View Single Post
Eski 21-10-2012, 00:09   #441
Nevin Marangoz
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 21-07-2011
Ağaçlar.net, zaten beğendiğim bir siteydi.Şimdi arkadaş ve dostların olduğu bir site oldu.Toplantıya katılan kerkes o kadar içten, dost ve paylaşımcıydı ki sanki yıllardır tanışıyormuşuz da tekrar karşılaşmışız gibi.
Fide, tohum,çelik,soğan veren,kendisi gelemeyip gönderen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.Eve gelince 2 saat falan ekmesi sürdü.Yaprakları pörsümüş olan maviş ve sinamekinin uç yaprakları dirildi.Kaktüsler zaten tutmuş gibi duruyor.Bir gecelik gelin de gelin gibi duruyor.Arkasına bir destek yerleştirdim.3soğan zıpçıktı vardı bende.Saksıyı büyüterek arkadaşlarını yanına ektim.Beklemeye başladım.Baakalım ne zaman çıkacaklar.Su sümbüllerini de cam fanus içine yerleştidim.Onların da yaprakları bulundukları kaptan dışarı çıktılar.
Bir gecelik gelin ve su sümbülü isterken mercan ağacı istemeğe utanmıştım.Görüyorsunuz ne kadar çok çiçek paylaşılmış.Mercan ağacı da şansıma geldi.Şimdi özelliklerini ve yetiştirme koşullarını öğrenmem gerekiyor.Herkese çok teşekkürler.Hoşçakalın.

Nevin Marangoz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön