![]() |
|
![]() |
#121 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan, ne güzel olur değil mi? Bugün, bazı arkadaşlar bana güzel bir sürpriz yaptılar. Balkonda çiçeklerimle boğuşurken cep telefonum çaldı. Arkadaşımız lilium, ""Güler abla, benim bir işim vardı, Manyas'a geldim. Seni ziyaret edebilir miyim diye sordu. Yanında da bir misafiri varmış. Çok memnun olacağımı belirttim. Biraz sonra, Lilium ile arkadaşımız Mine geldiler. Sevgili Mine, eli kolu dolu gelmiş, sağolsun. Sohbete başladık hemen, ama dikkat ettim, Mine'nin gözü hep kiraz ağacında (lâtife ediyorum) Biraz sonra bir telefon daha. Arayan arkadaşımız Eylems. "Güler abla, Gönen'de bir işim vardı, sana uğramak istiyorum". Hemen gel dedim. Sağolsun o da bizi kırmadı, geldi. Böylece mini bir agaclar.net toplantısı daha yaptık bahçede. İki gün Manyas'da çok yağmur yağmış. Güllerin çoğu çiçeklerini dökmüş, ama manzara yine de fena değildi. Biraz güllerle eğlendik, sebzelere ağaçlara baktık. Eylems ile Mine bir ara çocukluklarını hatırladılar, hemen salıncaklara koşup, sallandılar. Kiraz ve dut ağaçları da çok hoşlarına gitti. Hele Mine'yi kiraz ağacının yanından ayırmak için vinç gerekti (!) Daha sonra kaynar başına indik, sulara daldık hemen. Kaynar suyu buz gibiydi, Mine önce tereddüt etti ama baktı ki Eylems, ben ve Lilium hemen paçaları sıvayıp girdik, o da dayanamadı. Güzel bir alabalık yedik ve çaylarımızı içmeye, bahçeye güllü kameriyeye döndük. Patates böreği eşliğinde, çaylarımızı içtik. Sohbetimiz ve birbirimize takılmalarımız çok güzel gidiyordu ama Mine'nin İzmir otobüsüne yetişmesi gerektiği için arkadaşlar ayrılmak zorunda kaldılar, ama sözleri var yine gelecekler. Sanıyorum bu gelişleri, sebze zamanına rastlar. Belli mi olur belkide beraberce salça yaparız. Eylems güzel fotoğraflar çekti, bilâhare yükleyecek. Ben kendi çektiklerimi yüklüyorum. Eylems ve Mine güller arasında. P6061187 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Moderatör
|
Kirazlarlar böyle yenir diyor Mine. Kulağına da kiraz küpe taktı. P6061169 (600 x 450).jpg P6061173 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohh ne güzel yine şenlenmiş bahçen Güler ablacığım. Şu bahçenin açık adresini verirsen haziran sonu bende bir süpriz yapabilirim belki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bırakmaz olurmuyum sevgili arkadaşlarım, sizleri de düşündüm, en çok ta cumhuru ve celal abiyi düşündüm, ne bırakayım diye, hazirandan sonra bahçeye toprak taşınacak, gübre taşınacak,bu toprak ve gübre karıştırılacak su tesisatı çekilecek, çimler ekilecek, salatalıklar sökülüp, yerine fasulye ekilecek, daha sayayım mı? korkmayın sizlere çok şeyler bıraktım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Cennete yolculuk
Arkadaşlar inanın hayatımın en güzel günlerinden biriydi, Güler Ablaya mükemmel ev sahipliği için çok teşekkür ederim, bahçenin fotoğraflarını hepimiz gibi ben de hayranlıkla izliyordum ama bugün bizzat görünce aslında ne kadar kifayetsiz kaldıklarını gördüm( özellikle de kiraz konusunda ![]() ![]() Bu arada beni taaaa Aksakal'a gelerek karşılayan, Güler Ablanın cennetine götüren, yolculuk ve gün boyunca, gülen yüzünü ve bilgisini benden esirgemeyen, dönüşte yine beni Aksakal'a İzmir otobüsüne yetiştiren çok sevgili hemşehrim Lilium'a en derin sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...Sen olmasaydın araçsız zorlanacakmışım ulaşım için... Sevgili Eylems, seni unuttuğumu sanma ![]() İzmir'den değil yazlıktan dönüşte uğradığım için, fotoğraf makinemin hafıza kartı doldu maalesef cennette ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Cennette bir gün daha
Çok güzel bir gün, unutamayacağım bir gün anılarımda olacak bir gün, başta güler ablama sevgili abim oğuz beye, sevgili hemşerimmm mine'ye, sevgili eylems'e çok ama çok teşekkür ederim, bu kadar içten bu kadar doğal bu kadar samimi bir gün olamaz ya. Bu güzel gün için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgili hemşerim mine, yuvana ulaştığına sevindim, sizleri tanımaktan çok mutlu olduğumu bildiğinizi bildiğimi sanıyorum. Çok güzel bir gündü, bu güzelliğe katkınız küçümsenmiyecek kadar çok büyük, bizimkiler çerez kalır ![]() Alıntı:
![]() Rüşvetle kurtulabilirmiyim acaba ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohh ne güzel herkesin haziran sonu manyas civarında işi var. Benim'de haziranın 29'da kızımın mezuniyeti var Gönen'de. Bizde Lilliumun kapısını çalarız rehberlik için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Eylems, Asıl bombaları bekliyoruz. Hem de acilen. Siz istediğiniz kadar lilium isteyin. Uzunköprü ve Keşan havalisi liliumları emrinizdedir. Öteki lilium ve liliumları şimdilik yerinde kalsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Moderatör
|
Biraz evvel misafirlerimi yolcu ettim ve hemen bilgisayarın başına geçtim. Yazılanlar beni çok mutlu etti. Sizleri memnun edebilmek çok güzel bir his. Güzellikleri beraberce seyretmek, aynı hazzı almak kadar hoş ne olabilir. Siz agaclar.net dostlarıma kapımız herzaman açıktır, ne zaman arzu ediyorsanız buyrun, önceden bir telefon kafi. Telefon dememin sebebi, bahçede olmam için, zira sık sık seralara kaçıyorum. Sevgili Mine, eylems, lilium, inanın biz de çok keyif aldık ziyaretinizden. Sohbetlerimiz de güzeldi, birbirmize yaptığımız şakalar da. Her zaman bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Moderatör
|
Yok canım o kadar da değil. Allaha şükür, sizlere ikram edeceğim çayım var. Ehh, yanına da bir iki şey buluruz. Ama illâki dondurma derseniz, o da mevcut. Vakitli gelirseniz, mangal da yakabiliriz yani. Benden söylemesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Allah razı olsun söylemeniz bile yeter. Buradan takip ettiğim kadarıyla herşey mükemmelmiş. Kaynak suyundan çileklere, kirazlardan tatlıya, muhabbete kadar süper. İnsanın yolunun üzerin de olmasa bile, burada yazılanları okudukça yerinden kalkıp hemen yola çıkası geliyor ![]() İnşallah kısmet olursa uğramaya çalışırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Evden çıkarken Güler Hanım'ı ziyaret edeceğim hesapta yoktu hele Mine ile tanışacağım aklımdan dahi geçmezdi. Gönen'e gitmişken sevgili Lilium'u görürüm derken cennet gibi bir bahçede unutulması zor bir gün yaşadım.Güler Hanım'ında dediği gibi çocukluk günlerime geri döndüm. Bahçe çok güzel Güler hanım mevsimine göre her meyveden dikmiş. Çilek zamanı çilek, kiraz zamanı kiraz, elma v.b. Gül kokuları ve kuş sesleri arasında Güler hanım her bitkiden meyveden elleri ile yedirdi bizlere. Balıklar ise enfesti. Hele tesisteki buz gibi suya girişimiz muhteşemdi. Güler Hanım bana elleri ile su içirdi. Mine'den bir avuç fazla su içtim. ![]() Sevgili Lilium, bana rüşvetlerini verdin ama rüşvetin birini katnattım kesildi peynir oldu ![]() Petunya.jpg Sardunyalar1.jpg Sardunyalar2.jpg Rengine bakarmısınız..jpg Sarmayı birdahaki geldiğimizde saracağız ekşi ekşi yiyeceğiz. Tüysüz, dilimsiz sarma yaprağı..jpg Düzenleyen eylems : 08-06-2009 saat 23:55 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|