agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 1 Gönderen smnunal
  • 4 Gönderen MeyveliTepe
  • 1 Gönderen limon_sever
  • 2 Gönderen malina
  • 1 Gönderen malina
  • 3 Gönderen pria
  • 1 Gönderen malina
  • 4 Gönderen MeyveliTepe
  • 2 Gönderen malina
  • 1 Gönderen bahcedenn
  • 1 Gönderen pria
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen sernur
  • 2 Gönderen sakagun
  • 9 Gönderen akçabardak
  • 5 Gönderen Güler
  • 6 Gönderen yağmur
  • 3 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen serkan_istanbul

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-10-2013, 19:32   #4
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Meyvelitepeye ek yapayım

Sıcak su yöntemini uygulamadan önce domatesin sap kısmını oymak işi epey kolaylaştırıyor. Sıcak suda domates kabukları çok kolay çıksa da tümü birden çıkmıyor.

Çok kullanışlı bir alet var. Güler'in tanıtımına bakabilirsiniz.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025