agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni73Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-07-2009, 15:28   #1
Ağaç Dostu

Yağız59's Avatar

Giriş Tarihi: 01-09-2008
Selam
Bu konuya yazı yazan herkes iyi veya kötü birşeyler karaladı. Merak ettiğim şudur ki sonunu nereye bağlayacağız. Bunca yazılandan sonra acaba fikir birliğine varacak ve bir isim altında birleşecekmiyiz yoksa bırakacağız ve dağınıkmı kalacak?... Her ne olursa olsun kişiler fikirlerini ortaya koydular. Bazılarına katıldım ancak bir kısmı düşünceme uygun düşmedi, örtüştüremedim. Ancak bu gibi durumlarda(gerçi bana göre konu içinde cinsel bir obje içeriği bulunduğundan bu kadar uzadı) bir arkadaşımızın ifade ettiği gibi konuyu farklı isimler içeren bitkiler başlıklı bir bölüme taşısak ve/veya size göre bu bitkinin adı ne olmalıdır gibi bir soru ile anket yapsak çoğunluğun oyu ne ise sonucuna razı gelsek olmazmı. Bunların dışında farklı alternatif fikirlerde üretilebileceğinden eminim. Bana göre zaten çokta gündemde kalabilecek bir konu değil tahmin ettiğim üzere... Söylenebilecek birçok şey söylendi şu ana kadar. Kanal yöneticileri de sanırım işin şirazesinin kaymaya başladığını hissettikleri an olaya müdahale ederler sanırım. Ama benim tavsiyem bu gibi konularda en başta yapılacak açıklamalar çok önemlidir...

Yağız59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2009, 18:11   #2
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yağız59 Mesajı Göster
Kanal yöneticileri de sanırım işin şirazesinin kaymaya başladığını hissettikleri an olaya müdahale ederler sanırım.
Daha üst yönetici yok...

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2009, 12:08   #3
Ağaç Dostu

Yağız59's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Daha üst yönetici yok...
Sevgili malina 63 numaralı mesajıma 71 numaralı mesajla(yukarıda) cevap vermiştiniz.
Sözkonusu mesajımda yazdıklarımda yanıldığımı görüyorum. Çünkü ilgili mesajda konunun çok fazla gündemde kalmayacağını tahmin ettiğimi ve şirazesinden çıkarsa müdahale edilebileceğini ifade etmiştim.
Bir Ziraat Mühendisi olarak bu sitenin varlığından mutluluk duyuyor ve 14 senelik bir Mühendis olduğum halde daha birçok şeyi buradan öğreniyorum.
Mesajların bir kısmında altı çizildiği halde maalesef biber konuşulmuyor sadece adı konuşuluyor. Öyleki artık son mesajlarda adının tartışılması da bırakıldı nerdeyse konuyu takip edenler malinacılar ve malina karşıtları olarak ikiye bölündü.(**** ben öyle algılamaya başladım, kesin hüküm vermiyim yinede...)

Sonuç olarak sizden yanıtlamanızı istediğim husus şudur ki; yönetici olarak, konunun içeriği ile ilgili değilde direk konunun akıbeti ile ilgili bir öngörünüz veya bir planlamanız varmı acaba?

Sevgiyle kalın...

Eski 28-07-2009, 12:32   #4
agaclar.net

malina's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yağız59 Mesajı Göster
Öyleki artık son mesajlarda adının tartışılması da bırakıldı nerdeyse konuyu takip edenler malinacılar ve malina karşıtları olarak ikiye bölündü.(ya da ben öyle algılamaya başladım, kesin hüküm vermiyim yine de...)

Sonuç olarak sizden yanıtlamanızı istediğim husus şudur ki; yönetici olarak, konunun içeriği ile ilgili değilde direk konunun akıbeti ile ilgili bir öngörünüz veya bir planlamanız varmı acaba?
İyi bir noktaya parmak basmışsınız

Üslubumu eleştirmek isteyenlerin bu vesile ile içlerindekileri boşaltmalarının bitmesini bekliyorum. Burada bir trafik polisi görevi yaptığımı farketmeyip, anne şevkati bekliyorlar. Araba yanlış yere park edildiyse ve ben "park yasak" diyorsam, bu sert üslup oluyor. Faşistlikten, mafya patronluğuna uzanan yelpazede yerimi alıyorum

Yazışmaların biber yetiştirmeyle ilgili olmayan bölümleri (daha önce yaşanan tartışmalarda olduğu gibi) bir süre sonra ayrılacaktır.

Eski 28-07-2009, 12:52   #5
Ağaç Dostu

Yağız59's Avatar

Alıntı:
İyi bir noktaya parmak basmışsınız

Üslubumu eleştirmek isteyenlerin bu vesile ile içlerindekileri boşaltmalarının bitmesini bekliyorum. Burada bir trafik polisi görevi yaptığımı farketmeyip, anne şevkati bekliyorlar. Araba yanlış yere park edildiyse ve ben "park yasak" diyorsam, bu sert üslup oluyor. Faşistlikten, mafya patronluğuna uzanan yelpazede yerimi alıyorum

Yazışmaların biber yetiştirmeyle ilgili olmayan bölümleri (daha önce yaşanan tartışmalarda olduğu gibi) bir süre sonra ayrılacaktır.
Sevgili malina cevabınız için teşekkür ederim. Sizi eleştirenlerin içlerini boşaltmalarını beklediğinizi belirtmişsiniz.Ben sizin, yönetici olduğunuz için, bunu göğüsleyebileceğinizi düşünüyorum. Benim endişem; size içini boşaltmasını bekledikleriniz birbirlerine girerse ve işi hakarete vardırırlarsa yani sizin deyiminizle(trafik polisiyim dediniz ) eğer kaza yaparlarsa ve hem maddi hemde manevi kayıp oluşursa bu kazada sonu tatsız bitebileceğidir.
Gerçi burada yazanların çok büyük bir çoğunluğu belli seviyede insanlar ama biz millet olarak aynı zamanda çokta duygusalızdır bunu herkes iyi bilir.

Sonuç olarak son paragrafınızda belirttiğiniz o sürenin bitimini merakla bekleyeceğim.

Saygı ve sevgilerimle...

Eski 28-07-2009, 14:53   #6
Ağaç Dostu

BalıkcıSerdar's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2009
Alıntı:
... mafya patronluğuna uzanan yelpazede yerimi alıyorum ...
İşte bu tavır güzel oldu Siz beni güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün

Sizin benzetmenizde (trafik polisi), direksiyonunda oturduğunuz aracınıza yaklaşıp;

-"İyi günler hanımefendi, evraklarınızı görebilir miyim lütfen?" diyen bir trafik polisi mi istersiniz? Yoksa;

-"Evraklar" diyip elini burnunuza dayayan bir trafik polisi mi?

Amacımın sizleri kötülemek, zorluk çıkarmak olmadığını umarım bu "örnek"le daha iyi anlatabilirim, nasıl olsa trafik polisi olduğunuzu kendiniz söylediniz Yani trafik polisi de olsa "anne şefkati" gösteremez mi?

Nasıl olsa bir süre sonra silinecek diye "içimdekileri boşalttım" bitti

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2009, 15:26   #7
agaclar.net

malina's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BalıkcıSerdar Mesajı Göster

Sizin benzetmenizde (trafik polisi), direksiyonunda oturduğunuz aracınıza yaklaşıp;

-"İyi günler hanımefendi, evraklarınızı görebilir miyim lütfen?" diyen bir trafik polisi mi istersiniz? Yoksa;

-"Evraklar" diyip elini burnunuza dayayan bir trafik polisi mi?
Evraklar diyenin değil de, İyi günler hanımefendi, evraklarınızı görebilir miyim lütfen? diyenin, elini burnunuza dayamasına ne diyeceksiniz? Garantisi var mı?

Radara yakalananla konuşmak bile gerekmiyor
Üstelik burada söz konusu olan "Ehliyetin iptali başvurusu"

Acayip milletiz, uygulamaya değil, üç beş güzel cümleye tav oluyoruz
Lütfen dedi ya, istediğini yapsın daha sonra... Vah bize vah

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025