![]() |
|
![]() |
#61 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-02-2007
|
Merhaba.. Daha önce siteyi sadece bilgi almak için kullanıyordum.. Ana menüde dolaşırken Bursa buluşması dikkati çekti eğer bir aksilik olmazsa bende katılmak isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz. Hey Sebo! bak odun toplamak için sana yardıma bir kişi daha geldi haberin varmı nerelerdesin? Şaka şaka anca beraber kanca beraber. Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Toplantı malzemelerini son güne bıraktık.Halen katılacak kişi sayısı belli olmadığından birde civarda et temin edeceğimiz yer yakın olduğundan Selahattin hocayla böyle kararlaştırdık.Paylaşım yapılacak malzeme dışında (çiçek,fide) kimsenin birşey getirmesi gerekmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Süha Bey haklıdır. Kişi sayısını netleştirmek gerekir. Ben katılamayacağımı bildirmek istiyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- Turco 5- Ferda ÜLKÜMEN 6- Sansar Ailesi 7- Habibe + 1 misafiri. 8- Hüseyin OVAK ve ortağı Mehmet bey 9- Balıksever Listenin son halini ekledim... Üniversite işlerim ve evimde netim olmaması sebebi ile siteye sık sık giremiyorum. Benim yokluğumda başlığı yalnız bırakmayan üyeleremizede çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Sebo odunları hazırla geliyoruz. Hemde bir gün önceden plan tamam. Kendini fazla yorma istersen biz gelince hep beraber toplarız. Sanırım 10-15 kişi olacağız ne dersiniz yanılıyormuyum. Tabii süprize açık olacağını tahmin ediyorum. Bir bakarsınız sevgili KIZILAĞAÇ (Kendileri ile bir yıldır görüşemedik ve sohbetini özledim) bize yine elinde kanlıca yoğurdu ile süpriz yapar ne dersiniz? Burdan söz veriyorum. Dönüşte Atamın Yürüyen evinde kahveler onu bekleyecek. Sevgiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Bursa toplantilarina katilmayi cok arzu etmeme ragmen tarihleri bana hic uymadi.Sizleri tanimak ve bitkiler uzerine, sohbet kimbilir ne keyifli olacakti.Umarim ,sonraki toplantilarda ben de olurum.Toplantiya katilan tum arkadaslara selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı cumalı kızıkta köy içine girdiğinizde düm düz durmadan yukarı doğru gidiyorsunuz içinden geçen yolları takip ederek dümdüz yukarı köy kahveleri ve camiyi geçince soldan köyün üst tarafına doğru yol gidiyor o yoldan da yukarı gidip köyü geçiyorsunuz. Köyün üst tarafında çıkışta bir çeşme görülecek ve birde kapı o kapıyı ve çeşmeyi bulunca ekip görülecek zaten biz hemen üst tarafta dut ağacı var onun etrafında olacağız. Saat 12 de orda bulunacağız. Her ihtimale karşı olmadı aramızdan bir üyeyi 1200-13:00 arası köy meydanında bulundurabiliriz, ******, sebo saat 11 de orda olacak. Kroki için: Link 1 Link 2 Daha yakından ve bizler "+" işaretinin olduğu ağaca yakın olacağız. İşte tamda burada Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 29-08-2008 saat 15:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Moderatör
|
Sayın hocam, biz Manyas'dan geliyoruz. Cumalıkızık köyü'ne gidebilmek için güzergahımız ne taraf olacak? Keşke, toplantı yerimiz Bursa içinde bir yer olsaydı da orada buluşarak beraberce Cumalıkızık köyüne gidebilseydik. Arabasız gelen arkadaşlar için biraz zor olmayacak mı? Eşim ve ben Ferda Ülkümen'i saat onbir, onbirbuçuk arası Özdilek'in önünden alarak devam edeceğiz, bir arkadaşı daha alabiliriz eğer o saatte orada bulunabilirse. Düzenleyen Güler : 23-08-2008 saat 15:59 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar aranızda olmayı çok arzu ettiğim halde, bu seferde katılamadım, üzgünüm. Zambak ekimi ile uğraşıyorum. Çok keyifli bir gün olacağından hiç şüphem yok. Sizlere iyi toplantılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Arkadaşlar bolbol fotoğraf bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Kimseden ses seda yok, nasıl geçti neler yaptınız merak ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Moderatör
|
İyi akşamlar, biz onbeş dakika evvel eve gelebildik. Ağaçlar.net pikniğimiz çok keyifli geçti. Sabah Manyas'dan çıktık. Onbirbuçukta Ferda Ülkümen ile Özdilek'te buluştuk, tam kahvelerimizi içiyorduk ki Cemal.S, Selahattin hoca ve Sebo aileleri ile beraber Özdilek'e geldiler. Hep beraber Cumalıkızık köyüne hareket ettik. Günlerden Pazar olduğu için köy hayli kalabalıktı. Ama bizim gittiğimiz piknik yeri çok sakindi, daha doğrusu bizim gurupdan başka kimseler yoktu. Bizi karşılayan Mehmet Emin bey, bizlerle çok ilgilendi. Teşekkür ederiz. Biraz sonra diğer arkadaşlar gelmeye başladılar. Gelenleri Sebo ayrıntılı olarak isimleri ile açıklar sanırım. Hemen Tokat Kebabı hazırlıkları başladı, malzemeleri alındı, ocaklar hazırlandı. Bizler bu konuda oldukça cahil olduğumuz için işler Selahattin hocanın ve Cemal.S'in eşlerine kaldı. Sağolsunlar bize çok güzel bir Tokat kebabı tattırdılar, çok da yoruldular. Tekrar tekrar teşekkür ederiz. Hazırlıkların baş izleyicisi eşim Oğuz'du. Sanırım iyice öğrendi. Bu sefer yapacağı kebabı inşallah ağız tadı ile yeriz. Kebabı yerken, kimseden çıt çıkmıyordu. Hem kebab çok güzeldi hem de saat neredeyse dörtbuçuk olmuştu ve biz çok açıkmıştık. Koca koca ekmek dilimlerini eline alanlar, büyük tepsinin etrafına oturmuş, kebabın suyuna bandırıyorduk. Hepsi kıvamında pişmişti. İçinizde şimdiye kadar yememiş olanlar varsa, mutlaka tadına bakmalılar. Daha sonra, Oğuz'un üzümlerine ve elmalarına sıra geldi. Bu arada arkadaşımız B5A organik gübresi hakkında çok faydalı bilgiler verdi. Bu gübreyi kullandığı organik sebzeleri bize tattırdı. Hem tadları çok güzel hem de kokuları aynen eskiden yediğimiz domatesleri ve biberleri hatırlattı bize. Yemek ve sohbet faslımız bitince, Mehmet Emin bey'in bahçesini dolaştık, meyvelerinin tadına baktık. Daha sonra biz, yolumuzun uzun olduğunu söyleyerek guruptan ayrıldık. Arkadaşlarımız köyü gezmeye devam ettiler. Ben ve eşim çok mutlu olarak ayrıldık. Çektiğim resimleri buradan yükleyebilme şansım yok. Diğer arkadaşlar hem resim yükler hem de izlenimlerini yazarlar. Bu güzel gün için teşekkür ederim sevgili Bursa gurubu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Sevgili arkadaşlar bende bu güzel toplantıya katılma ve güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Ha birde siz beni tanımıyorsunuz ben Hüseyin OVAK beyin ortağı Mehmet. Daha önce hiç yüzyüze gelmemiş insanların ilk görüşmelerinde sanki kırk yıllık dost gibi, bir akrabaymış gibi, aileden biriymiş gibi davranmaları inanın (selahattin hocam alınmasın ama) ![]() Sevgili sebo senin hakkını ödeyemeyiz herhalde. Böyle bir organizasyonu hazırlayıp altından kalkmak her babayiğidin harcı değildir. Tebrik ediyorum. Selahattin hocam ve eşi emekleriniz ve muhteşem lezzetli tokat kebabı için ne desem az kalır. Cemal abi ve ailesi pozitif enerjileriyle kattığınız tatları anlatmam uzun sürer. Güler hanım ve oğuz bey sizi tanıdığım için mutlu hissediyorum kendimi. ve diğer tüm arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Her zaman kapımız açık. Ve Mehmet emin amca ondan söz etmez isek çok ayıp etmiş oluruz. Herşey için çok teşekkür etmek istiyorum. Bir ev sahibi ancak bu kadar misafirperver olur. Ailesine de çok teşekkür etmek lazım bayağı bir zahmet verdik. İlk defa dalında gördüğüm ve yediğim frambuazlar harikaydı. Belirtmeden geçmeyeyim. Ne kadar çok yazılacak şey var aslında kısacık bir 5-6 saat neredeyse bir kitap yazacak hatıra ve duygu bıraktı bu toplantı bende. Emeği geçen herkese, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.... Düzenleyen Doğal Doğa : 25-08-2008 saat 08:08 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar! Toplantının özeti diye düşünüyordum. Meğer ne kadar zormuş yahu. O kadar güzelliği ve paylaşımı anlat anlatabilirsen. Kısaca var olasın Ağaçlar net demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Ha birde Güler hanım (Cennetin ) tamamını koymuş bir sepete Oğuz beyi ve Ferda hanımıda almış yanına yine gülücükler dağıtıyor. Turco bizi ağırlamak için elinden geleni yaptı inanın. Zahmet verdik kendisine. Ancak bir konuda haklı olduğu bir kez daha ispatlandı. Ağaçlar net üyeleri bir ara açlıktan ölmek üzerelerdi imdada güler hanımın cepetindeki meyveler yetişti. Hoş Sansarlar pek meyveyi sevmezler ya desemde inanmayın. En küçüğünden en büyüğüne sepetin başından hiç ayrılmadılar. Seboda bir heyecan bir heyecan. Hey Sebo büyüyorsun haberin ola. Evini tuttun