![]() |
|
![]() |
#181 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bahçesi ve bağ.. Sebzeler çok muntazam dikilmiş bayıldım. Domatesler.jpg Salatalıklar.jpg Mine, üzüm zamanı da gidelim mi? Baharda kiraz, frambuaz, sarımsak, buz gibi su, kaşarlı balık, üstünede çay, patates böreği. Mideme bişeycikler olmadı. Daha da bişey olmaz sanırım.. ![]() Üzüm Bağı.jpg Düzenleyen eylems : 09-06-2009 saat 15:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım'ın bizi balık yemek için götürdüğü tesisin yanındaki buz gibi kaynayan su. Su aynı zaman da aktığı için hava kabarcıkları pek net çıkmamış. Topraktan sürekli hava kabarcıkları çıkıyordu. Kaynayan su..jpg Kaynayan su.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Baktım Güler Hanım suya girdi dayanamadım. Ben de suya atladım... Resim 118.jpg Bir ara suya düşüyordum. (Yalancıktan düşüyormuş gibi poz verdim) Resim 120.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Eylems dikkat bak alttaki mesajım halen geçerli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
Mine İlk başta suya girmeyi istemedi ama sonra da çıkmak istemedi. Resim 121.jpg Resim 126.jpg Sevgili lilium, nedense sürekli gülümsüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Salıncağa da bindik. ( çocuklar gibi çıldırdım orada şaşkınlıktan salıncağın demiri havada kalmış.) Mine-Eylems salıncakta..jpg Güler hanım kulağıma gül taktı.. ![]() Eylems.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Cumhur birşey veremez manda sütüne razı ol, bak yanındada kek1ni7.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
On dakika olmadı. Yatıyordum. Rüyamda lilium telefon etti. Seside kısılmış. Hastamıdır nedir. Bana çabuk bilgisayarı aç, bahçeye gel diyor. Birşeyler anlatıyordu uyandım. Bu yazıyı yazıp mesajlara bakacağım. Ne oldu. Hayırdır inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Bak görüyormusun. Ben uykuda iken neler olmuş. Soğuk sular, kirazlar, tatlılar, balıklar, harika manzaralar. Biz burada sıcaktan yanalım, lilium, Eylems, Mine ve Güler Abla buz gibi sularda bırrr yapsın. Eylems. Manda sütü neki. Bizde hizmet sonsuz. Yeterki iste. Canın ne isterse. Mandasütü, kaymağı, pastırması, çiçekler için gübresi bu fasıl 1. Akılına ne geliyorsa emrinizdedir. Liliumda amma cimri. Manda sütü ile işi bitirecek. Zaten sesi de kısık kısık geliyordu rüyam da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Evet Bay Lilium. Bakalım diğer resimlerde neler var. Bize de biraz meyve falan bıraktınız değilmi? İşin kötüsü sen yakınsın. Çat kapı gidip meyveleri bitirirsin. Ne yapalım. Kalana razı oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Önemli olan niyet ve düşünce. Hem vaat olduğunu nereden biliyor sun? Aynı şeyler Mine hanım ve Güler Abla için de geçerli. Seni yazmadım. Zira sana yetiştiremem. Mandayı getirsem belki yeter. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Benim bir özelliğim var. Yatmadan evvel düşündüğüm rüyayı canlandırıyorum ve uyuyunca rüya devam ediyor. Şimdi yatmaya gidiyorum. Hava çok sıcak. Doğruca o soğuk sularda ve bahçedeyim. Malzemeleri de getiriyorum. Sizide beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|