Selam
Bu konuya yazı yazan herkes iyi veya kötü birşeyler karaladı. Merak ettiğim şudur ki sonunu nereye bağlayacağız. Bunca yazılandan sonra acaba fikir birliğine varacak ve bir isim altında birleşecekmiyiz yoksa bırakacağız ve dağınıkmı kalacak?... Her ne olursa olsun kişiler fikirlerini ortaya koydular. Bazılarına katıldım ancak bir kısmı düşünceme uygun düşmedi, örtüştüremedim. Ancak bu gibi durumlarda(gerçi bana göre konu içinde cinsel bir obje içeriği bulunduğundan bu kadar uzadı) bir arkadaşımızın ifade ettiği gibi konuyu farklı isimler içeren bitkiler başlıklı bir bölüme taşısak ve/veya size göre bu bitkinin adı ne olmalıdır gibi bir soru ile anket yapsak çoğunluğun oyu ne ise sonucuna razı gelsek olmazmı. Bunların dışında farklı alternatif fikirlerde üretilebileceğinden eminim. Bana göre zaten çokta gündemde kalabilecek bir konu değil tahmin ettiğim üzere... Söylenebilecek birçok şey söylendi şu ana kadar. Kanal yöneticileri de sanırım işin şirazesinin kaymaya başladığını hissettikleri an olaya müdahale ederler sanırım. Ama benim tavsiyem bu gibi konularda en başta yapılacak açıklamalar çok önemlidir...
|