View Single Post
Eski 26-07-2009, 22:03   #39
hassoman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hakany Mesajı Göster
Benim teklifim biberin ismi 'erkekbiberi' olsun.
Başlığıda böyle değişelim.
Birileri sosyallik çağdaşlık gelişmişlik adına bu ismi ve başlığı hoş görüpte ne varki demese iyi olur.".....
Sevgili hakany kardeş haklı. Bir kere elin gavuru penis biberi demiyor, penis pepper diyor. Bu yüzden ben de sosyalleşme ve çağdaşlaşma adına bu biberin adınının Türkçe olması gerekir diyor ve "kamış biberi" denmesini başlığın da buna göre değiştirilmesini öneriyorum.

Alıntı:
"...."
Önemsemeyenler olabilir ,Mesela eşiniz , bacınız veya siz manavdan alışveriş yaparken
Bana penis biberi ver demesi ne kadar normal olur?veya manavda biberin üstündeki karta penis biberi yazmak?".....".
Fantazi kurup örnekleri çoğaltabiliriz (vajina şeftali,popo karpuz...)
hakany kardeşimiz yine haklı.
Bu biberin poşette satılmasını, hatta 18 yaşından küçüklere satışının -zinhar- yasaklanmasını istiyorum.

Alıntı:
"......"Dışkıya benzeyen yemeği bilimselliğe bulaştırıp, boklambaç demek gibi bişey bu.
Bu vesileyle daha önce bizzat benim önerdiğim kadınbudu, dilber dudağı, hanımgöbeği gibi adap ve edep dışı yemek isimlerinin de adaba ve edebe uygun isimlerle değiştirilmesinin sağlanmasına öne ayak olalım. Bunu hatırlamama neden olan hakany'ye teşekkür ederim.

Alıntı:
"......"
Başlıktaki isim değişmez ise siteyi protesto edip terketmeyi düşünüyorum.(ayrılmam önemli değildir belki ama en azından çağdaş gelişmiş modern bir tepki)
Evet bence de bu protesto yerinde. Destekliyorum...
Hatta bu biber poşetlerde değil de uluorta açıkta satılırsa değil siteyi, memleketi de terkedelim ...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bennur Mesajı Göster
"....."Son derece FAŞİST bir tarzınız var. Yazdığınız 10 posttan 8 i alaycı ve küçümser tavırlı. Forumdaki hiç kimseden farklılığınız ve üstünlüğünüz olmadığının farkında değilsiniz sanırım.
Evet sevgili bennur da haklı. Bu konuyu gereken ciddiyet ve hassasiyetten ve özellikle bilimsellikten uzaklaşarak benim gibi sulandıranların hepsi faşisttir. Unutmayın ki tarihin en sulu diktatörleri Mussolini ve Hitler'dir... Onların videolarını gülmeden izleyene helal olsun...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön