![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
karanfil(evimde var birtane.bakıp bakıp niye aldım diye düşünüyorum), eğrelti otu, ve ne olduğunu bilmediğim, parklarımızı şenlendirmek için diktikleri çalı(çiçekleri afedersiniz sidik gibi kokuyor:P) ve son olarakta kavak. ne biçimsiz gereksiz birşeydir. üretip üretip kereste filan yapmayacaksak gereksiz olduğunu düşünüyorum. tüyü tozu pisi. bizim burada vardı evin dibinde. kestiler azıcık üzüldüm öyle diyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Size katılıyorum sevgili müge, hiçbir şey boşuna yaratılmamış. Çocukluğumda ısırgan sevmezdim bugün bakıyoruz her derde deva. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
Merhaba Sardunya bitkisini sevmiyorum. Sardunyanın yaprakları, çiçeklerinin renkleri çok güzel. Fakat ben kokusunu sevmiyorum. Bende bir tane vardı anneme verdim. Annem çok mutlu oldu. Bende ondan kurtulmuş oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2007
|
kaktüs türlerini ve büyük yapraklı salon çiçeklerini sevmem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2008
|
heh ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Akşam safası' nı sevmiyorum. Çocukluğumda bahçelerde en çok kasımpatı ve akşam safası olurdu.Ne zaman öğretmenimize götürmek için annemize **** komşu yengelere çiçek istesek,kasım patı diye yalvarır ama sadece akşam safası alabilirdik.Ancak bütün gün sönük duran bu çiçeği hiç sevmezdik.Akşam safası'yla ellerimizi boyar,üstümüze bulaştırır,annemizden bol bol azar yerdik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Hepsini seviyorum hem de nasıl seviyorum, deli gibi. Siz onları bir de doğal ortamlarında görün. Benim sevmediğim, güzel olmayan saksılar, saksılara sokulan çubuklar çiçeklerin bağlandığı çamaşır ipleri vs. ( Yanlış anlaşılmasın mecbur kalınca ben de yapıyorum ne yapalım ) Mesela peygamber kılıcı ona böyle garip sopalarla iplerle destek yaparız hiç güzel olmaz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2008
|
o sardunyanın iğrençliğini, iç kaldurıcı dokusunu, kokusuna n demeli?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Arkadaşlar her bitkinin kendine has güzelliği var şahsen ben güzel çiçek çirkin çiçek ayırmıyorum yeşil kalan tüm bitkileri seviyorum ayrıca kurumalarıda beni çok üzüyor. Düzenleyen pembegül : 30-08-2008 saat 15:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2008
|
kaktüs ve palmiyelerden fazla haz etmiyorum.ama bu demek değildir olmasalar daha iyiydi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-07-2008
|
hederalardan pek hoşlanmıyorum hatta nedense biraz da ürküyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-08-2008
|
ayrık otu, pabuç dikeni, hıştırı, su otu, kısaca ot ilacı atıp sarartmam gereken her ot ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2008
|
palmiyeden güzel şey mi var??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2008
|
sardunyayı ve afrika menekşesini sevmem annem gına getirtti çocukken.zambakları sevmem mezarlıkları hatırlatıyor. akşam sefaları ekmediğim yerde bitiyor. turuncu bir papatya çeşidi var şu an bahçede her yere tohumunu döküyor yolmaya bıktım.mum çiçeği kauçuk ve kılıç da ev için uygun görmediklerim arasında. birde aslanağzından hoşlanmıyorum. biraz düşünürsem listenin uzayacağını düşünüyorum. en iyisi düşünmemek. kendimden korkmaya başladım birden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Ben afrika menekşelerini ve mum çiçeğini sevmiyorum. Sardunyanın kokusunu sevmeyenlere şaşırdım, gerçekten zevkler tartışılmaz bir kere daha kesinleşti çünkü ben sardunyanın kokusuna bayılırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
/
Giriş Tarihi: 15-08-2008
|
Kesme çiçekten nefret ederim. Sardunyanın ve limonun sadece kokusunu sevmem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Ben de kesme çiçek sevmiyorum çünkü birkaç günlük ömürleri var. Bense uzun ömürlü olmalarını tercih ederim. Onlara kıyamam. Çiçeklerimin köklerini sıkıştıran otları sevmem ve görünce hemen yolarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
Yakın zamana kadar ökse otuna gıcık olurdum, ağaçları gizliden gizliye sömürüyor diye ![]() Bence tüm bitkilerin bir yaratılış amacı var, ben hepsini seviyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Hoşlanmadığım değil,hiç ama hiç sevmediğim yegane bitki sardunyadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
zakkum
Önyargıları,antipatiyi yıkar mı bilmiyorum , ancak Op.Dr.H.Z. Özel zakkum ekstresinden ilaç üretti . OPI AnvirzelTM ismini tescil ettirdi.Bu bir kanser ilacı . TUBİTAK ve Sağlık Bakanlığı bu çalışmalara destek olmayı reddedince, ilacı kapan ABD oldu . Şu an faz 2 çalışmaları devam eden ilaç resmi olarak Hondurasta satılıyor. Yüksek mebla karşılığında memleketimin zakkumunu , memleketimin doktorunun yaptığı ilacı , Hondurastan getirtmek zorunda kalan benim ailem , ve bir çok diğer madur adına ZAKKUMA iade-i -itibar istiyorum . ![]() Sevgiler , saygılar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|