![]() |
|
![]() |
#421 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Günlerdir süren tatlı bir heyecanı, bugün nihayetine erdirmenin mutlu gururu içerisinde, toplantıya katılan tüm dostlara merhaba.İlk defa katıldığım için doğrusu toplantının ne şekil olduğu konusunda hiç bir fikrim yoktu.Siteden bildiğim isimleri orada canlı şekilde görmek beni bir hayli sevindirmiş ve heyecanlandırdı.İlk tanıştığım sevgili Cemo ve sevgili Alcen oldu Burdan onlara ve karadeniz Ereğlisine selam olsun.İki tatlı arkadaş. Sevgili Güler Hanım enerjiniz ve beden diliniz dikkatimden kaçmadı kocaman maşallah size.Gönlünüzün bonkörlüğüde cabası, sayenizde çok sevdiğim mavişi az önce saksıya dikerken kulaklarınızı da çınlattım.Teşekkürlerimi sevgilerimle birlikte gönderiyorum.Güler Hanım vasıtasıyle sevgili Malinanın selamlarını da aldık, getirende söyleyende sağ olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Tura;1035243]Güler Yüzlü İnsanlarla tanışıldı. Tanışamayanlar hasetinden çatladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
|
Öylesine bir misafirperverlik ruhu vardı ki! Sevgili Asiye lezzetli kurabiyeleriyle ağızları tatlandırdı önce. Sonra Hevesli Meraklı'nın güzel sürprizi geldi. IMG_8047.jpg Pastayla beraber ne pozlar verildi. IMG_8049.jpg Herkes çocuklar gibi şendi. IMG_8050.jpg IMG_8052.jpg IMG_8051.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Gönlü, güzel insanlar tapluluğu hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum... İyiki bir tesadüf sonucu ağaçlar net. girmiş ve burda kalmışım. Emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
ben cefrinin ikiziyim haksızlık bu haksızlık bende orda olmak istiyordum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Ağaç Dostu
|
Şen kahkahalar hiç tükenmek bilmedi. IMG_8053.jpg IMG_8054.jpg IMG_8055.jpg Sohbetler edildi, yendi, içildi... IMG_8056.jpg IMG_8057.jpg En zoru ayrılma vaktiydi. Bunca güzel insanla tekrar görüşmek umuduyla vedalaşıldı, teşekkür edildi. Ama son zamanlarda yaşadığım en güzel gün benim için bu kadar çabuk sona ermedi. Yol boyunca Sevgili Güler Abla ve Oğuz Ağabey ile birlikte olmak da ayrı bir zevkti. Şimdi "iyi ki!" diyorum. Aramızda olamayanlar gerçekten çok şey kaçırdı. Gün boyu tüm kalbiyle orada olan ve her şeyi paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Teşekkür
Merhaba sevgili dostlar, Çok ama çok güzel bir günün sonunda, muradına ermenin hazzıyla inanılmaz keyifliyim. Yazılarından tanımaya çalıştığım dostların, hayal ettiğimden farklı olmadıklarını görmek güzeldi. Fotoğraf çekemedim, çekmek aklıma gelemedi çünkü. Sohbet etmek, fikir almak, tanışmak derken unuttum gitti. Sağ olsun dostlar öyle güzel kareler yakalamışlar ki aslında, iyi ki fotoğrafa zaman ayırmamışım dedim. Anlatımlar deseniz bir başka güzel. Hepsinin ellerine ve kalemlerine sağlık. Toplantıdan ayrılan herkesin yüzünde ki memnun ifade ve teşekkürleri bana büyük mutluluk verdi. Sürprizimi hazırlarken böyle beğenileceğini tahmin bile etmiyordum. Dağıtılan her şeyden payıma düşenler için teşekkür ederim. Sn. Zafer İnandıklı’ya, Sn. loveforlife’a, Sn. Gilan’a, kocaman saksısıyla gelen güzellik için Sn. Güler’e, kızımın almış olduklarının bilemediğim sahiplerine yürekten teşekkür ederim. Toplantı fikrinin oluşumunu başlatan, hazırlayan ve gelerek bu mutlu tabloyu oluşturan herkese, bu birliğin oluşumunu başlatan Sn. Malina’ya gönül dolusu sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaçsever
