View Single Post
Eski 20-10-2012, 22:21   #428
hevesli meraklı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 01-01-2011
Teşekkür

Merhaba sevgili dostlar,

Çok ama çok güzel bir günün sonunda, muradına ermenin hazzıyla inanılmaz keyifliyim. Yazılarından tanımaya çalıştığım dostların, hayal ettiğimden farklı olmadıklarını görmek güzeldi. Fotoğraf çekemedim, çekmek aklıma gelemedi çünkü. Sohbet etmek, fikir almak, tanışmak derken unuttum gitti. Sağ olsun dostlar öyle güzel kareler yakalamışlar ki aslında, iyi ki fotoğrafa zaman ayırmamışım dedim. Anlatımlar deseniz bir başka güzel. Hepsinin ellerine ve kalemlerine sağlık.

Toplantıdan ayrılan herkesin yüzünde ki memnun ifade ve teşekkürleri bana büyük mutluluk verdi. Sürprizimi hazırlarken böyle beğenileceğini tahmin bile etmiyordum.

Dağıtılan her şeyden payıma düşenler için teşekkür ederim. Sn. Zafer İnandıklı’ya, Sn. loveforlife’a, Sn. Gilan’a, kocaman saksısıyla gelen güzellik için Sn. Güler’e, kızımın almış olduklarının bilemediğim sahiplerine yürekten teşekkür ederim.

Toplantı fikrinin oluşumunu başlatan, hazırlayan ve gelerek bu mutlu tabloyu oluşturan herkese, bu birliğin oluşumunu başlatan Sn. Malina’ya gönül dolusu sevgiler.

hevesli meraklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön