agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni30Beğeniler
  • 10 Gönderen yener.T
  • 2 Gönderen Manolya_
  • 1 Gönderen gokcegokce
  • 1 Gönderen Asiye
  • 4 Gönderen bahcedenn
  • 4 Gönderen BrunoL
  • 3 Gönderen BrunoL
  • 3 Gönderen bettyycim
  • 1 Gönderen Asiye
  • 1 Gönderen Capricorn

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-09-2012, 10:37   #7
Ağaç Dostu
 
BrunoL's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2012
Şehir: Skopje
Mesajlar: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Asiye Mesajı Göster
Mucuroğlu, cibrise nedir merak ettim.
Evet, bilimsel adı Satureja hortensis.
Benim ninem Tarhana poyu adında bir baharatı kavurur , el değirmeninde çeker ve tarhanaya eklerdi.
Bu baharat halen ekliyor. Taneleri kurutulup kavrulup eklenirse muhacir tarhanası olur.
Yoksa o koku ve lezzetti hiç bir şekilde bulmak mümkün değildir.

Asiye, nby, mrduran ve 1 kişi beğendi.
BrunoL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025