agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1331Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-10-2019, 13:36   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Bir de şımarıklık demezseniz, geçen yıl sn Atılganın paylaştığı painted mountain mısırı paylaşma niyetinde olan kimse var mı acaba? Geçen yıl çok heves etmiştim bana kısmet olmamıştı da.

Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 27-10-2019, 20:28   #2
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Meraklıdr Mesajı Göster
Bir de şımarıklık demezseniz, geçen yıl sn Atılganın paylaştığı painted mountain mısırı paylaşma niyetinde olan kimse var mı acaba? Geçen yıl çok heves etmiştim bana kısmet olmamıştı da.
Ben geçen sene aldım ve bu dönem ektim, ancak randıman alamadım, yanılmıyorsam bir kaç koçan dolu dolu olmasa da aldım ve bir yere kaldırdım dağıtım için, bulabilirsem paylaşayım. Şurada 'en üstteki' dediğim o olmalı..

TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 28-10-2019, 14:59   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 11-10-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Ben geçen sene aldım ve bu dönem ektim, ancak randıman alamadım, yanılmıyorsam bir kaç koçan dolu dolu olmasa da aldım ve bir yere kaldırdım dağıtım için, bulabilirsem paylaşayım. Şurada 'en üstteki' dediğim o olmalı..
Çok teşekkür ederim. Sn atılgan paylaşırken 8 sıralı uzun koçanlar demiş, bir de rengarenk taneleri gerçekten çok eğlenceli, sizin linkteki fotoğraf pişmiş halleri olduğu için anlaşılmıyor, sn atılganın paylaştıklarının fotosu bu

Eklenen Resimler

delete61, TCM, acemi25 ve 3 kişi beğendi.
Meraklıdr Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 30-10-2019, 13:04   #4
Ağaç Dostu

Şeftali çiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2019
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Sn atılgan paylaşırken 8 sıralı uzun koçanlar demiş, bir de rengarenk taneleri gerçekten çok eğlenceli, sizin linkteki fotoğraf pişmiş halleri olduğu için anlaşılmıyor, sn atılganın paylaştıklarının fotosu bu

Ben de painted mountain mısırını bekleyenler arasındayım Sayın tcm ayrıca forumu ve sizi de her gün takibetmekteyim. Bu paylaşımınızı da sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.

Şeftali çiçeği Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 06-11-2019, 13:18   #5
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Şeftali çiçeği Mesajı Göster
Ben de painted mountain mısırını bekleyenler arasındayım Sayın tcm ayrıca forumu ve sizi de her gün takibetmekteyim. Bu paylaşımınızı da sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.
Buyrun.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025