agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2008, 15:23   #9
Ağaç Dostu
 
Müjgan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2004
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,544
Galeri: 30
Eskişehir gezimizde, Anadolu Üniversitesi kampüsündeki taş binada yemek yediğimiz gece, masada zeytinyağı içine doğranmış peynir servisi yapıldı. Gruptan Muzaffer bey sordu, "bizim yemek kültürümüzde zeytinyağı böyle bir yere sahip midir?" diye sordu.
Ben şaşırdım. Çocukluğumdan beri, kahvaltıda mis gibi taze zeytinyağına biraz ev yapımı salça ekleyip, kekiğe banıp banıp yerim. Buradaki kahvaltı örneklerinde ise zeytinyağından söz edilmemiş.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025