agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1331Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-10-2019, 08:18   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-07-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizayda Mesajı Göster
Sayın şehirliköylü, bahçenizde doğal yetişen bilyalı kekik varsa, etkinlikte paylaşırsanız beni çok memnun edersiniz
Bahçemde bilyalı kekik var ama tohumları nasıl toplanıyor bilmiyorum, araştırayım, eğer tohum vermişlerse elbette paylaşırım

şehirliköylü Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-10-2019, 13:29   #2
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi şehirliköylü Mesajı Göster
Bahçemde bilyalı kekik var ama tohumları nasıl toplanıyor bilmiyorum, araştırayım, eğer tohum vermişlerse elbette paylaşırım
Kurumuşlarsa tohum veriyorlardır artık, ben bahçemdeki kekikleri naylon poşetin içerisine sokup silkeleyerek tohumlarını alıyordum, uffacık tohumları oluyor zaten, beyaz kağıdın üzerine dökerseniz görürsünüz.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-10-2019, 18:29   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Sayın Asoo Black from Tula domatesine ait bilgiler bana değilde sayın Bahcedenn e aitdir lütfen bu şekilde düzeltin.

Muda beğendi.
Atilgan Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-10-2019, 21:26   #4
/

Giriş Tarihi: 08-09-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Atilgan Mesajı Göster
Sayın Asoo Black from Tula domatesine ait bilgiler bana değilde sayın Bahcedenn e aitdir lütfen bu şekilde düzeltin.
Etkinliklerden aldığım tohumlarla ilgili bilgileri, bilgisayarımda oluşturduğum bir formatta saklama adetim var.

Bilgisayardaki formata uydurabilmek için bazı sadeleştirmeler yapıyorum. Bu arada bazı yorumların Sn Bahçedenn'den geldiği bilgisini kendi notlarıma aktarmamışım. Tanıtım bilgilerini forumdan değil bilgisayardan kopyalayınca bu yanlışlık olmuş.

Sn. Atilgan'ın nazik uyarısı üzerine, bu seneki Black from Tula tanıtımında konuyla ilgili düzeltme yapılmıştır.

Atilgan ve Muda beğendi.
Asoo Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025