Son olarak Yeşilseven'e de katılıyorum. Bu şey hiç bir zaman manavda şurda burda satılmaz, hobi olarak yetiştirilir. İsim için herkes fikrini söyleyebilir, nitekim söyledim ama karşılıklı atışmalara girmeye gerek yok, uzatmaya gerek yok. burda penis diye adlandırmak isteyen devam edebilir, adlandırmak istemeyenler de kendi aralarında yine burda oylama yapıp bir isim verebilir. Oylama sonucu çıkan ismi Sevgili Malina'nın Penis Biberi-Bilgisayar Biberi gibi başlığa bu haliyle taşıyacağına eminim. Her iki tarafın da gönlü olmuş olur. Hobi olarak yetiştiren arkadaşlar da burdan birbirleriyle fikir alışverişi yaparlar.
Şu kadar yazıdan görünen o ki, herbirimizin değerleri çok farklı, bakış açısı çok farklı...
Yazılarım da alıntı dahi yapmadım. (benimle aynı düşüncede olmayan arkadaşların isimlerine dahi bakmıyorum, çünkü şahsılara indirgemek olayı, en büyük hatam olur) Ben düşünceleri eleştirdim, şahıslara inmem!
Herkes fikir tartışması yaparken bence şunu unutmamalı... "KÜÇÜK insanlar, kişileri; ORTA insanlar olayları; BÜYÜK insanlar, fikirleri tartışır. beyin fırtınası yapmak, fikir alış verişi yapmak güzeldir. Ama karşılıklı tartışmalara girip sitenin huzurunu kaçırmayalım...
|