![]() |
|
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Çocuklar ayrı bir masada uslu uslu oturdular, varlıkları bile hissedilmedi. agaclarnet6.jpg Turaç ve ailesi erken ayrıldı, hem tanıştık hem vedalaştık aynı anda agaclarnet7.jpg agaclarnet8.jpg Asiye hanım dikkatle EM_A sunumu izliyor agaclarnet9.jpg Sudenur'un tatlı kızı resim yapıyor. O da benim gibi kalpleri ve melekleri seviyormuş agaclarnet10.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
|
Evet, resimler yapıldı agaclarnet11.jpg Bebekler uyutuldu agaclarnet13.jpg Masalar arası dolaşıldı agaclarnet12.jpg Meşhur toplar dağıtıldı agaclarnet14.jpg Tatlı yendi, tatlı konuşuldu, tatlı insanlar bir arada idi ve tatlı bir toplantı idi agaclarnet15.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
#393'teki son fotoğrafı çok sevdim . ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
meşhur pastamız Güler hanıma poz veriyor agaclarnet16.jpg Pasta pozu için toplanılmaya başlanıyor agaclarnet17.jpg Herkes pasta pozunu çekerken FüsunANK'da foto çekenleri çekiyor agaclarnet19.jpg Ne yazık ki Cemo'nun kulakları çıkıyor bir anda ama keyifler yüzlerden belli sanırım agaclarnet20.jpg Düzenleyen füsunANK : 20-10-2012 saat 20:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
toplantımız çok güzel geçti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Ve günün notu. Öncelikle bu siteyi kuran Malina'ya tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizi tanıdığım için mutluyum. İyi ki aranızdaydım. Çok güzel bir toplantı idi. Çok keyifli bir gündü. Toplantıyı organize eden, yeri organize eden, kısacası bugün bir arada olmamız için çalışanlara da ayrıca teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir toplantı olmuş anlaşılan, pastaya ve Gilan'ın çizgi resmine bayıldım... ![]() Güler Abla sizlere atlasını kökünden kesip getirmiş galiba... ![]() ![]() Sn Tura, fotoğraflardan da olsa sizi tanıdığıma memnun oldum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Toplu fotoğraf çekilmeye çalışırken ![]() ![]() ![]() fotoğraf çekenlerin çekimleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
en güzel ve en tatlı küçük üyelerimiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Bursa'dan kalkıp taaa Ankara'ya gitmek! Bu kadar çok kalbiyle gülen yüzü tgörmek için değermiş gerçekten de o zahmete. Hevesli Meraklı'nın anne kısmı, AŞTİ'de karşıladı beni. O içten gülüşüyle hiç de zor olmadı, tanımam kendisini! Keyifli Bahçe'de, keyifli insanlar bekliyordu beni. Çoğunu çok uzun zamandır tanıyordum sanki. Öylesine içtendiler ki... Herkes çok misafirperverdi. Paylaşılan tohumlar, çiçekler, çeliklere talep görmeye değerdi. IMG_8034.jpg IMG_8035.jpg Çiçekler, bir bir incelendi. IMG_8036.jpg Kimi hani bana dedi, kimi çok sevindi. IMG_8037.jpg Kimi de fotoğraf çekme derdindeydi. IMG_8039.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir toplantı oldu. Saygı duyduğum bir sürü elit insanla birlikte olmak, çok güzel bir şey. Çok özel ve güzel insanlarla birlikte olmanın keyfi de başka. Çok merak ettiğim, form kişileri ile yan yana, karşılıklı sanki kırk yıldır bir birimizi tanıyorcasına güzel bir zaman geçiridim. Güzel ev sahipliği yapan Sn. hevesli meraklıya,Sn feriha'ya teşekkür ederim. Köklü çiçeklerini aldığım Sayın tturt ve eşine, Güler Hanım'a, fusunANK'ya teşekkür ederim. Dolayısı ile site kurucusu Sn. malina'ya bu vesile ile sayğılarımı sunarım. Herkes ve her şey çok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflara bakıp duruyorum.. ''Şu tanıdık bir yüz; şu kim acaba'' diye mırıldanıyorum.. Hepsi de birbirinden güzel insanlar.. İyi ki varsınız ![]() Sanırım herkesin aklından geçen odur.. Pasta dilimler gibi dağıtılmış mutlaka.. Bir dilim de ben alayım ![]() Gilan; kendisini hayâl etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum, pek de şişko, pek de çirkinmiş ![]() (kıskançlığın da bu kadarı ![]() Sn. Tura gitti saksılar.. ![]() ![]() Paylaşılan bitkiler ne kadar da çoktu, bir üye bahçesiyle birlikten geldi sandım.. Cefrin de muradına ermiş.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Dünya tatlısı çocuklarımız keyifli bir oyuna dalmıştı bile. Minicik bebeğimiz de vardı, kocaman ağabey ve ablalarımız da... IMG_8038.jpg Güler Abla tüm enerjisiyle masaların arasındaydı yine. Fotoğraf makinesi elinde, Sohbet ederken Tura ile gülümsedi bir fotoğraf karesinde. Sonra cıs yaparım yanlış yazarsanız diye acı biber sürdü her birimizin diline ![]() IMG_8040.jpg Tura Ağabey tam da hayal ettiğim gibi babacan ve efendi kişiliğiyle buyur etti yanındaki sandalyeye. IMG_8041.jpg Hevesli Meraklı'nın anne kısmı öylesine düşünceliydi ki, bu özelliğini gösterdi hepimize. IMG_8042.jpg EM hakkında verilen bilgileri dinleyip, patlayasıya su içenler oldu şişeleri boşaltıp EM ile doldurabilsin diye. IMG_8043.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hakkına da bu saksı düştü. 062.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
Selamlar bende bugun etkinlikteydim hekesle tek tek tanışma fırsatım olmadı masalara merhaba dedim birazda geç gelmiştim maalesef pastaları kurabiyeleri kaçırdım ![]() ve erken ayrılmak zorunda kaldım bir başka etkinlikte görüşmek üzere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|