View Single Post
Eski 08-06-2009, 22:59   #150
eylems
Ağaç Dostu

eylems's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Ha ha hay çok güldüm, Geç kaldın sevgili cumhur'cum, Az önçe eylems yanımda idi, şimdi yolcu ettim. Rüşvet kabul görmüştür Hem öyle uzunköprü keşan havalisi liliumları sizindir diye kandıramazsın, buraya bir bakarmısın
Rüşvet kabul göreli 2 gün oldu. Hatta unuttum bile. Fotoğrafları yükleyene kadar yeni rüşvetlere açığım.

Evden çıkarken Güler Hanım'ı ziyaret edeceğim hesapta yoktu hele Mine ile tanışacağım aklımdan dahi geçmezdi. Gönen'e gitmişken sevgili Lilium'u görürüm derken cennet gibi bir bahçede unutulması zor bir gün yaşadım.Güler Hanım'ında dediği gibi çocukluk günlerime geri döndüm. Bahçe çok güzel Güler hanım mevsimine göre her meyveden dikmiş. Çilek zamanı çilek, kiraz zamanı kiraz, elma v.b. Gül kokuları ve kuş sesleri arasında Güler hanım her bitkiden meyveden elleri ile yedirdi bizlere. Balıklar ise enfesti. Hele tesisteki buz gibi suya girişimiz muhteşemdi. Güler Hanım bana elleri ile su içirdi. Mine'den bir avuç fazla su içtim. Çayın tadı damağımda kaldı hele patates böreğinin tadı ve görüntüsü nü anlatmak kelimelerle yavan kalır. Dönüşümüzde de Lilium'la yolda ölmüş bir yılan gördük(altın sarısı yaldızlı gibi bir rengi vardı gözümü kapayınca hala görüntüsü aklımda). Lilium hiç korkmadı fotoğraf çekmek istedim ama korkumdan arabadan inmedim liliumu da indirmedim.
Sevgili Lilium, bana rüşvetlerini verdin ama rüşvetin birini katnattım kesildi peynir oldu

Petunya.jpg

Sardunyalar1.jpg

Sardunyalar2.jpg

Rengine bakarmısınız..jpg

Sarmayı birdahaki geldiğimizde saracağız ekşi ekşi yiyeceğiz.

Tüysüz, dilimsiz sarma yaprağı..jpg

Düzenleyen eylems : 08-06-2009 saat 23:55
eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön