View Single Post
Eski 27-07-2009, 10:04   #47
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
Sevgili Malina,
Siteyi bu konuma getirme de tabi ki sizin katkılarınız çoktur. Ama sitenin devamlılığını sağlayanlar ise forumun üyeleridir.. Sevgi ve saygı karşılıklı olmalıdır, sitenin sahibi olduğunuz için insanların üyeliklerini sonlandırabilirsiniz,ama ben sizden daha ılımlı, daha mantıklı ,yalnış anlaşılmış tatsızlıklara yapıcı bir yaklaşımla çözümlemeye çalışmanızı beklerdim. Olayın bu tarza dönüşmesinin zemininde ki ,iletişimsizliklere zemin hazırlayan nedenlerden biri de sanal ortam da insanların eksik ifade ve tanımamanın verdiği hoşgörüsüzlüktür.Bazılarımıza normal gelen herhangi bir olay, bir kelime diğer bir insan için normal olmayabilir ,bundan daha doğal bir olay olamaz.Yaklaşım tarzınızı bir kere daha gözden geçirmenizi ve bazı zamanlar da karşımıza güzelliklerle çıkarak aramıza katılmanızı ümit ediyorum. İstemeyen terk etsin diye bir yaklaşım bunca senedir tüm üyeler ve sizler tarafından yapılmış emeklerin heba olması demektir. Yine de isterseniz hepimiz gidelim. Saygı ve sevgilerimle.
Nasıl okuyorsunuz, okuduğunuzu nasıl yorumluyorsunuz?

Baştan alalım.

Siz forum yöneticisi olun ve aşağıdaki kırmızı cümleye cevap verin, ben de öğreneyim..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hakany Mesajı Göster
Arkadaşlar, bu gibi isimleri Olgunlukla karşılamak Türkçeyi konuşulamaz bir dil haline getirir.
Günlük hayatta sıkıntı yaratır.
Önemsemeyenler olabilir ,Mesela eşiniz , bacınız veya siz manavdan alışveriş yaparken
Bana penis biberi ver demesi ne kadar normal olur?veya manavda biberin üstündeki karta penis biberi yazmak?Evde çocuğun annesinden bu biberi bu isimle istemesi,cinselliğin mahremiyetini ortadan kaldırır.Bu sözleri doktorla konuşurken elbette normaldir,Cinsellik gerçektir bilimseldir vardır ancak ancak uluorta dolaşması normal değildir.Bu söylediklerimİ erkeklik iç güdüsü ile yazmıyorum.Değerler penceresinden bakıyorum.Her alanda batılı olmak zorunda değiliz.Bizi ayakta tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız.
Benziyor diye benzediğiyle isimlendirmekde acayip olur.
Fantazi kurup örnekleri çoğaltabiliriz (vajina şeftali,popo karpuz...) her şeyi normal görmek dili bozar , değerleride deforme eder.Mesele budur.
Başlıktaki isim değişmez ise siteyi protesto edip terketmeyi düşünüyorum.(ayrılmam önemli değildir belki ama en azından çağdaş gelişmiş modern bir tepki)
"Bazılarımıza normal gelen herhangi bir olay, bir kelime diğer bir insan için normal olmayabilir, bundan daha doğal bir olay olamaz." demişsiniz. Ben de böyle düşünüyorum. Bu nedenle fikir belirtenler arasında beğenmediklerini dile getiren arkadaşlar hala forum üyesi... Kimseye "beğenmezseniz gidersiniz" diyen yok. Ama "adını değiştirmezseniz giderim" diyene de eyvallah diyecek halimiz yok.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön