agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-02-2007, 13:39   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Sevgili Ali
Şeftali Kebabını Girne de Kemal amcanın oğlu İst.Tıp Kaçkını can dostumuz ve kardeşimiz Süleymanın ellerinden yedim muhteşemdi. Her gidişimizde mutlaka yapar. Yeriz içeriz sonrada eski günleri düşünüp dağıtırız. Yürek dolusu selamlar sevgiler.
Not. Gene onun tarifi olan zeytin ızgarasını dün akşam yaptık çok güzeldi.(Hele kekik kırmızı biber ebatırıp ızgara etmek mımmmmmııııımmm. )

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025