedir?
Daucus sp. Yabani Havuç nasuh http://www.makrocular.net/sites/defa...511_171902.jpg |
Bu çiçeğin (bitkinin) adı nedir?
Ebegümeci Çiçeği Malva sylvestris nasuh http://www.makrocular.net/sites/defa...dsc_0347ci.jpg |
Merhabalar. Bu bitkiyi tanıyan var mı? Ben düğün çiçeği olarak google görsellerden bulabildiğim kadarıyla buldum ama tam olarak benzemediği için emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Sarı ot, diğer adları Düğünçiçeği, Hasekiküpesi, Chlora perfoliata cicek2000 http://www.makrocular.net/sites/defa...?itok=8JzCQNlh |
Merhabalar aşağıdaki çiçek ismini de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Bataklık Gülü (Su Menekşesi) Butomus umbellatus lokmanbas http://www.makrocular.net/sites/defa...0/dsc_0908.jpg |
bu ağacın adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Evet galiba önce internetten resmi yeniden boyutlandırdım bu sefer kabul etti. Ama bu siteyi kullanmaya alışmam hem zaman alacak hem de web programlamayı öğretecek bana bu gidişle..
Euphorbia Tirucalli Geyikboynuzu ağacı veya kalem ağacı Ağaç aşağıdaki gibidir sevgili bitkiseverler :) Eklenti 510672 |
bu bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
merhaba,
ekteki bitkinin ismi nedir? yardımcı olan olursa çok sevinirim. canna sp. kelebek çalısı |
|
1 Eklenti(ler)
Yaklaşık 1.8-2 m. kadar boylanan bu çiçeğin adı nedir?
rudbeckia laciniata hortensia paşayı attan indiren yerel adı -esin- |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025