View Single Post
Eski 25-08-2008, 08:05   #85
Doğal Doğa
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-06-2008
Sevgili arkadaşlar bende bu güzel toplantıya katılma ve güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Ha birde siz beni tanımıyorsunuz ben Hüseyin OVAK beyin ortağı Mehmet.

Daha önce hiç yüzyüze gelmemiş insanların ilk görüşmelerinde sanki kırk yıllık dost gibi, bir akrabaymış gibi, aileden biriymiş gibi davranmaları inanın (selahattin hocam alınmasın ama) tokat kebabından da lezzetliydi benim için.

Sevgili sebo senin hakkını ödeyemeyiz herhalde. Böyle bir organizasyonu hazırlayıp altından kalkmak her babayiğidin harcı değildir. Tebrik ediyorum.

Selahattin hocam ve eşi emekleriniz ve muhteşem lezzetli tokat kebabı için ne desem az kalır. Cemal abi ve ailesi pozitif enerjileriyle kattığınız tatları anlatmam uzun sürer. Güler hanım ve oğuz bey sizi tanıdığım için mutlu hissediyorum kendimi. ve diğer tüm arkadaşlar hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Her zaman kapımız açık.

Ve Mehmet emin amca ondan söz etmez isek çok ayıp etmiş oluruz. Herşey için çok teşekkür etmek istiyorum. Bir ev sahibi ancak bu kadar misafirperver olur. Ailesine de çok teşekkür etmek lazım bayağı bir zahmet verdik. İlk defa dalında gördüğüm ve yediğim frambuazlar harikaydı. Belirtmeden geçmeyeyim.

Ne kadar çok yazılacak şey var aslında kısacık bir 5-6 saat neredeyse bir kitap yazacak hatıra ve duygu bıraktı bu toplantı bende. Emeği geçen herkese, katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....

Düzenleyen Doğal Doğa : 25-08-2008 saat 08:08 Neden: kelime hatası
Doğal Doğa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön