agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-01-2009, 10:11   #11
Ağaç Dostu
 
evrim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2007
Şehir: Antalya
Mesajlar: 236
Alıntı:
Zeytin yağını tavaya koyun, ama sakın ızıtmayın, kızdırmayın. Hemen üzerine yumurtaları kırın. Ben beyazını iyi pişmiş, sarısını pişmemiş sevdiğim için bu şekilde pişriyorum, tuzunu üzerine döküp ateşten alıyorum. Üzerini çiçek kekik, karabiber ve pul biber ile süslüyorum. Taze ekmekle, yağının tek zerresini de heba etmedenyemek gerek; çok güzel olur.
Sn Tenar tam beni anlatmışsınız . Ben yazsam bu kadar olurdu. Kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar .Zeytinyağında yumurtayı. Çok lezzetli.

evrim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
yumurta, yumurta yemekleri.


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025