![]() |
|
|
|
#11 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle şunu söylemeliyim ki; bu mesajı yazmak gereğini özellikle bu tavrınızdan dolayı hissettim. Ne yani; balkonunda sebze yetiştirip, kimyasal mücadele yöntemini tercih eden insanlar akılsız mı? Lütfen toplulukta olduğunuzu ve burada yapılan bir göndermenin, birden çok şahısa gidebileceğini unutmayınız ! Alıntı:
Alıntı:
Ne kadar karınca varsa öldürün demişsiniz. İsterseniz etrafta ne kadar fare varsa bulup öldürelim. Fareyle beslenmek zorunda kalan yılanlar da açlıktan ölsünler... Ya da şöyle yapabiliriz; denize girerken küçük balıklar bizi rahatsız ediyorlar, bazılarımız korkuyor. Bunun için denize bir zehir atalım, küçük çapta ki balıkları hedef alan. Böylelikle küçük balıklar ölür, biz ise rahat ederiz. Büyük balıklarda açlıktan birbirlerine saldırsınlar... Alıntı:
Benim balkondaki bitlere arap sabunu yetmiyor malesef. Keşke yetse de doğal yöntemleri kullansam. Ben arap sabunuyla mücadele ettikçe, bahçelerde ilaçlama yapıyorlar ve, hoop; ne kadar bit varsa biberlere, domateslere vs... üşüşüyor hemen... Not: Burada hep beraber bitkilerimiz hakkında bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birbirimizin hatalarını düzeltip, yol katediyoruz. Bu tavrınıza anlam vermek çok zor doğrusu... |
||||
|
|
|
| Etiketler |
| acemi, bahçıvan, balkon, sebze, soru, sorun, yetiştiricilik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|