![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Menekşem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Bende haşladığım yumurtaların suyunu biriktiriyorum hatta haşlama kabında bırakıp ertesi gün yine aynı suyla haşlıyorum ama afrika menekşeleri için değil bardak menekşe içindi öyleyse kızlarıma da bu sudan vereyim. Gerçi kızlarıma yağmur suyu biriktirdim ama arada bundan da vereyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2012
|
20 Gün Önce |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
20 gün önce. Alttan ikinciler kablarını doldurdular taşımalımıyım artık karar veremedim Düzenleyen sami ulus : 08-10-2013 saat 15:24 Neden: eksik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sonbaharda menekşe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-01-2009
|
durdurulamayanlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-01-2009
|
devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-09-2013
|
Arkadaşlar menekşenin toprağına birer diş sarımsak koysak nasıl olur acaba? sarımsağın bakterileri öldürdüğünü duymuştum ayrıca asitde içeriyor, besleyeceğini düşünüyorum. ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
14 adet
Birtane yaprak çeliği 14 fide verdi ilk defa bir çelikden bu kadar çok fide aldım ama sıcaklar aşırı inişli çıkışlı fidelerimi olumsuz etkiliyor. O yüzden çelikleri yeniden diktim fide kaybı olursa yeniden fide almak için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Benim kızlar yeni yeni kendilerine geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Fetitoo Hanım tebrikler. Alttakinin iki yapragında sanki yanma var acaba fazla güneşmi aldı. Birde çiçek açtırmak için mümkünse saksının yerini ve yönünü sabit tutup özellikle saksı yerini degiştirmemenizi tavsiye ederim, Dip kısımlarından göründüğü kadarıyla iyice su verilmiş, fazla sudan kaçının belki o iki yapraktaki kararmayı fazla sulamada yapmış olabilir. Düzenleyen sami ulus : 30-10-2013 saat 15:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Yerini sevmiş Sağında lav taşı ,solunda arap saçı her ikiside nem saçıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Alıntı:
Sularını fazla kaçırıyorum farkındayım. Ben 9 günlük tatildeyken susuz kalıp ölmüşlerdir diyordum ama geldim ki hepsi tomurcuklanmış ![]() Bu minişi de sanırım kaybedeceğim. Daha önce pet bardaktaydı. Mersin toplantısında sevgili tika vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Dün saksısını değiştirip bir boy büyüğe almak istedim. Bardaktan çıkarttığımda kökleri ve toprak sırılsıklamdı. O kadar pişman oldum ki. Demekki suyu fazla geliyormuş. Bundan sonra haftada 1 su vereceğim.Ama yaprakları yumuşamaya başladı, inşallah ölmez... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Perşembe günü iki çelik diktim bende.. Daha evvel defalarca deneyip tutturmayı başaramadım ama şimdi Sn. maki ve tömürcek sayesinde daha emin adım attım, yanlışlarımı öğrendim onlardan.. Daha umutlu bekliyorum şimdi.. tutarlar umarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Tutarlar ablacım merak etme ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
Little Rick
Menekşecibaba'nın koleksiyonundan Little Rick Çiçek açıyor. Çelik dikim tarihi 08.05.2013 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel kadiryasar ellerinize sağlık , bol çiçekli günler. Şu sonbahar ı çok seviyorum , tam kıvamında havalar. 1-3= RedSummit 2= Mayskiy Rassvet 4= Heart'sAflutter 5= Heart'sAflutter Düzenleyen menekşecibaba : 30-10-2013 saat 17:48 Neden: isimleri eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Gözlerimiz şenlensin , ruhumuz dinlensin. 1= Rob's Dust Strom(sport) 2= Little Darling 3= Rob's Dust Strom(sport) 4= Volshebniye Sny 5= Buckeye Collosel Düzenleyen menekşecibaba : 30-10-2013 saat 17:56 Neden: isimleri eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten çok güzeller sabah sabah gözümüz gönlümüz şenlendi gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
Menekşeme bir haller oldu.Küçük yapraklar çıkartıyor ama hiç neşesi yok sanki.Yapraklarını aşağı düşürdü. Ne olmuş olabilir acaba bir fikri olan var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Sayın menekşecibaba emeğinize ve sevginize sağlık. İşin içinde sevgi olunca herşey bir başka güzel oluyor. Acaba en üstten aşağıya doğru menekşelerin isimlerini yazabilirmisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim menekşezar evet sevgi her şeyin anahtarı , Ferhat bile bu uğurda dağları delmiş . Hibrit menekşelerin isimleri eklenmiştir. gümüş78 bende Katmer e katılıyorum , fazla sulamadan veya uzun süreli susuz kalıp fazla suladıysanız ,soğukta kaldıysa bu durum gözükür , genelde kök çürümesine yol açar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Ben teşekkür ederim sayın menekşecibaba. Güzel menekşelerinizin takipçisi ve hayranıyım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
bu menekşeler harika |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
uzun süreli susuz bırakmıyorum menekşelerimi ama çok su verdiysem köklerinde çürüme olabilir en kısa zamanda kontrol edeceğim ilginiz için teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Mutlu bir sabah
Ve bu sabah beni çok mutlu eden iki kızım Bu kızımın rengini unuttum açsın göreceğim inşallah ![]() Ve mor menekşem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Ben bugün bir mucize gördüm. En azından benim için mucize sayılır. Diktiğim çeliklerden biri yavrudan önce tomurcuk vermiş. Gözlerime inanamadım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|