View Single Post
Eski 07-06-2009, 01:44   #136
Mine
Ağaç Dostu

Mine's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2007
Cennete yolculuk

Arkadaşlar inanın hayatımın en güzel günlerinden biriydi, Güler Ablaya mükemmel ev sahipliği için çok teşekkür ederim, bahçenin fotoğraflarını hepimiz gibi ben de hayranlıkla izliyordum ama bugün bizzat görünce aslında ne kadar kifayetsiz kaldıklarını gördüm( özellikle de kiraz konusunda) Kiraz ağacının başında olmadığım bir kaç dakikada gez gez bitiremedim bahçeyi, zaten bahçe demek abesle iştigal bence, ben bugün cenneti gördüm...Oğuz Abi'ye ise bizi götürdüğü o nefis kaynak ve ikram ettiği güveçte kaşarlı alabalık için ekstra teşekkürü bir borç bilirim....

Bu arada beni taaaa Aksakal'a gelerek karşılayan, Güler Ablanın cennetine götüren, yolculuk ve gün boyunca, gülen yüzünü ve bilgisini benden esirgemeyen, dönüşte yine beni Aksakal'a İzmir otobüsüne yetiştiren çok sevgili hemşehrim Lilium'a en derin sevgi ve saygılarımı gönderiyorum...Sen olmasaydın araçsız zorlanacakmışım ulaşım için...

Sevgili Eylems, seni unuttuğumu sanma İyi ki geldin de tanıştık, uzun soluklu bir arkadaşlığa kuvvetli bir adım attığımızı düşünüyorum....

İzmir'den değil yazlıktan dönüşte uğradığım için, fotoğraf makinemin hafıza kartı doldu maalesef cennette sadece birkaç fotoğraf çekebildim yani, aşağıdakiler benim çektiklerim, asıl bombalar ise sevgili eylems'de.....

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg IMG_3663_resize.jpg (46.5 KB, 207 views)
Dosya Türü: jpg IMG_3664_resize.jpg (29.1 KB, 206 views)
Dosya Türü: jpg IMG_3665_resize.jpg (72.6 KB, 205 views)
Dosya Türü: jpg IMG_3666_resize.jpg (52.5 KB, 205 views)
Dosya Türü: jpg IMG_3667_resize.jpg (71.0 KB, 203 views)
Mine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön