Bağlan

View Full Version : ciceksever70 / Bahçe

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

acemifüsun
29-07-2011, 13:33
Her bir kare diğerinden güzel:) Yüreğinizin güzelliği yansımış:) Sevgili kardeşim sağlıkla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alıp, güzel yuvanıza kavuşun:)

ciceksever70
01-08-2011, 15:10
Tesekkür ederim sevgili Yag-mur, sevgili acemifüsun.
Dün geleneksel Pazar yürüyüsünden önce cocuklar kaleye gidelim diye tutturdular. Eski Roma`lilardan kalma kaleyi cok seviyorlar. Kalenin hemen altinda bu yöreye özgü eksimsi bir sarap olan Schillher icin yetistirilen üzüm baglari var. Yanindan fotograf makinesini ayirmayan oglumun makinesiyle birkac resim cektim.

Korkut
01-08-2011, 16:06
Bahçenize hayran kaldım doğrusu. Tebrik edeerimm

ciceksever70
02-08-2011, 10:08
Arkadaslar yarin sabah sezaryenle dogum icin hastahaneye yatiyorum. Yaklasik bir hafta buralarda olmayacagim. Bana hamileligim boyunca iyi dileklerinizle manevi destek oldunuz, pozitif enerji verdiniz. Hicbirinizi yüzyüze tanimasam da yillardir tanisiyormusuz gibi hisettim. Hepinizi cok seviyorum, tekrar tekrar bu güzel dostluk duygulariniz icin tesekkür ederim. Benim icin dua edin...

berkayseray
02-08-2011, 10:15
Simdiden hayirli olsun.Saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi ve saglikla buyutmenizi dilerim.Dualarim sizinle.

Periş
02-08-2011, 11:31
Sevgili ciceksever hadi hayırlı olsun bebişin ve sizin sağlıklı sıhhatli olmanızı canı gönülden dilerim dualarımız sizinle sevgiler...

Sevgi Durul
02-08-2011, 11:45
Sevgili çiçeksever, dualarımız sizinle....

Orhan Özbilgiç
02-08-2011, 12:20
Sağlık ve mutluluk içinde, yavrunuza kavuşmanızı diliyorum.

Uzaylı
02-08-2011, 12:57
Sevgili ciceksever70;Sağlıcakla ve tarifsiz mutlulukla tüm aile birarada bebişinize hoşgeldin demenizi dilerim. Sonra da o güzel kareleri buradan görebilmeyi... Allah'a emanet olun...

Sevgiler...

umutyolcusu
02-08-2011, 15:09
Sevgili çiçeksever,demek bekleyiş bitti.İnşaallah mutlu haberleriizi bekliyoruz.Allah hayırlısıyla kurtarsın,bebeğinizi elinize sağlıklı bir şekilde alın inşaallah.Sonra mümkün olursa buradan fotoğrafını da paylaşırsınız,Allah'a emanet olun.

cetasule
02-08-2011, 15:21
Dualarımız sizinle....
Size ve bebeğinize sağlık sihhat diliyorum.

ayhan219
02-08-2011, 15:48
sağlıklı çocuğunuz ve siz sağlıklı olarak tekrar aramıza dönersiniz inşallah

hanndan
02-08-2011, 15:56
sevgili çiçeksever, uzun zamandır ziyaretinize gelememiştim, bahçenizden güzel görüntüler paylaşmışsınız yine.
inşallah bebeğiniz size leyleğin kanadında umutlarla gelir.
sevgiler......

Vildan Sönmez
02-08-2011, 16:08
Hayırlısıyla, sağlıkla en az abisi kadar tatlı olacak bebeğimizi kucağınıza almanızı yürekten diliyorm, sevgiler....

limon
02-08-2011, 17:58
Dualarım seninle sevgili Çiçeksever. Sağlıklı bebeğini kucağına almanı ve kısa zamanda iyileşip diğer yavrularının yanına, sıcacık yuvana dönmeni diliyorum. Sevgiler...

loveflower
02-08-2011, 19:31
Sevgili Çiçeksever, dualarım sizinle, sağlıkla ve mutlulukla kucaklayın bebeğinizi.

sevim4
02-08-2011, 19:41
Sevgili çiçeksever,yavrunuzu salıkla mutlulukla kucaklayın allah yardımcınız olsun.

Adalet Yağcı
02-08-2011, 22:53
Sevgili Çiçekseverim, demek mutlu gün geldi, on kez anne olunsa da heyecanı büyüktür, insanın yüreği pır pır eder.
Yarın hepimiz senin için dua ediyor olacağız, bundan hiç şüphen olmasın, ben bu geceden başlıyacağım.

En kısa zamanda bebişin fotoğrafını bekliyoruz, mutluluğunu paylaşıyoruz canım.
Tüm aileye sevgiler selamlar.

Kiraz
02-08-2011, 22:57
Sevgili Çiçeksever, dualarım seninle. Sağlıkla, mutlulukla bebeğini kucaklamanı ve huzurla evine dönmeni diliyorum.

nurguldk
08-08-2011, 16:25
Ailenin yeni üyesiyle sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum. Bizim için de koklayın miniği..

jineop
08-08-2011, 16:29
Annemizde , minik kızımız karya son derece sağlıklı . Çok şükür bugün evlerine donmüşler . Ailemizin yeni üyesine kocaman bir öpücükle hosgeldin diyorum.

Eser İlhan
08-08-2011, 17:13
Annemizde , minik kızımız karya son derece sağlıklı . Çok şükür bugün evlerine donmüşler . Ailemizin yeni üyesine kocaman bir öpücükle hosgeldin diyorum .

Sevgili ciceksever70, ne kadar güzel bir isim "Karya". İsmi gibi güzel bir ömür dilerim minik kızınızıa. Karyalı prensese tüm kalbimle hoşgeldin dünyaya diyorum;)

Orhan Özbilgiç
08-08-2011, 22:04
Anadolu' nun en güzel köşesinin tarihi adını koymak, kimin aklına geldi bilmem ama, çok güzel bir isim olmuş. Kutlarım. Anlamı, kulağa hoş gelmesi, yanlış telaffuza yol açmayacak kadar, yalın bir isim olması, kolay akılda kalması ve oldukça özgün bir isim oluşu vs.

Dilerim bahtıda güzel olur.

günebakan
08-08-2011, 23:01
Sevgili Çiçeksever70 bebeğiniz hoşgeldi sefa geldi Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin:) Güle güle büyütün

Güler
08-08-2011, 23:13
Sevgili ciceksever70, minik bebeğimiz hoş geldi. İkinizin de sağlığının iyi olduğuna çok sevindim.
Mis gibi süt kokan Karya'yı benim için de kokla. İnşallah huzurlu bir bebek olur. Sağlık ve uzun önürler diler, seni de çok çok öperim.

berrinb
08-08-2011, 23:36
Sevgili Çiçeksever70,iki oğuldan sonra bir kız bebeğinizin olması ne büyük mutluluk...Hayırlı uğurlu evlat olsun ,iyi günlerle büyütünüz....Geçmiş olsun...Selamlar sevgiler....

Yücel Canpolat
09-08-2011, 07:46
Sevgili çiçeksever70 kardeşimizin ve Karya bebeğimizin sağlıkla sıhhatle evlerine dönmeleri bizleri çok sevindirdi,baba ve diğer ufaklıklar gözünüz aydın,Karya bebek hoş geldin:)

Periş
09-08-2011, 07:52
Sevgili ciceksever70 kayra bebeğinizle sağlıklı olmanıza sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sevgiler...

Suna
09-08-2011, 09:09
Sevgili Çiçeksever70,gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ,kısmetli olsun inşallah.Allah Karya dahil tüm çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın kötü insanlardan uzak tutsun inşallah.

Kiraz
09-08-2011, 09:20
Sevgili Çiçeksever, gözünüz aydın. Minik Karya sağlık ve huzur içinde büyüsün, sana da sağlık dilerim. Çocukların analı, babalı büyüsünler.

KAPTANzst
09-08-2011, 09:45
En güzel çiçeğin yanında olması , burayı doğal olarak 2. plana itti. Torunumda bende yaşadım o olayı;)
Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı büyütsün.

sevim.K
09-08-2011, 09:55
Sevgili çiçeksever gözünüz aydın Kayra bebek gelmiş:). İkinizinde sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun, sevgiler

limon
09-08-2011, 13:53
239379

Bu çiçekten yetiştirdiğim için tavsiyede bulunabilirim. Kalsiyum ve vitamin ihtiyacı için sütle beslemek gerekir. Sütü saat başı vermek gerekir, aralarda dinlenmesi gerekir, saksının altını sık sık kontrol edip temizlemek gerekir. 6 aydan sonra besin takviyesi gerekir. Bir de her gün banyo yaptırılırsa daha bir gürbüzleşir. Dışarıya alıştırarak çıkarmak gerekir, direkt güneşi sevmez... Yetiştirmesi çok zordur, çok fazla ilgi, sabır ister. Bazen çok yavaş büyüdüğünü düşündürür ama yıllar geçince ne kadar çabuk büyüdüğüne inanamazsınız... Sonra eşinizle karşısına geçip O'na çaktırmadan gözlemleyip, eserinizle övünmek gibisi yoktur. ;)

Hayırlı olsun, sağlıklı olsun, Güle güle büyüsün...

Satı Uğurtan
09-08-2011, 16:33
Sevgili çiçeksever70, şimdi cemodan duydum, kayra bebek gelmiş, hoş gelmiş.
Tüm sevdikleriyle sağlıklı mutlu ve uzun bir ömür dileğiyle kutluyorum sevgiler.

cemo
09-08-2011, 19:08
Sevgili Limon, yazınıza bayıldım:) Tam da cicekseverimize ve Karya mıza uymuş.

Sevgili çiçeksever, Karya kızımızın mis kokusunu duyar gibi oldum. Misler gibi çek içine o kız kokusunu. Kız olsun topraktan olsun demişler:)) Yüce rabbim sana bu güzelliği tattırdı, ne mutlu sana.

