agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen sakagun
  • 9 Gönderen
  • 5 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 5 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-10-2013, 19:19   #1
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Ben domateslerin kabuğuna + şeklinde çizik atıp kaynar suya atıyorum. Biraz kaynar suda beklettikten sonra buzlu suya atıyorum. Kabuğu kolayca soyuluyor. Kabuklar doğru ördeklere.

Sonra her bir domatesi ikiye bölüp suyunu ve çekirdeklerini çıkarıyorum. Bunları soğuyunca buz kalıplarında dondurup yemeklerde kullanıyorum.

Kalan etli kısmı mutfak robotunda kıyıyorum. Tencereye biraz zeytinyağı döküp ince kıydığım biberleri hafif öldürüyorum. Sonra domates püresini ekliyorum. Deniz tuzu katıp kaynatıyorum. Sıcakken kavanozlara doldurup ters çeviriyorum.

pria ve bahcedenn beğendi.
sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025