tutmasınada şimdi sıra elektirik ve su faturalarında biliyorsun. Anladın sen onu anladın. Keşke senin yaşlarda olsaydım (Fiziken) ev değil apartmanı kiralardım be Sebo. Celal beyle ilk defa bu kadar uzun bir araya geldik. İnanın oda benim gibi biraz hazır cevap. Hoş hiç birimiz o konuda Oğuz beyin eline su bile dökemeyiz. Yolda kızlarım anlata anlata bitiremediler Oğuz beyin ders veren hazır cevap halini. Kebaba gelince etler bin bir özenle Selahattin hoca tarafından seçildi. Kasap bir ara nerdeyse satırla hocayı tezgahın arkasından kovalayacaktı ancak cesaret edemedi. Nedenmi ön tarafta ağaçlar nete bir türlü üye olamıyan Cumalıkızıklı Mehmet Emin amca vardıda ondan. Adam bir ona baktı bir hocaya vaz geçti indirdi satırı. Artık gerisini siz düşünün. Resimlerle Tokat Kebabı hazırlama arşivini Sebahattin hazırladı çok yakında burdan seyretceksiniz. Baş denetçimiz Oğuz bey saniye saniye takipte. İşi kapacakya sonrada Güler hanımın zılgıtından kurtulacak. Bir ara telefon kulağında gözler kebap ocağında Turhallılarla Niksarlıları birbirine düşürmeye bile çalıştı. Yok siz bilmiyorsunuz en iyisini Niksarlılar yapar gibi. Daha neler neler. Habibe hanım yine bizimle birlikte hoş vakit geçirmiştir umarım. Araçla çıkarken piknik alanına Cumalı kızığa hayran olduğunu sanıyorum. Hüseyin bey ve Mehmet bey için yazılacak o kadar çok şey varki nerden başlanır bilemem. Dağın başında bize teknolojiyi kullanarak BSA organik gübreyi tanıtırken çok mutlulardı. Birde onlarda benden deliler. İsterseniz onlara sorun. Burdan evden getirttiği sarmısakları ile bize katkı sağlayan marketci arkadaşa teşekkürler. Sıcak insanlarsınız vesselam. Sağ olun var olun. Selahattin hocamın eşi ve eşim bir köşeye çekilmişler gizlilik içinde kimse sırrımızı öğrenmesin diye Tokat kebabını hazırladılar ellerine sağlık. Küçük kızımızı yanaklarından öpüyorum. Oğuz bey duymasın aramızda kalsın ama Tokat kebabının bir eksiği vardı oda bende kalsın. Sonra bir ara sizlerle paylaşırım. Onuda söylersek işin sırrı kalmayıp tamamen deşifre olacak. Uzun lafın kısası hepimiz sanki mutluluğun resminin içindeydik. Nedir o? Büyük aile. Hani şu dünyanın kabul ettiği bizim bir türlü hazmedemediğimiz şairimizin yine ünlü ressamımız Abidin Dinoya çizebilirmisin dediği tablo varya onu yaşadık. Hepimiz. İyiki Varsın Ağaçlar net. Katılan katılamayan tüm arkadaşlarımı Yalovadan saygıyla selamlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar toplantıyı çok güzel özetlemişler bana fazla yazacak birşey düşmedi katılan herkese sonsuz teşekkürler. Selahattin hocanın ve Cemal beyin eşinin ellerine sağlık bukadar lezzetli bir kebap şimdiye kadar yememiştim. Resimleri galeriye yerleştirmeğe çalışacağım tekrar katılanlara teşekkür ederim.İyiki varsın Ağaçlar Net. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet resimler yüklenmiş, resim resim diye tutturan biri olarak kebap resimlerinin kaldırılmasını rica ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
İnternetim olmadığı için yazamadım yazımı bir türlü.. Toplantının içeriği hakkında arkadaşlarım çok güzel yazılar yazmış zaten. Toplantı çok ama çok güzel geçti ve bir o kadar da doyurucuydu ![]() Öncelikle bizi kırmayıp toplantıya katılan arkadaşlarımıza teker teker çok teşekkür ederiz... B5A organik sıvı gübreler için Sevgili Hüseyin Ovak ve ortağı Mehmet Beye çok ama çok teşekkür ediyoruz. B5A'lı o nefis karpuzlar, biberler ve ayçiçekleri içinde ayrıca teşekkür ediyoruz... Bahçesinden toplayıp getirdiği ve görünce oyyy dediğimiz o nefis elmalar üzümler için Güler Hanımcığıma ve Oğuz Beye çok ama çok teşekkür ederiz. Toplantılarımıza beni kırmayıp katılan ve her zaman yanımızda olan çok değerli Habibe Hanıma, Ferda Hanıma, Sevgili Turco ve Cemal Bey ile Sansar ailesine çok teşekkür ederiz... Tokat Kebabı ocakları için Cemal Bey ve Sansar ailesine ve Selahattin Hocama çok teşekkür ederiz... Toplantıya katılanlar; 1) Selahattin Yılmaz 2) Hüseyin Ovak 3) Doğal Doğa 4) Habibe 5) Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 6) Cemal Bey ve Sansar ailesi 7) Ferda Ülkümen 8) Turco 9) Sebahattin Sargın Başka toplantılarda görüşmek dileği ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|