agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Bitkiler ve Sağlığımız
(https)




Beğeni Düzeni61Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-05-2008, 23:43   #11
Ağaçsever
 
smart995's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 43
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Buğday çiminin suyunun çıkarılmasında manuel sıkma aletlerinin tercih edilme sebebini de açıklayan olursa sevinirim.
Sayın deniz akvaryumu çim suyunu çıkarırken organik toprakla organik tohumla üretim yaptığımız için elektronik kullanmamak daha güzel oluyor bu sayede hem elektriğe ihtiyaç duymuyoruz hemde bu sayede kendi çim suyunuzu kendiniz sıkıp birde eğlence çıkıyor işin içine ve bu sayede bence tadı daha bir iyi oluyor bir de bazen elektronik sıkıcılar ısınabiliyor bu da çimdeki bazı enzimlerin değerinin düşmesine neden olabiliyor.Belirli ısılar gelince kayıplar başlıyor bu tüm sebzeler için böyle malesef, mesela enzimleri önemseyen bir mekan saf restoranda yemek yedinizmi bilmiyorum ama orada pişirilen yemeklerde ısı 45 dereceyi geçmiyor aklımda kaldığıyla.

smart995 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025