![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
menekşe
Menekşem unutturamaz seni hiçbir şey unutulsamda ben Bir haftadır bu bölüme sıkıntımdan dolayı girmek istemiyordum Birde seranın doğal gaz faturası geldi , kapısının önünde menekşeler ah sera vah sera 2 süt şişesine bir miktar yosun koydum içine birer yaprak menekşe attım 5 ay evvel resimde Netiçe güzel şişeleri bu gün mecburen kırdım saksılara diktim hep beraber göreceğiz Gelelim sera felaketine Her boy saksıya diktim fincan kadar olanı var İthal karton saksıya diktim Çeşitli karışım topraklara diktim Çeşitli ölçülerde su verdim Belkim beni sevmediler dedim görevliye su verdirdim VERMEYİNÇE MABUT . NEYLESİN SULTAN MAHMUT Düzenleyen ahmeter : 09-02-2013 saat 17:58 Neden: EK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
pet şişelerede olabilir pet şişeyi ortadan kesip yapragı diktikten sonra birkac yerinden seloteyp le bantlayıncada olur herhalde sayın ahmeter http://www.agaclar.net/forum/afrika-...ntha/23485.htm o gidenler ve gitmek uzere olanlar için |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merhaba arkadaşlar bunlarda benim menekşelerim ama çalıştığımdan dolayı bu aralar kızlarımla pek ilgilenemedim. buradaki arkadaşların bilgisine güvenerek yüklüyorum bu fotoğrafları bana yardım edersiniz diye. hangi çiçeğime ne yapsam bilemedim. saksılarını büyütsemmi. biraz yapraklarını temizlesemmi. sizin bütün yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-01-2013
|
Alıntı:
|