Seni ve kızımızı dört gözle bekliyoruz, darısı Dudu ciğimize diyerek:)

mavikartal5
09-08-2011, 21:09
bahçenizde gizlediğiniz minik salatalıklar bitti sayın çiçeksever70, hepsini ben yedim, doymayınca yine gizlenmiş olan asmanın üzümlerini ve yapraklarından da yedim. domates ve biber bulamadım ama yine de elinize ve bahçenize sağlık.
saygılar

Sevgi Durul
09-08-2011, 21:33
Sevgili çiçeksever, gözünüz aydın. Hayırlı, sağlıklı, ömürlü, analı babalı, ağabeyli olsun Karya bebek.

mavikartal5
09-08-2011, 21:35
sayın çiçeksever70'in yeni kızı Karya'ya yaşam boyu mutluluklar dileriz...

loveflower
10-08-2011, 08:08
Karya! HOŞGELDİN:) Sevgili Çiçeksever70 gözünüz aydın, sağlık ve mutlulukla büyütün mis kokulu bebeğinizi.Hayatına hep güzellikler dolsun Karya'nın.İsmi çok güzel.Memleketimin milattan önceki ismi bu arada, Milas başkentiymiş bir zamanlar Karya Krallığı'nın.Çok beğenirim ben de,ne güzel düşünmüşsünüz.

ciceksever70
10-08-2011, 10:26
Sevgili dostlar... Güzel mesajlariniz beni hem duygulandirdi hem cok mutlu etti. Hangi birinizin ismini sayayim tek tek bilemiyorum, hepinize kucak dolusu tesekkür ederim. Hamileligimde verdiginiz manevi destegi simdi de esirgemediniz. Bu kadar gec yazmamin nedeni hem hastanede bes gün kalmam hem de ücüncü kez sezaryen amelyatinin beni biraz zorlamis olmasi. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Leylegimiz gagasinda güzel ve obur kizimiz Karya`yi getirdi. Özellikle Anadolu`nun eski isimlerini arastirdik esimin cok sevdigi bir isimdi, benim de hem anlami hem söylenisi hosuma gitti Karya ismini sectik. Simdilik beni bebekten cok Ada mesgul ediyor cünkü hem beni cok özlemis hem de biraz daha fazla ilgi istiyor bu aralar. Bebegi doyurup babasina veriyorum hemen Ada ile ilgilenmeye basliyorum. Büyük abisi Ege ise kizkardesine asik, kucagindan birakamiyor. Normalde bilgisayarin basindan kaldiramayiz simdi sürekli inip bebege bakiyor.
Bahce simdilik ikinci planda ama zaten hersey yerli yerinde oldugu icin cok fazla isimiz de kalmadi artik kisa hazirlik bakimlari disinda.
Söz verdigim gibi resimlerimizi sizlerle paylasiyorum. Hepinizi cok seviyorum, kalbi güzel dostlarim...

limon
10-08-2011, 10:38
Şahanesiniz... Sevgili Çiçeksever hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun, ablaları gibi görünüyorsun. Hepinizi öpüyor, Karyayı ise gıdısından kokluyorum. :)

Seneye yazın Karya'nın da eline küreği verirsin. ;)

mandalinci
10-08-2011, 10:48
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün, adıyla, ailesiyle, sağlıklı, mutlu uzuun bir ömrü olsun.

Bu arada ağabeylere de maşallah, aslan gibi delikanlılar, artık size yardımcı olurlar.

ciceksever70
10-08-2011, 11:02
Şahanesiniz... Sevgili Çiçeksever hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun, ablaları gibi görünüyorsun. Hepinizi öpüyor, Karyayı ise gıdısından kokluyorum. :)

Seneye yazın Karya'nın da eline küreği verirsin. ;)

Tesekkür ederim sevgili Limon. Hem güzel dileklerin hem sirin resim ve yazi icin. Bahceye biraz destek kuvvet fena olmaz degil mi ama?::rolleyes:

Periş
10-08-2011, 11:07
Sevgili ciceksever harikasınız maşallah Allah nazardan korusun abilerinin göz bebegi olur artık kayra bebek çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin sevgiler...

Vildan Sönmez
10-08-2011, 11:52
İki yakışıklı arasında Karya'cık ve siz ne güzelsiniz. Ailenizin en yeni üyesine ve hepinize sağlıklı günler dilerim.
Hoşgeldin Karya, güle güle büyü....

günebakan
10-08-2011, 12:18
Muhteşem görünüyorsunuz maşallah ne kadar çok saçı var çok tatlı:)

İpek Kozası
10-08-2011, 12:37
Allah analı babalı büyütsün maşallah bütün çocuklarınız çok tatlı,
bahçıvanı çoğaltmışsınız:)
foruma engellemeler yüzünden hasret kalan, ama en sonunda kavuşan ela gözlü...

Güler
10-08-2011, 14:04
Harikasınız sevgili ciceksever70.
Fotoğrafları çok beğendim. Maşallahın var. Karya'mıza da sağlık, uzun ömür ve bol bol mutluluk diliyorum.
Allah herşeyi gönlüne göre versin, huzur ve mutluluk içinde ol hep.

Dudi
10-08-2011, 14:08
Maşallah :) Allah analı babalı büyütsün sevgili çiçeksever, darısı artık benim başıma :))

Hülya
10-08-2011, 14:54
Sevgili Çiçeksever70
Sağlıkla ve mutlulukla büyütün bebeğinizi.Uzun ömürlü olsun,yüzü hep gülsün.
Size de geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
Selam ve sevgiler.

acemifüsun
10-08-2011, 15:23
Sevgili ciceksever70 gözünüz aydın:) Karya bebek uzun ömürlü, sağlıklı, mutlu olsun, güzel günler görsün:) Güle güle büyütün:)

ciceksever70
10-08-2011, 16:11
Cok tesekkür ederim sevgili Peris, Vildan hanim, günebakan, Ipek kozasi, Güler abla, Farezya, Acemi füsun.
Sevgili Dudi sizin de bebek beklediginizi bilmiyordum, hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim. Dogum ne zaman? Zorluk da cekse insan bebegi kucagina aldigi anda herseyi unutuyor. Sevgiler.

Dudi
10-08-2011, 16:25
Teşekkür ederim sevgili çiçeksever70, doğum kısmetse ocak ayının başında (3-6 ocak) diyor doktor :) Benden de size sevgiler, bebişi koklarım gıdısından :)

hanndan
10-08-2011, 16:51
sevgili çiçeksever, Allah yavrunuza hayırlı ömür nasipetsin.ömür bahçenizdeki çiçeklere yenisi eklenmiş ne güzel.sevgiler.

Uzaylı
10-08-2011, 17:39
Sevgili ciceksever70; Gözünüz aydın. Kızınız aileye dahil olmuş, ne güzel...
Allah kaderini çok güzel, şansını bol, ömrünü uzun etsin inşallah.

Eminim abilerinin de ilgisiyle, hele bir de babalar kızlarına daha bir düşkün olur. Kendini yakında prenses ilan edecektir. Uzaylı demişti dersiniz.;)

Geçen yıldı sanırım. Arabayla bir yerlere giderken eşim bir şey anlatıp, ne dersin prensesim demişti bana. Kızım arkada koltuğunda uyuyordu. Aslında öyle sanıyorduk. Arkadan anında bir ses "baba prenses benim" dedi. Nasıl kahkahalarla güldük anlatamam. Ne arada uyandı da lafa atladı hemen diye...:p

Oğlum dünyaya geldiğinde daha 21 yaşındaydım. Çok toydum, beraber büyüdük ama çok takdir ettiler acemi anneliğimi. Yine de daha olgun yaşta anne olmak başka bir şey. Daha uzman oluyor, daha çok hazzını yaşıyorsunuz. Hele bir de benim sağlık sorunlarım sebebiyle ümidi kesmişken tam 13 yıl aradan sonra bir kızımın olması çok güzel bir hediye oldu Rabbimden... İlk doğduğu günler inanamıyordum. Her sabah kalktığımda bu rüya mı diye korkarcasına bakardım beşiğinde mi diye... Bakmaya doyamıyordum. Çok şükür, oğlum boyumdan büyük delikanlı oldu; diğeri kendini prenses ilan eden kızım... Kız olsun, erkek olsun dilerim herkes annelik ve babalık duygusunu doya doya, sindire sindire yaşasın...

Kızımı ve oğlumu sık sık videoya alıyorum. Hele doğduğundan beri kızımın ilklerini, şamak konuşmalarını... Annem neredeyse tuvalete giderken bile çocuğu çekeceksiniz diyerek gülüyor. Şimdi aynı durum sizde de başlamıştır. :D

Hatta doktorumun kızımın anne karnında gülümseyen videosunu cd ile hediye etmesi ayrı bir güzellik olmuştu. Daha o zamandan prensesimiz olacağını biliyormuş gibi...

Şimdi evinizi bebek kokusu sarmıştır. Aylarca "mis gibi kokuyor heryer" diyecek herkes, bebek kokuyor eviniz." Eşi benzeri yok...

Kızınızın kokusunu doya doya içinize çekin ailecek. Zirâ, büyüdükçe parfüm isteyecek, süs isteyecek. Ne de olsa sizinki de, bizimki de aslan burcu. Biz bebek kolonyasını parfüm şişesine doldurarak idare ediyoruz şimdilik.:p

En güzel ilklere ve sonralarını sağlık ve mutlulukla, doya doya yaşamanız dileği ile tüm ailenin gözü aydın diyorum.

Sevgiler...

mrmusti
10-08-2011, 17:46
Allah sağlıklı, sıhhatli, analı babalı ve kaderi kısmeti açık bir ömür versin.
Bahtı açık olsun...

ipektuğçe
10-08-2011, 19:40
Sevgili çiçeksever70,sizi tebrik ediyorum.Allah; sağlıklı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Sevgiler...

loveflower
10-08-2011, 21:13
Sevgili çiçeksever70 harika görünüyorsunuz hepiniz.Hepinize MAŞALLAH:)

aheste
10-08-2011, 22:54
Sevgili çiçeksever70, size geçmiş olsun, kızınızda hayırlı, uğurlu, uzun ömürlü olsun, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, sevgiler:).

nurcanaybay
11-08-2011, 12:18
Sevgili Çiçeksever ;
gözünüz aydın. Karya'ya ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum.

İsmini de çok beğendim ,mutluluğunuz daim olsun.

Fatoş
11-08-2011, 12:51
Sevgili Çiçeksever, gözünüz aydın, size de geçmiş olsun. Kayra bebeği sağlık, mutlulukla ailecek büyütün. Yeni bir nefes, yeni bir bebek kokusu çok güzel, mutluluklar dilerim.
Sevgiler.

ciceksever70
11-08-2011, 15:01
Cok tesekkür ederim sevgili Dudi, hanndan, uzayli, mmusti, ipektugce, loweflover, aheste, nurcanabay, fatos. Evdeki yeni duruma alismaya calisiyoruz hep birlikte. Neyse ki esim bir ayligina evde diger cocuklari yüzmeye, bir yerlere götürüyor da onlar da tüm yaz tatili boyunca eve kapali kalmak zorunda kalmiyorlar. Bir hafta hastanede kalmak bana cok uzun geldi birkac gün evden cikmak istemiyorum hic. Yine de bugün bozulan baklalari söktüm, biraz ciceklerimi suladim... Onun disindaki zamanimi Karyacik zaten dolduruyor. Herkese sevgiler gönderiyorum.

Orhan Özbilgiç
11-08-2011, 16:23
Çok güzel bir an. Büyüyen, bir aile görüntüsü. Mutluluk yüzlerden okunuyor. Hepiniz, yaşamınız boyunce hep mutlu olursunuz inşallah.

Kiraz
11-08-2011, 17:25
Sevgili Çiçeksever, fotoğraflarınız harika. Allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuz eksik olmasın.

gülenmelek
11-08-2011, 18:29
Eviniz, bahçeniz, balkonunuz ve bitkileriniz çok güzel. Sizin zaten maşallahınız var ;) Ama 2 oğlunuz ve Karya'nız hepsinden güzel. Allah; analı babalı ve sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin. Huzurunuz daim olsun ;)

jineop
11-08-2011, 19:46
Sevgili Arkadaşım,
Karyamız abilerinin tam bir kopyası. Bakışlarında gördüğüm bizim kız tuttuğunu koparan, istediğini yaptıran cinsten olacak. Şükürler olsun ki, uzun maraton güzel sonuçlandı. Yumuşak tenine benim için yanaklarınla dokun, mis kokusunu doyasıya içine çek. Hepimizin üstünden sanki bir yük kalktı.
Leylek geleneğinin hakkını çok güzel vermişşin. Seni ve aileni kucaklıyor, tüm güzelliklerin ardısıra gelmesini diliyorum. Yuvana hoşgeldin. Çok öptüm.