|
Toplantıda topu topu 2 saat durduk.Sanki 2 dakika gibi geldi ve geçti.Günler öncesinden mutlaka dahil olmam gereken bir programımdan dolayı erken ayrılmak zorunda kaldım.Sevgili Füsun Ank, sevgili Sudenur ve çok tatlı kızı, Nikimin ''ç''sizi sevgili Tura, sevgili Feriha Zafer Beyin selamını ve hediyelerini aldık Feriha Hanıma Zafer Beye iletilmek üzere burdanda bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum,sevgili Gilan, sevgili loveforlıfe, sevgili Handan, sevgili Ahmet62 sıcakkanlı samimi yaklaşımıyle kendisininde ilk defa katılmasına rağmen heyecanımızı alması bizleri rahatlattı. sevgili Ankstar hoş sohbeti ile etrafındaki dostlarına tavsiyelerde bulunması çok güzeldi. sevgili Hevesli Meraklı (anne) ve tatlı kızı yurt dışına gidecek hayırlı yolculuklar olsun.Ayrıca katılan ve ismini sayamadığım tüm dostlara selamlar sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
dostlar sürenin az olmasına pek çok değerli üyenin [ ben de dahil ] yola çıkacak olmasına rağmen gerçekten çok harika bir toplantı oldu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
bu arada tüm toplantıya katılanlara katılmak isteyipte katılamayan lakin gönlü bizimle olan ve özellikle sayın hevesli meraklı ve annesine çok çok teşekkür ederim çok iyi bir ev sahipliği yaptılar yeşil ve mavi ile kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
Ankara toplantısı fikrinin temelini atan Sn. gilan size bizlere bu güzel toplantıdan mutluluk enstantelerini fotoğraf kareleriyle dahi de olsa yaşatarak, güleryüzlü simalarınızla, enerjilerinizi gönderdiğiniz için teşekkür ederim. Sn. loveforlife haklısınız katılamayanlar çok şey kaçırdılar ama sizlerin bir araya gelerek paylaştığınız mutluluğu izlemenin de başka bir mutluluk olduğunu dile getirmek isterim. Tüm değerli üye arkadaşlarım gülen yüzleriniz hiç solmasın, sizlerle bir gün tanışabilmek dileğiyle, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
Benim payıma bitki, pasta, kek, börek... düşmedi hatta fotoğraf karelerinde bile çıkmamışım ama bende oralarda bir yerdeydim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2011
|
Herkese canı gönülden teşekkür ederim. Katıldığım ilk toplantı olmasına rağmen ailecek hoşnut olarak ayrıldık. İnsanlara gülümsemenin ne kadar çok yakıştığını uygulamalı olarak gözlemledik. Acıbiber reçelini çok beğendim. Teşekkürler ablacığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaçsever
|
Sevgili Asiye oğluma hediye ettiğiniz çiçeğe oğlum çok sevindi, Asiye teyzeme selam söyle diyor. Sevgili Selehattin 67 size ve yola çıkacak bütün dostlara hayırlı yolculuklar diliyorum.İyiki gelmişim ve sizleri tanımışım.Sevgili Hevesli Meraklı anne ve çok tatlı kızı ev sahipliğiniz ve sıcaklığınız için çoook teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Moderatör
|
Toplanalım fikri Gilan'dan geldi. Ankara'lı arkadaşlar büyük bir özveri ve sevecenlikle hemen organize ettiler. Başta sayın Herbaryum'a ve emeği geçen herkese bu çok güzel toplantı için teşekkür ederim. 7 saatlik bir yolculuktan sonra 23.00 de Manyas'a geldik. Dönüş yolunda arabayı ben kullandığımdan yorgun hissediyorum, o yüzden toplantı yorumumu yarın yapacağım. Herkese iyi geceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
Selamlar benim garibime giden EMA tanıtımcılarından birisi bidonu açtı kapağa koyup biraz içti içeriğinde ne var acaba içtiğine göre sakınca yok herhalde meyan köküne benziyor rengi kokusu internette markayı araştıdım birşey çıkmadı yanılmıyorsam I-MA veya I-ME yazılıydı bidonun etiketinde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ankara Toplantısı başlığını gördüğüm an imrendim, heyecanlandım şimdi fotoğrafları görünce daha da çok imrendim. Toplantı belli ki çok güzel geçmiş hava güzel, fotoğraflar güzel, sizler hepsinden güzelsiniz. Herşey harika görünüyor. Darısı inşallah İstanbul Toplantısına diyeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Ağaç Dostu
|
Unutulmayacak bir toplantı yaşadık. Yanılmıyorsam bugüne kadar yapılmış en geniş katılımlı Ankara toplantısıydı. Adı Ankara toplantısı olmasına rağmen sınırlarımız Ankara'yı çok aştı: (Atladığım yer varsa lütfen söyleyin, hemen düzelteyim.) Türkiye-Harita.jpg Güler Abla'ya, Adalet Abla'ya, sevgili Tura'ya, sevgili tturt ve ailesine, cemo'ya, alcen'e, Selehattin 62'ye, ve de toplantıya katılabilmek için belki de en büyük çabayı gösteren loveforlife'a mesafeleri tanımadan aramıza katıldıkları için çok teşekkürler. Ev sahipliğini yapan ve de bunu nefis bir sürpriz pastayla taçlandıran hevesli meraklı anne ve kız'a da çok teşekkürler. ![]() Sevgili Asiye'nin nefis kurabiyelerini de unutmayalım. ![]() Bu arada ev sahibi deyince sevgili Müjgan ile herbaryum'u da tabii ki unutmamak lazım. ![]() Gönderdiği fidelerle aramızda olan Zafer İnandıklı'ya da çok selamlar. Meleklerin borularını ilk defa bu yaz canlı halde görüp vurulmuştum. Zafer Bey sayesinde artık annemde de çelikleri var. ![]() En sonunda sevgili füsunAnk ile bir toplantıda denk gelebildik. Forumdan da zaten bildiğimiz üzere nasıl tatlı ve zevkli bir insan... Birlikte daha nice tasarımlara diyorum. ![]() Sevgili Adalet Ablacım, kendisiyle tanışmak bile benim için ne büyük zevk, ki kendisi bir de meşhur salçalarından birer kavanozla beni ekstra mutlu etti. Giderken valizimin en korunaklı yerine itinayla yerleştirilecekler. ![]() Ve sevgili Tura. Müthiş bir incelik eseri olan hediyemin fotoğrafı zaten eklenmiş. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Sanatçı kişiliğiyle incelikle işlenmiş saksı da bir başka, bitki sevgisiyle içine özenle dikilmiş menekşe de bir başka... Saksının altına delikleri açmayı bile ihmal etmemiş, ve bu da sanırım sanatçılık ile bitkiciliğin düşüncelilikle buluştuğu nokta oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
Ağaçlar.net, zaten beğendiğim bir siteydi.Şimdi arkadaş ve dostların olduğu bir site oldu.Toplantıya katılan kerkes o kadar içten, dost ve paylaşımcıydı ki sanki yıllardır tanışıyormuşuz da tekrar karşılaşmışız gibi. Fide, tohum,çelik,soğan veren,kendisi gelemeyip gönderen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.Eve gelince 2 saat falan ekmesi sürdü.Yaprakları pörsümüş olan maviş ve sinamekinin uç yaprakları dirildi.Kaktüsler zaten tutmuş gibi duruyor.Bir gecelik gelin de gelin gibi duruyor.Arkasına bir destek yerleştirdim.3soğan zıpçıktı vardı bende.Saksıyı büyüterek arkadaşlarını yanına ektim.Beklemeye başladım.Baakalım ne zaman çıkacaklar.Su sümbüllerini de cam fanus içine yerleştidim.Onların da yaprakları bulundukları kaptan dışarı çıktılar. Bir gecelik gelin ve su sümbülü isterken mercan ağacı istemeğe utanmıştım.Görüyorsunuz ne kadar çok çiçek paylaşılmış.Mercan ağacı da şansıma geldi.Şimdi özelliklerini ve yetiştirme koşullarını öğrenmem gerekiyor.Herkese çok teşekkürler.Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/temel-k...ulama/3903.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Handann ile tanışmak da çok güzeldi. İç güzelliği dışına da aynen yansımış müthiş güleryüzlü bir bayan. ![]() İnşallah ayarlayabilirsek sevgili sabah ile mini bir bahçe ziyareti de yapmak istiyoruz. ![]() Ankara'nın da ağaçlar.net'in de yeni sakinlerinden cefrin'le de tanıştık. ![]() Bu akşam ganimetleriyle İstanbul'a gidecekti, yeni bitkileriyle çok mutlu görünüyordu. ![]() Sevgili Sudenur ile iki hafta önce bahçesini ziyaret bahanesiyle tanışmıştık, tekrar görüşmek çok güzeldi. Sevgili kızı Sudenaz ile de çok sıkı arkadaş olduk. Beni ellerimde çiçeklerle o kadar güzel resimledi ki dayanamadım çizime el koydum, hep saklayacağım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok güzel bir gündü çoooook.. ![]() Tanıdık simaları yeniden görmek ve özlem gidermenin sevincini yaşarken duayenlerle tanışma fırsatı yakalamak, gerçeğe çevirdi düşlerimi.. Onlarca dost yüreğin bir arada olduğu, ahenk ve uyum içinde geçen, harika bir organizasyon oldu. Öyle güzel yürekli, sevgi ve saygı dolu insanlarla tanıştım ve tanıştırıldım ki, bir ara hızımı alamayıp kucaklaşıverdim bir kaçıyla, uzaklarında durmak mümkün değildi.. ![]() ![]() Sevgili alcen, sevgili cemo... PA200171 (600 x 450).jpg Ve sarı kedi ben! ![]() PA200201 (600 x 450).jpg Yanımda ki zarif hanım sevgili Adalet Yağcı. "Kırk bin kere maşallah.." PA200172 (600 x 450).jpg Güzel Ankara'mın güzel hanımefendileri, Nevsune ve Feriha hanımlar.. ![]() PA200175 (600 x 450).jpg Kıymetlimiz gilan.. ![]() PA200180 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sudenur.. Müjgan.. Nevsune.. Feriha.. Cefrin.. Handan hanım ve azıcık ucundan görünen valideleri ile sevgili loveforlife PA200164 (600 x 450).jpg Erken ayrılmak durumunda kaldığı için aklı biz de kalan Turaç ![]() PA200176 (600 x 450).jpg Ve ailesi.. PA200177 (600 x 450).jpg O nefis kurabiyeler bu lezzetli elden pişme. Asiye hanım ve güzel yeğeni.. PA200163 (600 x 450).jpg Sabah'ımız.. PA200179 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Bu mesajı istanbuldan yazıyorummm. Herkese çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum iyi ki toplantıya katılmışım. Aslında dün gidecektim istanbula sırf toplantı için bir gün daha ankarada kaldım ama değdi ilk toplantımdı çok çok güzeldi sabah birazcık sıkıntı yaşamıştım o yüzden birazcık özensiz hazırlanmıştım normalde o kadar çömez durmazdım ama o gün pek hazılanamamıştım ama bunun bir önemi olmadı. Aranızda küçük üye olmak çok güzel çok çok iyi insanlarla tanıştım otobüse yetişmek için birazcık erken ayrıldım kusuruma bakmayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Hepiniz çook güzelsiniz çok; harikasınız. Bu gece sanıyorum toplantıya katılanlar yatağa yattıklarında akıllarından günün güzelliklerini geçirdikçe tebessüm ede ede uyuyacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Ağaç Dostu
|
handan ablama çok teşekkür ediyorum bir kasa su sümbülü getimişti bu siteye üye olduğumda ilk onla mesajlaştım. O yüzden handan ablanın ayrı bir yeri var. Tura abide sağolsun beni yalnız bırakmadı. ve diğer tüm üyelere çok çok teşkkür ederim. Düzenleyen cefrin : 21-10-2012 saat 01:59 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
32 diş gülüyorum yaaa. Gerçekten çok mutluyduum o an bütün dertlerimi tasalarımı unutmuş çiçekler arasında süper muhabbet doğal olarak 32 diş gülüyorum. Nasıl yakalamışsınız o fotoğrafı ya çok utandım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|