![]() |
1 Eklenti(ler)
Achimenes - Kağıt çiçeği
Teşekkürler Ferda Ülkümen Bu güzeli tanıyan var mı:confused: |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? (Bir)
Brassica Rapa Jineop |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? (İki)
Anagallis arvensis Mavi farekulağı Jineop |
Euphorbia milii
1 Eklenti(ler)
Euphorbia milii
4.tekilkişi Tam belli olmamış resimde ama yardımcı olabilirseniz sevinirim :p |
Cymbalaria muralis
Jineop Yaşlı bir teyzeyi ürkütmemek için ancak cam dışından biraz bulanık ta olsa iki kare resmini çekebildiğim çiçeğin adını bilen var mı? Yapraklar oldukça küçük ve bir metreden fazla aşağıya doğru sarkmıştı. Bir de çiçekler mavi gibi çıkmış ama beyaz aslında) http://img19.imageshack.us/img19/3466/photo0016gw.jpg http://img132.imageshack.us/img132/4751/photo0018do.jpg Nette araştırdım. Birkaç rengi var üstelik. Teşekkürler. |
Bu bitkinin adı ne ?
1 Eklenti(ler)
Euphorbia cylindrifolia ssp. tuberosa
Volare (kendi keşfim) Bir succulent , iki aydır bende , adını bilmiyorum , sokakta satın aldım :) Adını bilen var mı ? Yakın plan çektim , aslında çok minik . |
1 Eklenti(ler)
Goji berry
Sebahattin Sargın, Tturt. Eklenti 103041 Bu bitkiyi tanıyan var mı? Tohumdan bu baharda çimlendi. |
2 Eklenti(ler)
Sternbergia lutea
Sebahatin Sargın (teşekkürler) |
Acil , Çiçeğim ölmeden hakkında bilgi almam gerekiyor.
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bu siteye ikinci mesajım. Aranıza katılmaktan mutluyum. Yeni bir çiçek türü gördüm. Komşumun komşusunda Adını bilemiyorlar.
Lantana camara (Mine çalısı) fulya demir |
bunun ismi nedir acaba?
2 Eklenti(ler)
süs biberlerimin yanında bulunan bu şey nedir?
Chenopodium murale Sirken kardelene |
1 Eklenti(ler)
Merhaba , bu çiçeğin adını öğrenebilirmiyim?
Lobelia erinus teşekkürler ferda ülkümen teşekkürler jineop sanırım senin dediğin bir farklı türü Eklenti 103996 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz Mimoza Link
http://img180.imageshack.us/img180/9...4e8366dc2m.jpg Ayrıca sitede bu çiçek hakkında hiç bilgi yok.. :( Gülibrişimin ailesine baktım ama sonuç bulamadım.. Misk-i Amber'e daha yakın sanki.. Sarı pofudukların 3 katı kadar bunlar.. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar, bu bitkinin adı nedir acaba?
Lagerstromia indica OYA AĞACI Volare |
1 Eklenti(ler)
|
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=18369
2 Eklenti(ler)
Parthenocisius tricuspidata
Boston sarmaşığı Sn;volare Merhaba ,vantuzlarıyla duvarlara çok kuvvetli yapışan bu sarmaşığın adı nedir. |
2 Eklenti(ler)
ZERDAÇAL (Zerdeçöp) (Curcuma longa)(Sayın Jineop isim için teşekür ederim.)
Merhaba, Bu yumrulu çiçeğin adı nedir acaba? Eklenti 104386 Eklenti 104387 |
2 Eklenti(ler)
Merhaba ,sonbaharda meyveleri kızaran bu ağacın adı nedir?
frenk üzümü(ribes) fulya demir |
1 Eklenti(ler)
|
Salon Bitkisi
2 Eklenti(ler)
Syngonium Podophyllum
Volare Merhaba, komşum getirdi, salon bitkisi olduğunu ve tırmanıcı özelliği olduğunu söyledi. Bakımı için araştırma yapacağım fakat adını bulamadım. Bu bitkinin adını bilen var mı acaba? Eklenti 104590 Eklenti 104591 |
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
BUZ ÇİÇEĞİ |
1 Eklenti(ler)
Japon Feneri
Güler Sebahattin Sargın |
1 Eklenti(ler)
PAMPAS GRASS
Cortaderia selloana SAZ PÜSKÜLLÜ ] türkçe isminden emin değilim ayrıca parklarda çok gördüğüm bir tür olmasına rağmen bu sitede hakkında bilgi bulamadım. buraya not edeyim dedim. bu bitkinin adı nedir? (2-3 metre boyunda oluyor genelde) adını bilmediğim için resmini de tesadüfen buldum, isimsiz olarak. ismini öğrenince daha güzel bi resim de bulunabilir.ki buldum da. teşekkürler |
3 Eklenti(ler)
Anchusa azurea
(Volare) Eylül ayı sonu itibarıyla açmaya devam ediyor. Arılar başta olmak üzere nerdeyse tüm uçan haşeratı üzerine çeken bir çiçek. Çöldeki vaha gibi.Üzeri böcek-kelebekten geçilmiyor. Acaba latince ismi nedir? Anchusa azurea yani Sığırdili diyorum ama sığır dilinde çiçekler yukarı bunda yayvan. Eklenti 104720 Eklenti 104721 Eklenti 104722 |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşıma hediye gelmiş fakat ne adını ne de nasıl bir bakım gerektirdiğini bilmiyormuş,rica etti ben de size danışmak istedim.Bu bitkinin adı nedir ?
Yılbaşı Çiçeği (Zygokaktus) _kardelen_ Eklenti 104743 |
1 Eklenti(ler)
Mine Çiçeği
Köknar Bu çiçeğin adı ne acaba?Bu yıl temmuzda çiçek serasından almıştım, pembe, beyaz, kırmızı minik çiçekler açıyor, çok şirinler ama adını bilmiyorum. Eklenti 104770 |
1 Eklenti(ler)
MAVİŞ ÇİÇEĞİ (CAMPANULA)
Teşekkürler güngör salman Merhaba bu çiçeğin adını öğrenmek istiyorum |
1 Eklenti(ler)
Mercan ağacı (Erythrina crista galli) Link
Ülker;) Sitede başlığı da vardı ama bir türlü bulamıyorum :( |
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir?
|
Bu çalının adı ne ?
2 Eklenti(ler)
Erica Funda - Süpürge çalısı Ferda Ülkümen. 750 çeşidinden sadece biri . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025