![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
ben de afrika menekşesini sevmem.çünkü o da beni sevmez ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Yeni Üye
|
Konu başlığını yersiz buldum.Bazı bitkileri sevmemek belki kabul edilebilir ama nefret etmek hiç şık değil.Ben hepsini farklı derecelerdede olsa seviyorum.Nefret ettiğiniz bir bitkinin bile doğada kendine özgü bir rolü olduğunu hiç düşündünüz mü? Bu mantıkla hareket edilseydi belkide hiç yılan veya akrep kalmazdı! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Deve tabanı, sygnogyum ve aynen .........palmiye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
melisa kokusuna dayanamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-03-2010
|
Afrika menekşesi, kauçuk ve çiçeksiz salon bitkileri hediye olarak gelse hiç sevinmem hatta üzülebilirim. Birde ne güzel ağaçlarımız varken heryere ne doğru dürüst bir çiçek veren ne de gölge yapan upuzun palmiyelerin dikildiğini görmekten bende hiç hoşlanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaçsever
|
sardunyanın kokusuna bayılırım. Bazen gelir gider ellerim ki kokusunu duyayım diye. Ayrık otunu çok asil bulurum.Şirketin bakımsız bahçesinden toplayıp vazoya bile koyarım. Amaaaa on sene önce bahçeye yanlışlıkla ektiğimiz akşam sefasının bahçeyi istila etmesi üzerine sökmemizden sonra hala ısrarla bir yerlerde bitmesine deli oluyorum. sevmiyorum diyemem ama evimde veya bahçemde yetiştirmeyeceğim bitkiler: zakkum, akşam sefası, kadife çiçeği, aşk merdiveni, hüsnü yusuf. aa nasıl unuturum tabi ki bir de süsen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
elinde sevmediği salon-saksı bitkileri olan varsa talibim ![]() ben sizin yerinize de severim onları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Babamın kocaman bir kauçuğu vardı.Çocukluğum onun gölgesinde geçti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2010
|
Tespih ağacını ve akşam sefasını sevemiyorum nedense! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-02-2008
|
Kaktüsümün saksısında kendiliğinden yetişen ama bir türlü koparmaya kıyamadığım ne olduğunu bilmediğim otu sevmiyorum hala koparamadım, koparamıyacağım galiba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
A dan Z ye her türü seviyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-12-2009
|
bamya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bahçelerde kıyafetime yapışan dikenleri ( biz pıtırak diyoruz) sevmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-08-2008
|
Tropik bitkileri sevmiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Katılan bütün dostlara selam. Konuyu baştan sona okudum sevmediğim bir bitki bulamadım. Benim gözümde bütün bitkilerin ayrı bir özelliği ayrı bir güzelliği var. Tabiatta hepsinin kutsal bir görevi bulunmakta .tabii zararlı olanların çiçeklerimin arasına girmelerine izin vermem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Annemin bağırışıyla elime bezi tutuşturup, kauçukla deve tabanı yapraklarının tozunu kaç kez nefretle almışımdır kimbilir. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Moderatör
|
Evet yaa, ben de nefret ediyorum. Temizlemesi de ne kadar zor. İnanın soket çoraplarıma yapışmaları ayağıma batmaları beni çok sinirlendirir. Temizlemeye niyetleniyorum ama o kadar zor ki, çorabı da çöpe atıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alıntı:
Ayrıca ayrık otunu hiç mi hiç sevmiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-11-2009
|
aslanağzı çiçeğini deve tabanı çiçeğini hiç sevmem. ama nedense asalnağzından bilhassa çok uzağım veee glayöl... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Salon çiçeklerini hiç mi hiç sevmiyorum ![]() Şimdi bu sünepe çiçeği saksı elimde evin içinde gezdiriyorum bir türlü bir yer bulamadım, hediye olduğu için bir başkasına da veremiyorum yokluğunu farkederse eşim üzülebilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|