Unutulmayacak bir toplantı yaşadık.
Yanılmıyorsam bugüne kadar yapılmış en geniş katılımlı Ankara toplantısıydı. Adı Ankara toplantısı olmasına rağmen sınırlarımız Ankara'yı çok aştı:
(Atladığım yer varsa lütfen söyleyin, hemen düzelteyim.)
Türkiye-Harita.jpg
Güler Abla'ya,
Adalet Abla'ya, sevgili
Tura'ya, sevgili
tturt ve ailesine,
cemo'ya,
alcen'e,
Selehattin 62'ye, ve de toplantıya katılabilmek için belki de en büyük çabayı gösteren
loveforlife'a mesafeleri tanımadan aramıza katıldıkları için çok teşekkürler.
Ev sahipliğini yapan ve de bunu nefis bir sürpriz pastayla taçlandıran
hevesli meraklı anne ve kız'a da çok teşekkürler.

Sevgili
Asiye'nin nefis kurabiyelerini de unutmayalım.

Bu arada ev sahibi deyince sevgili
Müjgan ile
herbaryum'u da tabii ki unutmamak lazım.
Gönderdiği fidelerle aramızda olan
Zafer İnandıklı'ya da çok selamlar. Meleklerin borularını ilk defa bu yaz canlı halde görüp vurulmuştum. Zafer Bey sayesinde artık annemde de çelikleri var.
En sonunda sevgili
füsunAnk ile bir toplantıda denk gelebildik. Forumdan da zaten bildiğimiz üzere nasıl tatlı ve zevkli bir insan... Birlikte daha nice tasarımlara diyorum.
Sevgili
Adalet Ablacım, kendisiyle tanışmak bile benim için ne büyük zevk, ki kendisi bir de meşhur salçalarından birer kavanozla beni ekstra mutlu etti. Giderken valizimin en korunaklı yerine itinayla yerleştirilecekler.
Ve sevgili
Tura. Müthiş bir incelik eseri olan hediyemin fotoğrafı zaten eklenmiş. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Sanatçı kişiliğiyle incelikle işlenmiş saksı da bir başka, bitki sevgisiyle içine özenle dikilmiş menekşe de bir başka... Saksının altına delikleri açmayı bile ihmal etmemiş, ve bu da sanırım sanatçılık ile bitkiciliğin düşüncelilikle buluştuğu nokta oluyor.