Adalet Yağcı
11-08-2011, 22:25
Sevgili Çiçekseverim
Karya'mız hoş gelmiş, seçtiğiniz isim harika, ne kadar da benziyor kardeşlerine, Allah analı babalı, kardeşleri ve tüm sevdikleri ile birlikte mutlu sağlıklı uzun ömürler versin.

Eh, şimdi bizler de teyze olduk değil mi :)
Güzel bahçene Karya için uzun ömürlü bir ağaç dik, şimdiden yeşilin tadını alsın.

Fotoğraflarınıza bayıldım, keşke mutlu babayı da görebilseydik.

Seni, minik Karya'yı ve tüm aileyi sevgi ile kucaklıyorum, mutluluğunuz daim olsun.

ciceksever70
12-08-2011, 13:37
Sevgili Orhan bey, Kiraz, gülenmelek, lir ve Adalet abla cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.
Adalet abla haklisin babayi da ekleyelim degil mi? Kizini kucagindan birakamiyor. Korkarim bizim kiz evde kucaktan kucaga gezmekten cabuk simaracak.

sevim.K
12-08-2011, 14:26
Çok güzel bebek Karya. Sizde çok güzelsiniz. Gencecik bir anne harika:) Oğlanlarda çok yakışıklı:) Büle güle büyüsünler Karya bebek ve abileri, sağlıkla, huzurla. Hayırlı evlatlar olsunlar, başarılı. evgiler güzel anne:)

sevim4
12-08-2011, 19:42
Sevgili ciceksever70,karyamız hoşgelemiş aramıza binkere maşallah nazar deymesin.
Sende çok tatlısın güzel anne.

hanndan
12-08-2011, 19:44
Maşallah

berkayseray
12-08-2011, 21:01
Hayirli olsun.Masallah cok tatli bir kiz ve yakisikli abiler.Size de masallah.Gercekten ablalari gibisiniz..

cetasule
14-08-2011, 12:17
Öncelikle geçmiş olsun.Analı babalı büyüsün inşanlah.Resimler çok güzel ,hepiniz çok güzelsiniz.Mutluluğunuz daim olsun.
Selamlar Sevgiler

ligustrum
14-08-2011, 15:06
Güllere nasıl bir koruma yapıyor, Geyik kaçıran?
Sağlıklı günler dilerim.

ciceksever70
14-08-2011, 15:17
Sevgili SevimK, sevim4, hanndan, berkayseray ve sevgili cetasule hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Sevgiler.
Sayin ligustrum bu yil yaptigimiz bahce citi cok ise yaradi geyik bahceye giremiyor biz de rahat bir nefes aldik ve cicekli hallerinin tadini cikardik. Bakim olarak soruyorsaniz Bit pire geldikce ve kara leke pas gibi belirtiler görüldükce ilacliyoruz, bozulan cicekleri ve bicimsiz uzayan dallari kesiyoruz o kadar.

ligustrum
14-08-2011, 15:42
Sayın Çiçeksever; "28" de güllere bağladığınız nasıl görev yapıyor du?
Allâh nazardan saklasın, mutluluğunuz daim olsun.

ciceksever70
14-08-2011, 16:19
Sayın Çiçeksever; "28" de güllere bağladığınız nasıl görev yapıyor du?
Allâh nazardan saklasın, mutluluğunuz daim olsun.

Sevgili ligustrum, tesekkür ederim. Goncalarin ucuna tüylü ipler, kece, kurdele parcalari ve folyo gibi parcalar baglamak geyigi rahatsiz edip yemekten alikoyuyor. Ancak bahce büyük ve cicek cok olunca cok pratik olmuyor tabii hepsine tek tek baglamak. Yine de bahce sahiplerinin sikca basvurdugu yöntemlerden.

aukesen
14-08-2011, 17:08
allah analı babalı büyütsün ufaklık çok şanslı büyüyünce daha iyi anlayacak

füsunANK
14-08-2011, 22:22
Gözünüz aydın olsun. Biz çiçeksever bahçesinin en güzel çiçeği Karya bebeği gördük , o da tüm ailesi ile birlikte çok güzel günler görsün inşallah. Sevgiler.

ciceksever70
15-08-2011, 12:11
Sayin aukesen, sevgili füsunhanim cok cok tesekkür ederim. Gercekten o evimizin narin cicegi. Iki erkek cocuktan sonra insan aradaki farki anliyor. Yüz hatlarindaki zerafet olsun, kedi gibi bize sokulup uyumasi olsun abilerinden cok farkli. Onlar ilk dogduklari andan beri kücük birer erkekti.

zbk74
15-08-2011, 13:49
maşallah.Allah vatana,milletine,ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin..sağlıklı uzun ömürler dilerim..

zenfree
15-08-2011, 14:15
Sevgili Çiçeksever70 ailenize maşallah diyorum. Bebeğiniz hayırlı, uğurlu olsun sağlıkla ve mutlulukla büyüsünler üç kardeş. Size de geçmiş olsun diyorum.

sabah
15-08-2011, 18:24
Bebeğe sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

Yalnız uyuyan prenseslere pek kanmayın. Daha sonra onların nasıl birer tatlı cadıya dönüştüklerini yaşayanlar bilir.:rolleyes:

ciceksever70
15-08-2011, 19:56
Tesekkür ederim sayin zbk74, sevgili zenfree ve sevgili sabah.
Sevgili sabah, dogrusu simdi de cok tatli tatli uyudugunu söyleyemem. En azindan iki saatte bir süt emmek istiyor, arada gazi, bezi derken tüm gününü aliyor insanin. Gündüz pek sorun olmuyor ama gece biraz zorlayici oluyor ama ne yapalim dikensiz gül olmaz degil mi?

berrinb
15-08-2011, 20:12
Sevgili Çiçeksever70 ...tebrikler...Maşaallah iki oğlan birde kız bebek sahibi bir bayan olarak harikasınız....Bebeğiniz ve oğullarınızın hayırlı evlatlar olması dileği ile sizi tekrar kutluyorum... Sevgiler......

ciceksever70
17-08-2011, 16:05
Sevgili Çiçeksever70 ...tebrikler...Maşaallah iki oğlan birde kız bebek sahibi bir bayan olarak harikasınız....Bebeğiniz ve oğullarınızın hayırlı evlatlar olması dileği ile sizi tekrar kutluyorum... Sevgiler......

Berrin hanimcigim cok tesekkür ederim. Yapilacak isin cok olmasi insani formda tutuyor. Sevgiyle kalin.

umutyolcusu
17-08-2011, 22:23
Ailenizin yeni üyesi hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Artık evde yanlız değilsiniz,büyüdüğünde en iyi arkadaşınız kızınız olacaktır ve tabi yardımcınız.Ama büyütene kadar da Allah kolaylık versin,yüzünüzden gülücük eksik olmasın ailece inşaallah.

KAPTANzst
18-08-2011, 08:52
Sevgili Orhan bey, Kiraz, gülenmelek, lir ve Adalet abla cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.
Adalet abla haklisin babayi da ekleyelim degil mi? Kizini kucagindan birakamiyor. Korkarim bizim kiz evde kucaktan kucaga gezmekten cabuk simaracak.

Yok böyle bir güzellik.
Yok böyle bir neşe kaynağı
Şu gülücüğe bakın.
Yerim ben onu:p
YENMEZMİ YAAAAAA....
Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı ve bol rızıklı büyütsün.

A M İ N

jineop
18-08-2011, 14:36
Sayin aukesen, sevgili füsunhanim cok cok tesekkür ederim. Gercekten o evimizin narin cicegi. Iki erkek cocuktan sonra insan aradaki farki anliyor. Yüz hatlarindaki zerafet olsun, kedi gibi bize sokulup uyumasi olsun abilerinden cok farkli. Onlar ilk dogduklari andan beri kücük birer erkekti.

Çok tatlı, çok ama. Karya'yı sırtlanıp gülleri budamana birşey demiyorum ama ağırlık çok önemli. İlk 6 ay ağır kaldırmaman lazım. Çok öptüm.

ciceksever70
18-08-2011, 15:42
Yok böyle bir güzellik.
Yok böyle bir neşe kaynağı
Şu gülücüğe bakın.
Yerim ben onu:p
YENMEZMİ YAAAAAA....
Allah (c.c.) analı babalı sağlıklı ve bol rızıklı büyütsün.

A M İ N

Sevimli yaziniz icin cok tesekkür ederim sevgili kaptanszt. Size de sevgili umutyolcusu.

ciceksever70
18-08-2011, 15:45
Çok tatlı, çok ama. Karya'yı sırtlanıp gülleri budamana birşey demiyorum ama ağırlık çok önemli. İlk 6 ay ağır kaldırmaman lazım. Çok öptüm.

Sevgili lir tasima askisiyla üc cocugumda da cok rahat ettim. Sirtima ya da karnima agirlik yapmiyor. Simdilik ev halki bana agirlik tasitmiyor zaten. Kisa yürüyüsler disinda spor da yapmiyorum. Okullar acilip, esim ise baslayinca 6 ay uygulamam zor olacak ama elimden geldigi kadar dikkat ederim. Ilgin icin tesekkür ederim arkadasim.

fatma sunay
21-08-2011, 16:51
Sevgili Çiçeksever allah analı babalı büyütsün. Karya bebek de aramıza hoş geldi. Kıkbirbucuk kere maşallah diyelimde nazar değmesin. Küçüklerin her hali seviliyor. Şimdi kucağımda olsa yoğurarak severim. Çoçuklarınla ve eşinle mutlu bir hayat diliyorum. Selamlar....

jineop
11-09-2011, 17:56
Tak tak kimse yok mu?
Sevgili arkadaşım aç bahçe kapısını, çok özledik...

Adalet Yağcı
11-09-2011, 19:16
Ben de geldim, kapıda bekliyorum.

Karya bebek tüm zamanını alıyor her halde sevgili Çiçeksever, bahçeni kıskanmış olmasın :)

Şaka bir yana, merak ediyoruz, bir haber uçur tez elden.

bahtiyar02
11-09-2011, 20:49

Allah analı babalı büyütsün Sağlık mutlulukla.
Saygılar

ciceksever70
12-09-2011, 09:19
Allah analı babalı büyütsün Sağlık mutlulukla.
Saygılar

Cok tesekkür ederim Bahtiyar bey.

Sevgili Lir, sevgili Adalet abla Karya gercekten 24 saatimi aliyor diyebilirim ne o uyuyor ne ben. Ikimiz de hortlak gibi olduk. Doktor önce kolik dedi, gaz ilaci verdi, simdi doymuyor dedi ilâve mama verdi halâ uyumuyor. O yüzden pek bahce ile ugrasamiyorum. Ciceklerim daha bozulmadi sicak bir Eylül geciriyoruz ama ay sonuna dogru kis budamalarini yapmam lazim. Biraz tohum topladim yine de islerimin arasinda. Bugün diger cocuklar okula basladi. Umarim kizimin da derdinin caresini en kisa zamanda buluruz, bugün kirk günlük oldu. Benim icin dua edin lütfen. Burada dua okutacak kimsecikler yok eger kirk gün duasi bilen ve bizim icin okuyacak olan olursa cok sevinirim. Herkese sevgiler.

(Simdilik bahceden ancak bu cicegi paylasabiliyorum)

ciceksever70
12-09-2011, 09:34
Sabret canım, 20 gün sonra azalmaya başlayacak, 6. ayında en geç bitecek...
Nefis bir kız bu...

Tesekkür ederim arkadasim, aylardir manevi destegini esirgemiyorsun benden. Doktor doymuyor dedi ama nazar degmesin neredeyse 5 kiloyu buldu. Bu nasil doymamak anlamadim. Bu abilerinden daha hircin bisey oldu. Kadin olmanin avantajlarini mi kullaniyor dersin?:D

ciceksever70
12-09-2011, 09:45
Bu arada her yaz sonu yaptigim gibi o yilin bir muhasebesini yapacak olursam bunca yillik tecrübeye ragmen halâ hatalar yapilabiliyormus diyebilirim. Cosmos, kina ve tütün ciceklerini bahceye ekmistim dev gibi oldular. Önümüzdeki yaz cosmos ekersem miktar olarak daha az ve mutlaka duvar dibi gibi destek alabilecekleri yerlere ekecegim. Tütünlerden zaten tohum alamadim cicekleri cok güzeldi oysa ki. Kinayi ise ekmeyi düsünmüyorum. Neredeyse bambu kadar büyüdü cirkin bir görüntü oldu zamanla. Rudbekialardan ve petunyalardan cok memnun kaldim. Onlara devam diyorum. Petunya tohumdan daha güzel yetisiyor, hazir aldigim fideler hic böyle olmamisti. Üstelik bahcede yagmurun altinda duruyorlar aylardir. Sanirim dahliadan da vazgececegim. Cok seviyorum ama bahceye eksem köstebek dadaniyor, saksida da istedigim gibi olmuyor.
Aklima geldikce yine yazarim belki benim yasadiklarim birilerinin isine yarar.

bettyycim
12-09-2011, 10:01
Oy bu ne çirkinlik böyle yerim ben onu karabiber ne tatlı bir şey bu allah analı babalı büyütsün :D

gülenmelek
12-09-2011, 11:52
Maşallah ;) yanaklara bakınca pek doymuyormuş hissi vermiyor ama :D Allah nazarlardan korusun. Hele 1. fotoğrafta pek şirine çıkmış ;) Anne olan, hangi bebekte uyuyabilmiş ki. Şu an biraz yorucu olsa da gün gelecek hepsi geçecek. Önemli olan sağlığınızın yerinde olması.
Sevgiler.

mormenekşe
12-09-2011, 12:59
Sevgili Çiçeksever70 , Allah analı babalı büyütsün çok tatlı bi kız bu Maşallah. Ömrü bereketli, mutlu, şanslı olsun inşallah. Şuan bahçenin en güzel en nadide çiçeği.
Kırk duası diye bişey yok diye biliyorum sadece annelerimiz kırk banyosu yaptırırlardı :) ne kadar evla tabii bilemem.

jineop
12-09-2011, 13:59
Tesekkür ederim arkadasim, aylardir manevi destegini esirgemiyorsun benden. Doktor doymuyor dedi ama nazar degmesin neredeyse 5 kiloyu buldu. Bu nasil doymamak anlamadim. Bu abilerinden daha hircin bisey oldu. Kadin olmanin avantajlarini mi kullaniyor dersin?:D

Tatlı cadının doyduğu kesin. Memede uzun kalmasın sadece. 15 dk üstünde gaz artar.

ciceksever70
12-09-2011, 14:15
Tesekkür ederim sevgili bettycim, mormenekse, gülenmelek... Haklisiniz kirk banyosu yapilirdi eskiden ama simdi cocuklar her gün yikaniyor zaten.

loveflower
12-09-2011, 20:39
Çok ama çok tatlı Karya, tam yemelik. Allah nazarlardan korusun.Maşallah.
Sevgili Çiçeksever, rudbeciaları ben de çok beğeniyorum.Balkonda ve saksıda bütün yaz gülümsediler.Ben de balkonda saksıda domates yetiştirmekten vazgeçtim.Yetiştirmesi, bakımı, çiçeğini, meyvesini görmek çok büyük keyif, bütün o aşamalrı yaşamak ayrı bir heyecan olsa da vazgeçiyorum.Bu heyecanları diğer bitkileri yetiştirirken yaşayacağim artık.Mart sonu tohumdan yetiştirdiğim sardunyalarımın çiçeklerini görünce ne mutlu oldum.

Uyku sorununuz inşallah en kısa zamanda düzene girer.
Sevgiler.

Adalet Yağcı
12-09-2011, 21:23
Nihayet sesini duyabildik canım, sen böyle ortalardan kaybolursan biz de kapıya dayanıveririz işte :))

Karya bebiş gülmeye başlamış bile, eskiden bebekler kırk gün gözlerini açamazlardı, zamane çocuğu ne olacak.

Karya için endişelenmekten vaz geç, çok sağlıklı görünüyor, kolit filan değildir, sevgili Lir bilir, eskiden biz üç aylık karın ağrısı derdik, yeni doğanların pek çoğunda olur, merak etme.
Karya için dua ederiz tabii, ama sen de rahatla biraz, stresin bebişe yansır ona göre.
Öpüyorum ikinizi de.

kocasinan
13-09-2011, 13:18
Sayın Çiçeksever, evladınız hayırlı mübarek olsun, Allah nazardan esirgesin, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin.

Viji
14-09-2011, 06:21
Maşallah nasıl güzel çıkmış küçük melek.Rabbim sizlere bağışlasın.

ciceksever70
14-09-2011, 07:28
Nihayet sesini duyabildik canım, sen böyle ortalardan kaybolursan biz de kapıya dayanıveririz işte :))

Karya bebiş gülmeye başlamış bile, eskiden bebekler kırk gün gözlerini açamazlardı, zamane çocuğu ne olacak.

Karya için endişelenmekten vaz geç, çok sağlıklı görünüyor, kolit filan değildir, sevgili Lir bilir, eskiden biz üç aylık karın ağrısı derdik, yeni doğanların pek çoğunda olur, merak etme.
Karya için dua ederiz tabii, ama sen de rahatla biraz, stresin bebişe yansır ona göre.
Öpüyorum ikinizi de.

Sevgili loweflower, sevgili Adalet abla tesekkür ederim. Simdilik ilk aylar zor geciyor ama inanin geceleri gözlerim kapanarak onu uyutmaya calisiyorum, sinirlerim yipraniyor, sabah uyaninca bana bir kez gülüyor herseyi unutuyorum. Kiz cocuk farki iste, abilerine de gülücükler yapip hemen kucaga aldirtiyor kendini. Bu kadar cok sevilmeseler zahmetleri de cekilmezdi herhalde:D

ciceksever70
14-09-2011, 07:31
Sayin kocasinan, sayin viji ve sayin nilgün dogan iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Iyi dileklerinizi dünyadaki tüm cocuklarin din, irk, maddiyat farketmeden güzel günler yasayabilmesi dilegini de ekleyerek paylasiyorum. Sevgiyle kalin.

Uzaylı
14-09-2011, 15:01
Sevgili ciceksever70; Birinci fotoğraftan anladığıma göre kızın senin kopyan gibi olacak. Maaşallah. Kendine güvenen bakışları var. Bekleyin görün, neler yapacağım? der gibi keyifli. Allah nazarlardan korusun.

Benim kızım gibi 3 yaşında olunca da, seni taklit ettiğine güler misin ağlar mısın? İki gündür kızım makyaj malzemelerimin bulunduğu çekmeceye çaktırmadan gidiyor. Bakıyoruz bizim kız ortalıkta yok. Sesi de çıkmıyor. Yine ne yaramazlık peşinde arıyoruz hemen. Dün göz kalemi, bugün de rujlar sildik yüzünden. Gülme sakın. Sıra sana da gelecek...:D

umutyolcusu
15-09-2011, 09:53
Ben diyecektim ki ayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

umutyolcusu
15-09-2011, 09:54
Ben diyecektim ki sayın Uzaylı benden önce davranmış,kızınız size çok benziyor maşaallah,inşaallah gaz sorununu en kısa zamanda atlatırsınız,kolay gelsin.

jineop
15-09-2011, 13:01
Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?

ciceksever70
15-09-2011, 13:27
Güzel kızımızın tatlı annesi merhaba,
melisayı denedin mi ya da papatya çayını?

Henüz denemedim arkadasim bildigimiz poset caylardan mi yapacagim? Milupanin rezenesini iciyor arada.

ciceksever70
15-09-2011, 13:29
Tesekkür ederim sevgili uzayli ve umutyolcusu. Ben de kendi bebekligime benzetiyorum. Sevgili uzayli simdi bile bize oyuncak cikti. Abileriyle giydirip giydirip resim cekiyoruz.

Sevgi Durul
15-09-2011, 13:29
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var.:dilli: Rezene çayını, hem Karya hem siz için.;) Sütünüzden ona geçer.:p Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler. :)
Sevgiyle...

ciceksever70
15-09-2011, 13:36
Sevgili çiçeksever, son eklediğiniz çiçeğinize maşallah diyorum, çok şeker. Mis gibi de kokuyordur şimdi, bu benzersiz çiçek. Arkadaşı ellibeş günlük oldu. Aynı şikayetler hemen hemen bizde de var.:dilli: Rezene çayını, hem Karya hem siz için.;) Sütünüzden ona geçer.:p Bizimkiler öyle yapıyor da. Yararını gördüler. :)
Sevgiyle...

Haklisiniz sevgili SDurul. burada emzirme cayi diye melisa, rezen, anason gibi bitkilerden olusan caylar var onlardan iciyorum. Ama yine de aksamlari huysuz, gündüz de cok kisa kisa süreler uyuyor. Umarim zamanla düzelir. Sevgiler.

Orhan Özbilgiç
19-09-2011, 22:31
Ben bu fotoları yeni gördüm. İlkine bakıyorum. Bu kız resmen gülüyor be annesi.:D
Hadi bir kehanette bulunayım. Bu kız çoook canlar yakacak. :p
Allah nazardan saklasın. Çok tatlı.

ciceksever70
25-09-2011, 17:15
Tesekkür ederim Orhan bey. Artik düzenli olarak foruma giremiyorum mesajlari gec yanitlarsam kusuruma bakmayin.
Kapinin önündeki bahceme bile cikamiyorum, son günlerde tek yapabildigim bir iki caliyi budayip elimdeki nergis ve sümbül soganlarini ekmek oldu. Bahce halâ coskulu bir halde oldugu icin pek kis toparlanmasi yapamadik. Sizlerle bir kac sonbahar görüntüsü paylasmak istedim.

ciceksever70
25-09-2011, 17:19
Güller tüm kara leke ve pas hastaligina ragmen acmaya devam ediyor. Veeee nihayet üc yil sonra passifloramin ciceklerini görebildim. Yaz ortasinda cimlendirdigim adacaylarim da büyüyor.

ciceksever70
25-09-2011, 17:22
Passiflorayi beklememe degdi. Fazla inip bakamiyorum ama cok cok güzel.

ciceksever70
25-09-2011, 17:25
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

gülsu
26-09-2011, 07:47
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.

ciceksever70
26-09-2011, 17:25
sn çiçeksever70 bebeğiniz çok tatlı Maşallah. Güle güle büyütün. Allah acı keder göstermesin. Bahçeniz her dönem başka güzel duruyor. Yaza bebekte büyür. Artık beraber bahçede gül budarsınız. Sağlıklı günler dileğiyle. Hoşçakalın.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Aslinda bahce dogumdan sonra cok daginik kaldi düzenli olarak bicemiyoruz ve toparlanacak cok sey var ama detaylari cekip biraz hile yapiyorum. Umarim ilkbaharda hersey yerli yerine oturur yine.

jineop
26-09-2011, 18:49
Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.

cemo
26-09-2011, 20:08
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. :)) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.

ciceksever70
27-09-2011, 07:02
Herşey hala çok güzel, ellerinize sağlık.

Tesekkür ederim arkadasim, esimin cabasiyla...Bu yil insanüstü bir gayretle hem ise gidiyor hem evde bana yardimci oluyor hem bahceyi cekip ceviriyor. Ben de artik onu kestin bunu bictin diye dirdir etmiyorum. Eve tasindigimizda 15 yil boyunca el sürülmemis bahceyi adam ettik, bir sezonda ihmal de edilse baharda toparlarim diye kendimi avutuyorum.

ciceksever70
27-09-2011, 07:05
En çok, senin medine düğmesi kızına bayıldım ben. Allahım o saçlar ne ya..maşallahh.
Saçlı cocuk doğuramadım, içimde uktedir hala. :)) Ya o yanaklar kırkbin kere maşallah canım.
Sevgiyle, güzelikler arasında koca bir ömür yaşasın kızımız.

Tesekkür ederim Cemo`cugum, cok tatli gercekten. Bizi cok yoruyor ama artik iyice gülücükler yapip bize laf yetistirmeye calisiyor, herseyi unutuyoruz. Benim cocuklarin hepsi sacli dogdu, burada da sarisin cocuklar genelde sacsiz dogduklari icin cok ilgi cekiyor. Nereye gitsek aaa bebegin sacina bak dedikce insanlar nazar degecek diye icim gidiyor.

nergis akasya
08-10-2011, 07:48
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.

ciceksever70
08-10-2011, 11:59
Merhabalar nasılsınız aranıza yeni katıldım.Bahçeniz muhteşem ellerinize sağlık.bende çok seviyorum doğayı şunu söylemek istiyorum doğayı sevmek yetmez ona aşık olmak gerekir.Ben renklere kokulara şekillere aşığım.çok beğendim bahçenizi çocuklarınızla eşinizle çok mutlu olun bahçenizde.sürekli sizi takip edeceğim.Yalovadan selam ve sevgiler gönderiyorum.

Cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Yalova bitki yönünden sansli bir il. Hemen her bitkiye ulasma sansiniz vardir diye düsünüyorum. Aramiza hosgeldiniz. Sevgiler.

jineop
08-10-2011, 12:16
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

ciceksever70
08-10-2011, 12:52
Sevgili arkadaşım, yavaş yavaş aramıza yine dönüyorsun bu çok güzel. Prensesimi öpüyorum.

Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

jineop
08-10-2011, 12:56
Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor.

Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

ciceksever70
08-10-2011, 14:16
Pierislerim yılardır bahçede -12 lerde bile. 3 çeşidindende var. Toprağa ekebilirsin. -28 derecelere dayanıklı;)

Toprakta da var ama gecen yil denemek icin bir tane saksiya ekmistim. Bu yaz bir tanesi tütün ciceklerinin altinda havasiz kalmis pek bir garip oldu. Umarim düzelir. Ektigimiz cicekler büyüyüp yayilinca aralarda gözden kacanlar da oluyor. :D Ama pieris cok zarif bir bitki cok seviyorum.

ciceksever70
10-10-2011, 10:24
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir.

ciceksever70
10-10-2011, 10:25
Ve gaultheria...

berrinb
10-10-2011, 13:36
Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum.......
Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler.....

ciceksever70
10-10-2011, 14:05
Adacayi ve sevgili Fikreteren`in gönderdigi medine dügmeleri. Cok nadide bir cicek umarim tohum toplayabilirim.

Berrin hanim bu resimdeki bitkiyi mi sordunuz? Salvia horminum, bir adacayi cesidi. Agustos`ta tohumlarini ektim cok cabuk cimlenip ciceklendi. Toplu halde ekilirse daha da güzel görünecegine inaniyorum. Sevgiler.

ciceksever70
12-10-2011, 10:24
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu).

ciceksever70
12-10-2011, 10:32
Resimlere devam...

ciceksever70
12-10-2011, 10:34
Resimler...

ciceksever70
12-10-2011, 10:36
Ve son bir tane daha...

dağ çiği
12-10-2011, 20:12
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

ciceksever70
13-10-2011, 07:04
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin.

Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün.

Cok tesekkür ederim sevgili Dagcigi. Sahip oldugumuz en degerli sey ailemiz. Yabanci bir ülkede olunca aile birbirine daha cok baglaniyor, destek oluyor. Cocuklar büyüyene kadar doya doya her anlarini yasamak istiyoruz. Bu bir daha geri gelmeyecek bir zaman cünkü. Sevgiler.

günebakan
13-10-2011, 08:20
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

KAPTANzst
13-10-2011, 09:09
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

ciceksever70
13-10-2011, 10:01
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah:)

Benim icin de O dünyanin en güzel kizi sevgili günebakan...

ciceksever70
13-10-2011, 10:06
Selam.
Gerçekten güzel bir yermiş.
Karadeniz kadar olmasada:p Yeşil bir doğa.
Görüntüler için teşekkürler
Yağmurlu bir günde içim açıldı
1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika

Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. O yüzden fazla ormanlik alan yok. Ancak Karadeniz ormanlarini andiran büyük ormanlar var yerlesim bölgeleri hep ormanlik alanlara yakin zaten. Iklimi ve bitki örtüsü de Karadeniz`e cok benziyor. Mahalle gibi dediginiz kücük bir köy. Burasi cok daglik bir ülke oldugu icin daglarin arasinda irili ufakli köylere rastlamak mümkün. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

loveflower
13-10-2011, 13:11
Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler.

Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

ciceksever70
13-10-2011, 20:45
Sevgili çiçeksever70, çok haklısınız, keşke bu düzen bizde de olsa. Malesef daha önce de konuştuğumuz gibi biz düzenlemek yerine talan ediyoruz güzelliklerimizi.
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz.

Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın.

Cok tesekkür ederim sevgili loveflower.

ayhan219
13-10-2011, 21:19
loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever

ciceksever70
13-10-2011, 21:51
loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever

Cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin.

hanndan
16-10-2011, 19:57
Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum.
Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler.........

ciceksever70
16-10-2011, 21:00
Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum.
Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler.........

Cok tesekkür ederim handan hanim, inanin ben de ayni durumdayim. Foruma bir cee yapip kaciyorum. Yavas yavas günlük düzenimiz olusuyor. Sevgiler...

ciceksever70
21-10-2011, 13:03
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti. Cok günesli bir gün oldugu icin net olarak resimleyemedim ama inanilmaz bir görüntüydü. Hayatimda ilk kez bu kadar cok ugur böcegini bir arada gördüm. Bahceden eve her girisimizde üzerimize yapisanlari ölmesinler diye yine disari salmak zorunda kaldik. Ertesi gün bahcede birkac tane görsek de o görüntü sadece bir güne mahsustu. Sebebini cözemedik ama cok güzel bir gündü cocuklar da cok eglendi.

hanndan
21-10-2011, 17:08
Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler.

Adalet Yağcı
21-10-2011, 17:14
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti.

Sevgili Çiçeksever, minik kızımız uğur getirmiş bence tüm aileye.
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak.

Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ;)

ciceksever70
21-10-2011, 20:52
Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler.

Tesekkür ederim sevgili hanndan.

ciceksever70
21-10-2011, 20:55
Sevgili Çiçeksever, minik kızımız uğur getirmiş bence tüm aileye.
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak.

Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ;)

Insallah Adalet ablacigim, o gün icin bile bizi mutlu ettiler ya o bile yeter. Adacik üstüne ugur böcekleri kondukca kahkahalarla güldü. Ege kameraya cekti bir daha böyle bir sey göremeyiz diye.

jineop
22-10-2011, 08:09
Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar.

ciceksever70
22-10-2011, 10:20
Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar.

Ah sorma sevgili lir, baba eve gelince önce anneyi öperdi simdi ilk isi kizina sarilmak oluyor. Erkekler basaramadi ama kiz pabucumu dama attirdi galiba:D. Ugur böcekleri konusuna da katiliyorum, umarim bütün bit böcek ne varsa yemislerdir bitiremedilerse de cekinmeden devam etsinler. Bu aralar cok yesil bitler cogalmisti cünkü. Birkac bamya yetisti onlari da bitler sardi. Umarim ugur böcekleri bahcede bol bol yavrular da cogalirlar. Sevgiler.

Adalet Yağcı
22-10-2011, 17:41
Ugur böcekleri konusuna da katiliyorum, umarim bütün bit böcek ne varsa yemislerdir bitiremedilerse de cekinmeden devam etsinler. Bu aralar cok yesil bitler cogalmisti cünkü. Birkac bamya yetisti onlari da bitler sardi. Umarim ugur böcekleri bahcede bol bol yavrular da cogalirlar.

Kargoya dayanırlar mı dersin, bize de lazım da :)

ciceksever70
22-10-2011, 17:58
Kargoya dayanırlar mı dersin, bize de lazım da :)

Zarfa koyup göndereyim istersen Adalet abla:D.

Adalet Yağcı
22-10-2011, 18:07
Anlaşabilir miyiz bilmiyorum ki, onlar şimdi Türkçe de bilmiyorlardır, hem uzun yolda ne yerler ne içerler, kıyamam onlara :)

Ama ben bir Linz seyahati düşünüyorum, belki kendim gelir alırım :D

ciceksever70
22-10-2011, 18:36
Anlaşabilir miyiz bilmiyorum ki, onlar şimdi Türkçe de bilmiyorlardır, hem uzun yolda ne yerler ne içerler, kıyamam onlara :)

Ama ben bir Linz seyahati düşünüyorum, belki kendim gelir alırım :D

Ben simdiden biriktirmeye baslayayim ugur böceklerini o zaman. Linz bize oldukca uzak gerci baska bir eyalet ama bizim taraflara gelirsen seni seve seve agirlariz ablacigim. Turla mi seyahat edeceksin yoksa tanidiklarin mi var?

Adalet Yağcı
22-10-2011, 20:29
Linz'de yeğenim var, çok uzun zamandır beni çağırır durur ama bir türlü kısmet olmamıştı, pasaportum bile yoktu, artık var :)

Mevsim olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum, bir aklım "hiç bekleme hemen git" diyor, daha fazla kış gelmeden.
Belki de İlk baharda gelmem daha iyi olur, biraz bitki de alırım getirebilirsem.

ciceksever70
22-10-2011, 21:25
Linz'de yeğenim var, çok uzun zamandır beni çağırır durur ama bir türlü kısmet olmamıştı, pasaportum bile yoktu, artık var :)

Mevsim olarak ne zaman uygun olur bilmiyorum, bir aklım "hiç bekleme hemen git" diyor, daha fazla kış gelmeden.
Belki de İlk baharda gelmem daha iyi olur, biraz bitki de alırım getirebilirsem.

Buranin kisi gercekten pek tatsiz geciyor rahat rahat gezemezsin, sonbahar,yaz ve ilkbahar en uygun zamanlar. Gerci simdi de hava dört dereceye indi. Ilkbaharda bol bol cicek sogani ve tohum bulursun. Kökünü islak bir bezle sarip clematis bile alabilirsin belki.

