![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2013
|
Alıntı:
Bende aynı tecrübeyi ilk kez yaşadım , 8 ayı bulan menekşe merakımda ilk defa oldu, fakat forumda okuduklarım sayesinde önlemi aldım.Sizler çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız. Dipleri karıştırmayı küçüklüğümden beri evdeki annemin çiçeklerine yaparım.Bazen oda bende suyu fazla kaçırırdık. ![]() Birde gözümü karartıp sorun nerdeyse hemen saksıyı devirip bakmayı tercih ediyorum. Menekşelerde biraz korkak oldum, çok narinler, çok hassaslar, forum olmasaydı bu kadar cesur olup topraklarını bile değiştirmeden 8 aydır öylece kayıplara seyirci kalabilirdim. Az ve ayarında su diyoruz ama mümkün mü? Mümkün değil, o suyu elime alıp boşaltırken aman biraz daha, aman şuna da aman bunada... Çünkü o kadar güzeller ki, sürekli bir şeyleriyle uğraşmak istiyor insan. Oysa bize çok fazla iş düşmüyor bir kaç damla su ve sevgi dolu sabır bekleyişi. Gerisini onlar veriyor.Yakında çok zamanım olmayacak işlerim yoğunlaşacak. Havalar ısınacak, daha çok zaman ayırmam gerekecek.Yer kaplama sıkıntısı başlayacak. Daha çok su ve bakım, sayıları çoğalıyor. Ne yapacağım bilmiyorum doğrusu .Teşekkürler paylaştığınız bilgiler için. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|