agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1331Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-10-2019, 07:51   #1
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaktüs Mesajı Göster
Benim bir sorum var, mesela sinirli sayida tohum var dagitabilecek diyelim 10 kisilik ve 13 kisi begendi. Ilk begenenleri nasil gorebiliyoruz begenenlerin icinde?
Sıralama, tohumu dağıtanın inisiyatifinde; 40 kişi talep etti ama elinde 10 kişilik tohum var ise istediği 10 kişiye verebilir, 'kıyamadım tohumlarımı dağıtmaya' deyip kimseye de vermeyebilir...Tabi burada yapılan iş gönüllülük esasına dayanıyor, yerel tohumları mümkün olduğunca yaymak isteyenler paylaşım etkinliğini oluşturuyor. Dolayısıyla 'inisiyatifinde' derken, 'kafasına göre takılır' şeklinde anlamamak lazım. Kısıtlı tohumu olan arkadaşın forumda sürekli yazılarını-resimlerini-paylaşımlarını kısaca 'emeğini-sevgisini' gördüğü arkadaşları tercih etmesi mantıklı, tabi bunu da paylaşımda mümkün olduğunca belirtmesi gerek ki boşuna 'talep hakkı' kaybına yol açmasın.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-10-2019, 11:30   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Sıralama, tohumu dağıtanın inisiyatifinde; 40 kişi talep etti ama elinde 10 kişilik tohum var ise istediği 10 kişiye verebilir, 'kıyamadım tohumlarımı dağıtmaya' deyip kimseye de vermeyebilir...Tabi burada yapılan iş gönüllülük esasına dayanıyor, yerel tohumları mümkün olduğunca yaymak isteyenler paylaşım etkinliğini oluşturuyor. Dolayısıyla 'inisiyatifinde' derken, 'kafasına göre takılır' şeklinde anlamamak lazım. Kısıtlı tohumu olan arkadaşın forumda sürekli yazılarını-resimlerini-paylaşımlarını kısaca 'emeğini-sevgisini' gördüğü arkadaşları tercih etmesi mantıklı, tabi bunu da paylaşımda mümkün olduğunca belirtmesi gerek ki boşuna 'talep hakkı' kaybına yol açmasın.
Anladim... Zaten sanirim siralama degisiyor, simdi baktim en son paylasimimda ilk begenen kisinin siralamasi degismis durumda. Sistem neye gore siraliyor onu bilemedim. Dediginiz mantikli tabii, ama biraz da cetrefilli o zaman. Yeni baslayan ve gonullu insanlari tesvik etmekle, yayilmasini saglayacak garanti kisilerin arasinda kalabilir insan Bu arada tabii bir soru daha geldi aklima. Mesela ilk kez talep edenlerin 25 tohum hakki oluyor ama paylasimda bulunmazsa ertesi sene isteyemiyor ya. Onu nereden anlayabiliyoruz?

kaktüs Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-10-2019, 13:24   #3
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Anladim... Zaten sanirim siralama degisiyor, simdi baktim en son paylasimimda ilk begenen kisinin siralamasi degismis durumda. Sistem neye gore siraliyor onu bilemedim. Dediginiz mantikli tabii, ama biraz da cetrefilli o zaman. Yeni baslayan ve gonullu insanlari tesvik etmekle, yayilmasini saglayacak garanti kisilerin arasinda kalabilir insan Bu arada tabii bir soru daha geldi aklima. Mesela ilk kez talep edenlerin 25 tohum hakki oluyor ama paylasimda bulunmazsa ertesi sene isteyemiyor ya. Onu nereden anlayabiliyoruz?
Onu anlayamıyoruz. Bunu takip etmemize ve anlamamıza da gerek yok zaten. Bunun sorumluluğu bizde değil. Eğer o kritere uymuyorsa biz şu anda orada gördüğümüz herkese tohum hazırlamayacağız. Bize hazırlamamız gereken tohum listeleri Lojistik Merkezi'nden bu talepte bulunan kişiler elenmiş şekilde gelecek ve sonrasında ise eğer varsa sizin kriterleriniz başlayacak.

bahcedenn Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-10-2019, 13:32   #4
Ağaç Dostu

AkisSoftware's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2017
Alıntı:
Mesaj sayısına veya aktifliğine göre değerlendirebilirsiniz... Bu da bir nevi adalettir.

AkisSoftware Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025