Adalet Yağcı
23-10-2011, 09:35
Haklısın Çiçeksever'im, Nisan ayı daha uygun ola bilir.
Gerçi Nisanda pek çok bahçe işi olur bende ama bir şekilde hallederim her halde.

Sanırım getirmek istediğim bitkiler arasında clematis ve gül ilk sırada olacaklar, senin o güzel formlu güllerine bayılıyorum.

ciceksever70
23-10-2011, 13:00
Haklısın Çiçeksever'im, Nisan ayı daha uygun ola bilir.
Gerçi Nisanda pek çok bahçe işi olur bende ama bir şekilde hallederim her halde.

Sanırım getirmek istediğim bitkiler arasında clematis ve gül ilk sırada olacaklar, senin o güzel formlu güllerine bayılıyorum.

Adalet ablacigim buranin yerlei gülleri o kadar güzel degil. Bizdekiler David Austin. Senede iki kez gönderiyor bitkilerin uyuma zamanlarinda. Gelmeyi düsündügün zaman yegeninin adresine siparis ettirtebilirsin belki önceden zaten kücük boylarda geliyor. Buradan gül almadim hic ben.

mandalinci
23-10-2011, 22:24
Sn çiçeksever70, uğur böcekleri uğur getirsin yuvanıza. Küçük peri de çoook tatlı, ağabeyler de yakışıklı prensler.

Bahçeniz de güzel yaşadığınız bölgeye de bayıldım. Mutluluklar dilerim size ve güzel ailenize.

ciceksever70
24-10-2011, 08:56
Sn çiçeksever70, uğur böcekleri uğur getirsin yuvanıza. Küçük peri de çoook tatlı, ağabeyler de yakışıklı prensler.

Bahçeniz de güzel yaşadığınız bölgeye de bayıldım. Mutluluklar dilerim size ve güzel ailenize.

Aman sevgili mandalinci sabah sabah bu güzel dileklerle karsilanmak ne güzel.. Cok tesekkür ederim.

mrduran
24-10-2011, 10:27
Sayın Çiçeksever;

Çok güzel bahçeniz, doğallığı kaybolmamış çevreniz, Muhterem eşiniz, Büyük abimiz, Küçük abimiz, şirin bebeğiniz, tüm sevdikleriniz/dostlarınız ve çiçekleriniz ile, sağlık içinde mutlu yaşamlar dilerim efendim.

Saygılarımla lütfen.

Adalet Yağcı
24-10-2011, 12:34
...buranin yerlei gülleri o kadar güzel degil. Bizdekiler David Austin...

David Austin her yerde bulunuyor mu, yoksa özel bir siteden mi alıyorsun?
Varsa link de verebilirsin, ben de bir araştırayım nette.

Fideler küçükse ugun mevsimde çıplak kök olarak getirebilirim, tabii Yurt dışı yasağı varsa bir çare bulmak gerekiyor :(

ciceksever70
24-10-2011, 13:24
David Austin her yerde bulunuyor mu, yoksa özel bir siteden mi alıyorsun?
Varsa link de verebilirsin, ben de bir araştırayım nette.

Fideler küçükse ugun mevsimde çıplak kök olarak getirebilirim, tabii Yurt dışı yasağı varsa bir çare bulmak g
erekiyor :(

Rose breeders - Home - David Austin Roses - EU (http://www.davidaustinroses.com/german/Advanced.asp)

Adalet ablacigim biz bu siteden siparis ediyoruz Ingilizce`si de var. Zaten ciplak kök olarak geliyor karton kutunun icinde. Türkiye`ye gönderim yok diye biliyorum ama yasak olup olmadigi konusunda bir bilgim yok.

Adalet Yağcı
24-10-2011, 13:57
Teşekkürler ederim Çiçeksever'im, ellerine sağlık.

ciceksever70
24-10-2011, 16:06
Sayın Çiçeksever;

Çok güzel bahçeniz, doğallığı kaybolmamış çevreniz, Muhterem eşiniz, Büyük abimiz, Küçük abimiz, şirin bebeğiniz, tüm sevdikleriniz/dostlarınız ve çiçekleriniz ile, sağlık içinde mutlu yaşamlar dilerim efendim.

Saygılarımla lütfen.

Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.

Sevgi Durul
06-12-2011, 19:45
Arsiz sukulentlerim... Kar yagur camur demeden bahcede kisi gecirip, baharda canlaniyorlar. Son resimdeki tüm kis capcanli kaliyor.

Bunlar da sanirim sukulent cesitleri. Yaz kis korunmasiz bahcedeler.

Sevgili ciceksever70, soğuğa dayanıklı sukulentlerinizi araya araya buldum.:)

Bunlardan bende de var. Bu sene içeri almıştım, şimdi çıkarırsam belki strese girip, kötü olurlar. Baharda bahçedeki yerlerini alacaklar. Bu da sayenizde oldu, -20 ye dayananlar bizim -12 lere hayli hayli dayanırlar.

Bu (http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/200399d1301846312-pict6019.jpg) sukulent, sedum rubrotinctum gibi geldi bana. Eğer oysa seneye dışarı çıkacak.:)

Teşekkür ediyor, Karya bebeği öpüyorum. Sevgiyle...

cemo
06-12-2011, 21:37
Karya bebeği özledik görebilirmiyiz:))

ciceksever70
06-12-2011, 22:04
Karya bebek abilerinin arasina katildi, muzurluk pesinde...

Dudi
06-12-2011, 22:34
Bak sen cimcimeye nede tatlı olmuş MAŞALLAH, abileriylede pek mutlu :) Bahçivan pantolununu, pembe çiçekli bantını sevsinler süslü cadı :)

Manolya_
06-12-2011, 23:59
sevgili çiçeksever70,
Bahçenize bir girdim, birdaha çıkamadım. Maşallah, adeta cennetten bir köşe yaratmışsınız.
O kadar zevkli ve güzelki. söyleyecek kelime bulamıyorum. büyülendim bu bahçe karşısında
emeğinize ellerinize sağlık. ( ben bu bahçeye gizlice ve sessizce dalarım) :))
Bebekleriniz ve eşinizle bu güzel bahçenizde sağlık ve keyifle yaşayın.
En mutlu ve uzun ömürler dilerim tüm ailenize.
Sevgilerimle
Asuman

ciceksever70
07-12-2011, 07:46
Bak sen cimcimeye nede tatlı olmuş MAŞALLAH, abileriylede pek mutlu :) Bahçivan pantolununu, pembe çiçekli bantını sevsinler süslü cadı :)

Tesekkürler sevgili dudi, darisi basina. Kiz cocuk cok keyifli oluyor.

ciceksever70
07-12-2011, 07:55
sevgili çiçeksever70,
Bahçenize bir girdim, birdaha çıkamadım. Maşallah, adeta cennetten bir köşe yaratmışsınız.
O kadar zevkli ve güzelki. söyleyecek kelime bulamıyorum. büyülendim bu bahçe karşısında
emeğinize ellerinize sağlık. ( ben bu bahçeye gizlice ve sessizce dalarım) :))
Bebekleriniz ve eşinizle bu güzel bahçenizde sağlık ve keyifle yaşayın.
En mutlu ve uzun ömürler dilerim tüm ailenize.
Sevgilerimle
Asuman
Cok tesekkür ederim. Bir harabeyi nasil bahce yaptim, basligina ugradiniz mi? Orada evi ilk aldigimizdaki hali var karsilastirmak bakimindan iyi oluyor. Cok ugrastik ama artik kücük ilaveler ve bakimli tutmakla tadini cikarabiliyoruz. Rüyamda baska bir eve tasindigimizi gördüm de korku icinde uyandim aman bahcemi birakip gittim mi diye. Bahce artik cocugumuz gibi oldu.
Sevgiler.

ciceksever70
07-12-2011, 08:06
Sevgili ciceksever70, soğuğa dayanıklı sukulentlerinizi araya araya buldum.:)

Bunlardan bende de var. Bu sene içeri almıştım, şimdi çıkarırsam belki strese girip, kötü olurlar. Baharda bahçedeki yerlerini alacaklar. Bu da sayenizde oldu, -20 ye dayananlar bizim -12 lere hayli hayli dayanırlar.

Bu (http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/200399d1301846312-pict6019.jpg) sukulent, sedum rubrotinctum gibi geldi bana. Eğer oysa seneye dışarı çıkacak.:)

Teşekkür ediyor, Karya bebeği öpüyorum. Sevgiyle...

Tesekkürler sevgili SDurul ben de sukulentin adini ögrenmis oldum sayenizde. Su sukulent isimlerini ezberleyemiyorum bir türlü. Bu en sevdiklerimden. Bahcede ot yolarken buldum bir kök saksiya bir kök bahceye diktim. Iki yildir hayatta, cogaltmayi düsünüyorum.Sonbaharda renkleri kirmiziya dönünce cok hos oluyor. Sevgiyle kalin.

bahtiyar02
07-12-2011, 08:49
Sevgili ciceksever70; Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın.
Saygılar

ciceksever70
07-12-2011, 08:56
Sevgili ciceksever70; Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın.
Saygılar

Cok tesekkür ederim bahtiyar bey.

jineop
07-12-2011, 11:20

Çok güzeller, hep sağlıklı ve mutlu olun canım. Çok öptüm...

Selehattin 67
07-12-2011, 11:25
Sayın çiçeksever70 küçük canavarlar çok şirinler inşallah sağlık sıhhat içinde büyürler

Sevgi Durul
07-12-2011, 11:27
Sonbaharda renkleri kirmiziya dönünce cok hos oluyor. Sevgiyle kalin.

Sedum rubrotinctumu bana sevgili cemo göndermişti. Onun bahçe ve kaktüs sayfalarında çok güzel fotoğrafları var. Kıpkırmızı, akide şekeri gibi. Bizimkiler de öyle olur, umarım.

Çok tatlılar. Sevgili ciceksever70, evlatlarınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Sevgiyle...

ciceksever70
07-12-2011, 16:29
Sevgili arkadasim Lir, Selahattin 67 ve sevgili SDurul, güzel sözleriniz ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim.

ciceksever70
07-12-2011, 16:30
Sedum rubrotinctumu bana sevgili cemo göndermişti. Onun bahçe ve kaktüs sayfalarında çok güzel fotoğrafları var. Kıpkırmızı, akide şekeri gibi. Bizimkiler de öyle olur, umarım.

Çok tatlılar. Sevgili ciceksever70, evlatlarınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
Sevgiyle...

Benimki de daha cok kücük ama cok güzel bir sukulent. Umarim hem bunu biraz büyütmeyi hem de yenilerini yetistirmeyi basaririm.

fatma sunay
07-12-2011, 20:17
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum.
Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum.

Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal...

ciceksever70
07-12-2011, 21:00
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum.
Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum.

Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal...

Cok tesekkür ederim fatma hanim. Bu yil ektigim tohumlar da oldukca gec cimlendi, artik cikmaz diye düsünmeye baslamistim ki bir baktim hemen cimlenip gelisti. Zaten büyük bir saksida, oldugu gibi biraktim umarim yine cimlenir. Sevgiler.

Periş
07-12-2011, 21:30
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler

fikreteren
07-12-2011, 21:35
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller.
Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim.

ciceksever70
07-12-2011, 22:01
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler

Cok tesekkür ederim sevgili peris. Sevgiler.

ciceksever70
07-12-2011, 22:03
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller.
Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim.

Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir?

jineop
08-12-2011, 07:10
Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir?

Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler...

ciceksever70
08-12-2011, 11:50
Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler...

O zaman öylece birakayim, bazen isi dogaya birakmak daha saglikli oluyor. :D

Adalet Yağcı
08-12-2011, 16:56
Sevgili Çiçeksever, bakıyorum çiçekleri fotoğraflamaktan vazgeçtin hazinelerini fotoğraflıyorsun :)
Karya kocaman olmuş maaşallah, ağabeyleri de çok yakışıklılar, çocukların hepsi de sana benziyor galiba.

Şu soğuk günde içimi ısıttı fotoğraflarınız.
Sizde de kış iyice bastırmıştır artık, evin içindeki çiçekler dururken bahçeye kim çıkar bu soğukta değil mi :)

Ama yine de fırsat bulursan yoldan geçen geyikleri fotoğrafla, kar manzaranız da süper oluyor, netice i kelam, sen fotoğraf çekmeye devam et canım.
Seni ve küçük hazinelerini öpüyorum.

ciceksever70
08-12-2011, 21:56
Sevgili Çiçeksever, bakıyorum çiçekleri fotoğraflamaktan vazgeçtin hazinelerini fotoğraflıyorsun :)
Karya kocaman olmuş maaşallah, ağabeyleri de çok yakışıklılar, çocukların hepsi de sana benziyor galiba.

Şu soğuk günde içimi ısıttı fotoğraflarınız.
Sizde de kış iyice bastırmıştır artık, evin içindeki çiçekler dururken bahçeye kim çıkar bu soğukta değil mi :)

Ama yine de fırsat bulursan yoldan geçen geyikleri fotoğrafla, kar manzaranız da süper oluyor, netice i kelam, sen fotoğraf çekmeye devam et canım.
Seni ve küçük hazinelerini öpüyorum.

Cok tesekkür ederim Adalet ablacigim. Henüz bizde kar yok, lodos rüzgârlari ve sis dolu bir sonbahar yasiyoruz. Sicaklik bir eksi 3-4 bir arti 10 derece oluyor. Tam hastalik havalari. Sanirim yeni yili karsiz karsilayacagiz. Ama söz yagar yagmaz cekerim. Sevgiler.

Manolya_
09-12-2011, 11:09
Cok tesekkür ederim. Bir harabeyi nasil bahce yaptim, basligina ugradiniz mi? Orada evi ilk aldigimizdaki hali var karsilastirmak bakimindan iyi oluyor. Cok ugrastik ama artik kücük ilaveler ve bakimli tutmakla tadini cikarabiliyoruz. Rüyamda baska bir eve tasindigimizi gördüm de korku icinde uyandim aman bahcemi birakip gittim mi diye. Bahce artik cocugumuz gibi oldu.
Sevgiler.

Sevgili ciceksever70,
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan)
sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum.;)
Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ.
Gerçekten hayran kaldım.
Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum.
Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir.
Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil.
Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize.
İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum.
Hoş ve esen kalınız
asuman

ciceksever70
09-12-2011, 12:02
Sevgili ciceksever70,
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan)
sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum.;)
Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ.
Gerçekten hayran kaldım.
Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum.
Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir.
Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil.
Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize.
İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum.
Hoş ve esen kalınız
asuman
Cok tesekkür ediyorum. Burada olan dostlarin birbirinden pek farki oldugunu sanmiyorum o yüzden hepimiz birbirimizi bulduk. Beni ancak benim gibi bitki delilerinin anlayacagini biliyorum... Sevgiler.

Selehattin 67
09-12-2011, 12:10
ciceksever70 evet ne hikmetse bu siteye üye olduğumda aklı başında ağır insanlarla karşılaşacağım endişesi içindeydim lakin bir baktın hepsi benim gibi bitki çiçek, doğa delisi dostlar o sebepten dolayı bağımlı oldum selamlar

fikreteren
10-12-2011, 08:55
Sevgili çiçeksever hiç merak etme yeni tohumlardan gönderirim.Bu sefer iki renk oldular.Başka çiçek tohumu istersen gönderirim.

ciceksever70
11-12-2011, 15:36
ciceksever70 evet ne hikmetse bu siteye üye olduğumda aklı başında ağır insanlarla karşılaşacağım endişesi içindeydim lakin bir baktın hepsi benim gibi bitki çiçek, doğa delisi dostlar o sebepten dolayı bağımlı oldum selamlar

Aslinda hepimiz akli basinda insanlariz da selahattin bey, bitki, cicek söz konusu olunca deliriveriyoruz. Olsun bu güzel bir delilik.

ciceksever70
11-12-2011, 15:40
Sevgili çiçeksever hiç merak etme yeni tohumlardan gönderirim.Bu sefer iki renk oldular.Başka çiçek tohumu istersen gönderirim.

Fikret bey cok tesekkür ederim. Sizin gönderdiginiz tohumlarin büyük bölümünden tekrar tohum toplayabildim. Tütün cicegi, kantaron, cörekotu cogu var. Kendi ciceklerimden aldigim cok sayida tohum da var. Bu sene elimdekilerle yetinecegim hatta hepsini cimlendirmemeyi düsünüyorum cünkü bu yaz neredeyse ektigim her tohum cimlendi, bahcede adim atacak yer kalmadi. Önümüzdeki yaza da Fikret bey kösesi olusturacak tohumum var anlayacaginiz. Sevgiyle kalin, esinize selamlar.

cemo
11-12-2011, 16:19
Burada olan dostlarin birbirinden pek farki oldugunu sanmiyorum o yüzden hepimiz birbirimizi bulduk. .
Buldukca da kudurduk:)) Kendimi normal hissetmeye başladım burada. Cünkü çevre bana anormalmişim gibi bakıyordu.
Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum.
Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu;)). Bazı bitkileri kaldırmam gerek ama kıyamıyorum da:(
Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım:)
Karya yı ve abilerini öpüyorum.

ciceksever70
11-12-2011, 16:26
Buldukca da kudurduk:)) Kendimi normal hissetmeye başladım burada. Cünkü çevre bana anormalmişim gibi bakıyordu.
Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum.
Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu;)). Bazı bitkileri kaldırmam gerek ama kıyamıyorum da:(
Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım:)
Karya yı ve abilerini öpüyorum.

Evet cemocugum, birbirimizi tesvik ediyoruz. Ben de hic kiyamiyorum, bir bitkinin üstünde kalmis tohumu gördüm mü mutlaka topluyorum, kirilan dallari oraya buraya sokusturuyorum. Sonra da köklenince ekecek yer ariyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmem. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.

cemo
11-12-2011, 16:32
. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.
Deli kızın çeyizine döndü bahçe bu yüzden zaten. Bakıyorum bakıyorum, söküp atmaya kıyamıyorum. Offff offf

alcen
14-12-2011, 18:17
Sevgili çiçeksever70, bahcenizde epeyce takılıp kaldım, içim ferahladı, hayallere daldım, mahsene şaraplar likörler yaptım koydum.Pembe güllerini kesip büyük vazolara doldurdum.Öyle daldım gittim herşey okadar güzelki hangisini söylesem bilemedim.Allah eşinle yavrularınla uzun uzun mutlu messut sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın.

ciceksever70
15-12-2011, 14:36
Sevgili çiçeksever70, bahcenizde epeyce takılıp kaldım, içim ferahladı, hayallere daldım, mahsene şaraplar likörler yaptım koydum.Pembe güllerini kesip büyük vazolara doldurdum.Öyle daldım gittim herşey okadar güzelki hangisini söylesem bilemedim.Allah eşinle yavrularınla uzun uzun mutlu messut sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın.

Cok tesekkür ederim sevgili alcen. Ben de son zamanlarda sizin evinize ve bahcenize hayranim. O kadar düzenli ki hersey benim deli kizin ceyizi bahcemin yaninda... Sevgiler.

ciceksever70
19-12-2011, 13:06
Adalet ablacigim bu resimler senin icin... Yilin ilk kari bir saat icinde bu hale geldi, bir saat sonra hepsi eridi. Cilgin bir kis yasiyoruz.

fikreteren
19-12-2011, 16:08
Tablo gibi resimler sayın çiçeksever.Ellerinize sağlık..

limon
20-12-2011, 09:42
Bayılıyorum şu manzaranıza sevgili Çiçeksever. İlk fotoğrafa şöyle bir göz gezdirince telefrik var sandım, dikkatli bakınca sizin orası olduğunu anladım. :)

ciceksever70
20-12-2011, 10:20
Bayılıyorum şu manzaranıza sevgili Çiçeksever. İlk fotoğrafa şöyle bir göz gezdirince telefrik var sandım, dikkatli bakınca sizin orası olduğunu anladım. :)

Tesekkür ederim sevgili Limon. Hep ayni resimlerin tekrari olmasin diye fazla eklemek istemiyorum ama Adalet abla kar resimleri sormustu. Noel tatilinde kar yagar da daglara cikarsak oradan kareler paylasirim artik.
O gördügün teller ne yazik ki elektrik telleri. Her tarafta yerin altina aliyorlar sira bize de gelecek diye ödüm kopuyor cünkü bizim eve yerin altindan elektrik baglamalari icin kepceyle bahcenin bir bölümünü kazmalari gerekiyor. Bizim icin ev insaati kadar büyük bir is cünkü ne tarafina gelirse gelsin oradaki tüm bitkileri sökmem gerekecek, sonra da tekrar ekecegim. Komsumuzun su kenarina bakan tarafinda cali cirpi bir sey kalmadi mahfettiler kepceyle kazarken. Teller cirkin de görünse ben kalmalarina raziyim.

mrduran
20-12-2011, 12:08
Merhaba efendim,

Sayın Limon' un hatasına düştüm bende, onun mesajı üzerine tekrar resme baktım:))

Çok güzel, kıskanma huyum yok, ama nedense o kelime buralara döküldü.)).

Maşallah, sağlıkla inşallah sürün sefasını.

Siz ve ailenize saygılarımla lütfen.

loveflower
20-12-2011, 20:01

Çok tatlılar:)Üçüne de Maşallah. Karya yı merak ettim geldim, çok güzel görünüyor. Büyüyor güzel, tatlı, minik Karya.

Fotoğraflar da çok güzel, elinize sağlık.

ayhan219
21-12-2011, 14:28
Merhabalar
bizde de tam sondaj çalışmaları ortasında böyle kar yağdı
birde arızalar üstüste geldi bir yandan soğuk ve kar
hatta yeraltında boru kırıldı akşama doğru ateş yakıp ışığında çıkarmaya çalıştık olmuyor sinirler geriliyor usta bugün çıkarmaz isek yarın kalıplaşır ve hiç çıkmaz diyor ne yapsak olmadı ve geç saat bıraktık moral sıfır ertesi gün geldik her yer donmuş hortumda sular donmuş kepçe çağırdık geldi dualar dualar ediyoruz öğleye kadar müthiş bir çalışma ve korkarak tekrar boruyu çekmek ve yavaş yavaş boru yerinden hareket etti ve çıktı nasıl sevindik...
bu yıl ilk kar ile ilgili anım biraz sıkıntılı ama sağlıktır her işin başı anı oldu işde
yaşadığınız ortam çok güzel görünüyor sağlıcakla kalın
saygılar

Uzaylı
21-12-2011, 15:43
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.:p:p
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun...;) Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.;)

Sevgiler...

cemo
21-12-2011, 16:28
Buralara da kar yağıyor ama, sizinki kadar güzel manzara oluşmuyor. Çirkin çatılar, balkonlar. Dip dibe evler, yeşilsiz bloklar:(
Oysa siz de, evler resim çizmiş gibi güzel. O üçgen çatılara bayılıyorum.
Biz, manzara izlemek için memlekette, el değmemiş yerlere gitmek zorunda kalıyoruz. Elimizin değdiği heryeri berbat ediyoruz netekimm:((

Tadını çıkart tüm güzelliklerin, şanslısın:)

ciceksever70
26-12-2011, 11:22
Merhabalar
bizde de tam sondaj çalışmaları ortasında böyle kar yağdı
birde arızalar üstüste geldi bir yandan soğuk ve kar
hatta yeraltında boru kırıldı akşama doğru ateş yakıp ışığında çıkarmaya çalıştık olmuyor sinirler geriliyor usta bugün çıkarmaz isek yarın kalıplaşır ve hiç çıkmaz diyor ne yapsak olmadı ve geç saat bıraktık moral sıfır ertesi gün geldik her yer donmuş hortumda sular donmuş kepçe çağırdık geldi dualar dualar ediyoruz öğleye kadar müthiş bir çalışma ve korkarak tekrar boruyu çekmek ve yavaş yavaş boru yerinden hareket etti ve çıktı nasıl sevindik...
bu yıl ilk kar ile ilgili anım biraz sıkıntılı ama sağlıktır her işin başı anı oldu işde
yaşadığınız ortam çok güzel görünüyor sağlıcakla kalın
saygılar

Karda zorluk cekmek nedir cok iyi bilirim. Görüntüsü güzel ama yolu acmak icin küreme kismi bizi mahfediyor. Evimize bahceden cikis da merdivenli oldugu icin günde iki kez merdivendeki karlari küreyip tuzlamak gerekiyor. O yüzden ben tüm güzelligine ragmen yagmasa da olur diyenlerdenim.

ciceksever70
26-12-2011, 11:25
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.:p:p
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun...;) Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.;)

Sevgiler...
Sevgili uzayli hem dogal ortam hem de kiz cocuk hakkinda söylediklerinize hak veriyorum. Kiz bebek esyalari gercekten cok bastan cikarici. Simdilik sokaga ciktigimizda kiza kar tulumu giydirdigim icin fazla sey almiyorum, biraz da dünyada giyecek bir seyi olmayan cocuklari düsünerek kendimi frenlemeye calisiyorum. Abisinden kalan bir dolap dolusu esya varken üzerine onlarcasini eklemek israf gibi geliyor. Ben de bahcede gezinecegi günleri hayal ediyorum. Sevgiler.

ciceksever70
26-12-2011, 11:30
Sizlere söz verdigim gibi karli dag resimleri ekliyorum. 1500 metre yükseklikten birkac kar manzarasi...

ciceksever70
26-12-2011, 11:33
Resimlerin devami...

ciceksever70
26-12-2011, 11:35
Henüz agaclarin üzeri karla kaplanmadi ama yine de güzel...

Orhan Özbilgiç
26-12-2011, 11:46
Sevgili ciceksever70;
Kış sezonunda bahçelerden gelen her mesaja bakıyorum. Bu mesaj, karşılıklı diyalog ise, çok fazla cazip gelmiyor bana.
Bahçenin bulunduğu coğrafyaya ilişkin fotoğraflarsa, bakmaktan büyük keyif alıyorum. Öyle ya! Gitmediğim, görmediğim yerleri görüyorum.

Bu nedenle size çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraflar çok güzel. Zaten fotoğrafın konusu kış ise, kar olmalı. O yüzden daha çok sevdim. Sağolun.

Bu vesileyle yeni yılın, tüm aileye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

fikreteren
26-12-2011, 12:06
Sevgili çiçeksever ; oldu bitti maznaraya bayılırım.Çok güzeller.Ellerinize sağlık

ciceksever70
26-12-2011, 12:07
Sevgili ciceksever70;
Kış sezonunda bahçelerden gelen her mesaja bakıyorum. Bu mesaj, karşılıklı diyalog ise, çok fazla cazip gelmiyor bana.
Bahçenin bulunduğu coğrafyaya ilişkin fotoğraflarsa, bakmaktan büyük keyif alıyorum. Öyle ya! Gitmediğim, görmediğim yerleri görüyorum.

Bu nedenle size çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraflar çok güzel. Zaten fotoğrafın konusu kış ise, kar olmalı. O yüzden daha çok sevdim. Sağolun.

Bu vesileyle yeni yılın, tüm aileye sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim Orhan bey, ben de size ve esinize mutluluk ve saglik icinde gecireceginiz bir yil dilerim. Tabii bol cicekli... Sevgiyle kalin.

ciceksever70
26-12-2011, 12:09
Sevgili çiçeksever ; oldu bitti maznaraya bayılırım.Çok güzeller.Ellerinize sağlık

Tesekkür ederim fikret bey. Bu bizde acilis kari, daha cok yagacaktir. Yeni resimleri paylasirim. Sevgiler.

limon
26-12-2011, 18:55
Sevgili ciceksever70;

Size tamamen katılıyorum Orhan Bey. Bir de, bende olmayan bitkileri arkadaşların bahçelerinde keyif içinde görünce, kendi bahçemdelermiş gibi mutlu oluyorum.

berrinb
30-12-2011, 20:45
Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))

Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:))

Periş
30-12-2011, 22:52
Sevgili çiçeksever70 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;)

Fatoş
31-12-2011, 14:35
Sevgili Çiçeksever yeni yılını kutlar, sevgili ailenle birlikte sağlıklı , mutlu uzun yıllar dilerim . Sevgilerimle.

gulbirsen
31-12-2011, 18:11
Mutlu yıllar çiçeksever

ciceksever70
31-12-2011, 20:27
Sevgili çiçeksever70 harika kar ,kış manzaralarınız için çook teşekkürler..Tabloluk yerler ...Ne güzel, vallahi bana göre çok şanslısınız...Güle güle tadını çıkarınız:))

Yeni yılınız kutlu olsun,eşiniz ve güzel bebeklerinizle beraber mutlu, sıhhatli başarılı bir yıl dilerim canı. selamlar sevgiler ..:))

Berrin hanim cok tesekkür ederim ben de size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. Sevgiler.

ciceksever70
31-12-2011, 20:28
Sevgili Peris, sevgili Fatos, sevgili gülbirsen cok tesekkür ederim ben de size cok mutlu bir yil diliyorum. Sevgiyle kalin.

fatma sunay
31-12-2011, 20:48
Nerde yaşam varsa orada umut da vardır. 2012 yılında tüm umutlar ve başarılar seninle olsun.

Mutlu yıllar...

sevim4
31-12-2011, 22:17
Sevgili ciceksever70,mutlu yıllar.

alcen
01-01-2012, 10:17
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.

veritoprak_80
01-01-2012, 11:01
Mutlu,güzel, sağlıklı yıllar dilerim.

KAPTANzst
23-01-2012, 09:48
Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur.
Saygılarımla

ciceksever70
23-01-2012, 13:01
Selam
Sayın çiçeksever , sizden güzel kar fotoğrafları bekliyordum ama 23 gündür yoksunuz. İnşallah kötü bir durum yoktur.
Saygılarımla

Sevgili kaptanzst, henüz kisa giremedik. Gündüz hava sicakligi arti 9-10 derecelerde. Subat da böyle gecerse ne yazik ki kar resimlerim olamayacak. Ben de bitkilerim kis uykusuna giremedi diye kaygilaniyorum. Umarim bunun zararini görmezler.

jineop
27-02-2012, 09:14
Evet cemocugum, birbirimizi tesvik ediyoruz. Ben de hic kiyamiyorum, bir bitkinin üstünde kalmis tohumu gördüm mü mutlaka topluyorum, kirilan dallari oraya buraya sokusturuyorum. Sonra da köklenince ekecek yer ariyorum. Bunun sonu nereye varacak bilmem. Fazlasi da bahcede düzensizlik yapiyor.

Bu hastalık hepimizde var. Deli kızın ceyizi diyorsun ama ben bu bahçeyi çok seviyorum ve beğeniyorum. Tabi seni de çok....

ciceksever70
27-02-2012, 10:07
Bu hastalık hepimizde var. Deli kızın ceyizi diyorsun ama ben bu bahçeyi çok seviyorum ve beğeniyorum. Tabi seni de çok....

Cok tesekkür ederim arkadasim. Bahcelerimiz aslinda bizim aynamiz. Ben de hayatimin her alaninda cok renk ve hareket seven bir insanim. Sanirim asiri düzenli bir bahce beni sikardi. Bu arada havalar cok güzel bizde, ben ufaktan toparlama ve cali cirpi budama islerine basladim.

ciceksever70
01-03-2012, 13:47
Bitki delileri ne alemdesiniz? Bizde hava sicakligi neredeyse 20 derecelere cikinca bu hafta bahcede derleme toparlama islerine basladim. Manolyalarin altindaki yapraklar temizlendi agac kabuklari serilecek, rhododendron, acelyalar, clematisler ve hanimeli gübrelendi. Gecen yildan kalma yaz ciceklerinin kuruyanlari ve kuru yapraklari toplama islemi devam ediyor. Her gün az da olsa bir seyler yapmaya calisiyorum. Bahcede calistikca da tabii cok mutlu oluyorum. Tüm bitki delilerine iyi bir bahce sezonu dilerim.

cemo
01-03-2012, 14:14
Vayyy 20 derece demek. Biz eksilerdeyiz burada. Bahceler kar altında. Güneş yüzünü bir gösterse bize de, bak neler yapacağız:))Kukumav kuşu gibi oturuyoruz ne yapalım. :)

Birkaç fotoğraf koy da yeşillik görelim. Yeşile hasret kaldık.

olcim
01-03-2012, 14:24
Bahçeniz çok güzel,bayıldım doğrusu...bende bir toprak ve bitki sevdalısıyım,bu siteye bahçeli bir eve taşındıktan sonra sürekli uğrar oldum,vaktim olmadığından sıkça girememiştim,inceledikçe hayranlığım artıyor görseller harika,çiçeklerin kokularını dahi hissederek bakıyorum... Çoooook teşekkür ederim ellerinize sağlık....

olcim
01-03-2012, 14:28
hımmmm bitki delileri sıfatını beğendim,hava eksilerde daha,baheçeye girmeme daha çoooooooook var,sizi azıcık kıskandım.....booool toprak kokulu saatler.

Adalet Yağcı
01-03-2012, 16:41
Bahçe açılışa hazırlanıyor anlaşılan, sizler baharı yaşarken bizler bi gıdım güneşe hasret kaldık.
Bahçe sahipleri, bu sene erik badem yiyemeyeceğiz diyorlar, on günlük sıcak bir devrede erikler ve bademler çiçeklenmiş, şimdi ise kardan yollar kapanmış.

Güzel bahçenin fotoğraflarını özledik sevgili Çiçeksever, arada bir Karya bebişin ve delikanlı abilerinin fotoğraflarını da ekle, gelişime şahit olalım :)
Ana Vatandan kucak dolusu sevgiler.